Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εμένα η δερματολόγος μου είπε ότι αν είναι μωβ/ροζ οι ραγάδες, μόνο τότε μπορούν να "περιοριστούν", γιατί για να μιλήσουμε για εξαφάνιση χρειάζεται λέιζερ. Όταν λοιπόν είναι μωβ μπορείς να επέμβεις με κρέμες ειδικές αλλά και με baby oil. Στις πανελλήνιες, από τα κιλά που πήρα, δεν απέκτησα καμία ραδάγα γιατί πρόσεχα, έβαζα συνέχεια μετά το ντους κρέμα στα επίμαχα σημεία που εμφανίζονται ραγάδες.
Στην ουσία οι ραγάδες δημιουργούνται όταν το δέρμα δεν έχει την απαραίτητη ενυδάτωση και εσύ το τεντώώνεις.
Μην ανησυχείς, τέλειο και αψεγάδιαστο κορμί δε θα βρεις πουθενά. Αλλιώς μάθε photoshop και τέλος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
baby oil???? σοβαρά?????? θα το αδειάσω το μπουκάλι! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
photoshop ξέρω καλέ!!! ανερχόμενη γραφίστρια είμαι!!!χεχε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Τα τελευταια 4 χρονια εχω αποκτησει ραγαδες λογω της αποτομης αυξησης βαρους. Ευτυχως οι ραγαδες μου ειναι στο χρωμμα του δερματος και δεν πολυφαινονται. Εχω στους γλουτους και λιγο στα "ψωμακια". Δεν με νοιαζει αν θα φυγουν η' αν θα παραμεινουν,απλως δεν θελω να αποκτησω αλλες. Προσεχω τη διατροφη μου,δεν στερουμαι τιποτα. Το προβλημα μου ειναι η γυμναστικη. Δεν εχω βρει καποιο ειδος γυμναστικης που θα μου αρεσε.
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iratus
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα!
Τα τελευταια 4 χρονια εχω αποκτησει ραγαδες λογω της αποτομης αυξησης βαρους. Ευτυχως οι ραγαδες μου ειναι στο χρωμμα του δερματος και δεν πολυφαινονται. Εχω στους γλουτους και λιγο στα "ψωμακια". Δεν με νοιαζει αν θα φυγουν η' αν θα παραμεινουν,απλως δεν θελω να αποκτησω αλλες. Προσεχω τη διατροφη μου,δεν στερουμαι τιποτα. Το προβλημα μου ειναι η γυμναστικη. Δεν εχω βρει καποιο ειδος γυμναστικης που θα μου αρεσε.
To κολύμπι και το ποδήλατο είναι από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Αχχχ κορίτσια σας ζηλεύω, σας ζηλεύω,σας ζηλεύω! Γιατί να μην είναι και το δικό μου το δερματάκι έτσι ε? Δεν πειράζει, καλή καρδιά, θα κάνω τις προσπάθειες μου μπας και καλυτερέψει λίγο το πράγμα και έχει καλός!!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
όχι καλέ,είναι ο,τι πρέπει για σύσφιξη.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Ποδηλατο κανω γυρω στο μισαωρο. Μαλλον θελει παραπανω ωρα.To κολύμπι και το ποδήλατο είναι από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιιιι να σου κάνει ένα 30 λεπτο ποδήλατο!Ποδηλατο κανω γυρω στο μισαωρο. Μαλλον θελει παραπανω ωρα.
Βασικά δεν είναι κ άσχημα αλλά καλύτερα να το συνδυάσεις και με κάτι άλλο, κατά προτίμηση περπάτημα, κοιλιακούς και/ή squats.
Πιλάτες/Aerobic/Yoga δεν; Οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω και ασχολούνται με γυμναστική τα βρίσκουν αρκετά ευχάριστα.Δεν εχω βρει καποιο ειδος γυμναστικης που θα μου αρεσε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Τιιιι να σου κάνει ένα 30 λεπτο ποδήλατο!
Βασικά δεν είναι κ άσχημα αλλά καλύτερα να το συνδυάσεις και με κάτι άλλο, κατά προτίμηση περπάτημα, κοιλιακούς και/ή sit-ups.
Πιλάτες/Aerobic/Yoga δεν; Οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω και ασχολούνται με γυμναστική τα βρίσκουν αρκετά ευχάριστα.
Eιχα παει σε γυμναστηριο και εκανα Πιλάτες/Aerobic αλλα δεν.
Yoga δεν εχω δοκιμασει.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το καλύτερο (κατ εμέ) για κορίτσια αφού αδυνατίζεις, σφίγγεις, οι μύες όμως γίνονται λείοι και δεν "φουσκώνεις" σε αντίθεση με τα όργανα
1 μήνα κάνω σχεδόν και έχω αποκτήσει φοβερή μυική δύναμη, αφού βασίζεται στο στρέτσινγκ.
Βέβαια πρέπει να συνδυάζεται και με cardio γιατί μόνες οι ασκήσεις δεν θα σε κάνουν φιτ. Οπότε 4 χιλιόμετρα τρέξιμο στο βουνό-πάρκο και μετά σπίτι με ποδήλατο και pilates
fockos
Επιφανές μέλος
To κολύμπι και το ποδήλατο είναι από τους καλύτερους τρόπους γυμναστικής.
Το ποδήλατο γυμνάζει κυρίως μόνο τα πόδια οπόδε δεν είναι καλό (δε κάνει συμμετρική άσκηση)
Το ποντίκι αλλάζει τις εσωτερικές πιέσεις του θώρακα για αυτό μειώνεται η αντοχή σε δραστηριότητες έξω από το νερο
Ο διάδρομος- το τρέξιμο πιστεύω ότι είναι η καλυτερη γυμναστική
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Aν δεν έχεις προβλήματα στη μέση. Εμένα το έντονο τρέξιμο και στην ανηφόρα με ψιλοπεθαίνει.
Το ποδήλατο γυμνάζει κυρίως μόνο τα πόδια οπόδε δεν είναι καλό (δε κάνει συμμετρική άσκηση)
Το ποντίκι αλλάζει τις εσωτερικές πιέσεις του θώρακα για αυτό μειώνεται η αντοχή σε δραστηριότητες έξω από το νερο
Ο διάδρομος- το τρέξιμο πιστεύω ότι είναι η καλυτερη γυμναστική
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν έχεις πρόβλημα με τη μέση κατά τη γυμναστική(ή γενικότερα) να κάνεις κοιλιακούς σηκώνοντας τα πόδια, ξαπλωμένη ή σε μονόζυγο(το 2ο καλύτερο).Aν δεν έχεις προβλήματα στη μέση. Εμένα το έντονο τρέξιμο και στην ανηφόρα με ψιλοπεθαίνει.
Επίσης να μη κοιμάσαι μπρούμυτα(αν κοιμάσαι πρέπει να βάζεις μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά), καλύτερα στο πλάι ή ανάσκελα με ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Είμαι σάπιος.
Pilates φου του γου!
Το καλύτερο (κατ εμέ) για κορίτσια αφού αδυνατίζεις, σφίγγεις, οι μύες όμως γίνονται λείοι και δεν "φουσκώνεις" σε αντίθεση με τα όργανα
1 μήνα κάνω σχεδόν και έχω αποκτήσει φοβερή μυική δύναμη, αφού βασίζεται στο στρέτσινγκ.
Βέβαια πρέπει να συνδυάζεται και με cardio γιατί μόνες οι ασκήσεις δεν θα σε κάνουν φιτ. Οπότε 4 χιλιόμετρα τρέξιμο στο βουνό-πάρκο και μετά σπίτι με ποδήλατο και pilates
Πάμε για bodybuilding;
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άν θες να αδυνατίσεις + να γίνεις φυσιολογικό-νορμάλ τούμπανο δώσε βάση. Ξεκίνα το πρωι με ενα μπολ δημητριακά σκέτα και 1 ποτήρι γάλα ή 4 φρυγανιές-σκέτες. Μετά 3 ώρες ποδήλατο, να λιώσεις όμως, δηλαδή σε σημείο που να μην νιώθεις τις γάμπες σου να πονάνε(αυτό σημαίνει ότι καις θερμίδες-κάνεις δουλειά). Επιστροφή στο σπίτι για μεσημεριανό ότι έχει μαγειρέψει η κυρά-μαμά. Εν συνεχεία, με το που τελειώσεις κάνε μια 1 ώρα χαλαρή βόλτα ίσα-ίσα για να χωνέψεις και να κάψεις ότι μπορείς. Μετά, ξεκουράσου εώς το απόγευμα μέχρι τις 7. Άν σ'αρέσει το τέννις είναι εκπληκτικό για να εκτονωθείς, να ξεσπάσεις τα νεύρα σου+ ότι θα σου φύγει ο "πάτος" από το τρέξιμο αριστερά-δεξιά, πάνω-κάτω. Τέλος, το βράδυ, 10 με 11 1 ώρα κολύμβηση. Προσωπικά, εγώ, εκτελώ, απολύτως κατα γράμμα-το εν λόγω πρόγραμμα και πέρα του ότι έχω αδυνατίσει υπέρ του δέοντος(καις πάααα...αααρα πολλές θερμίδες με το εν λόγω πρόγραμμα), έχω φτιάξει σώμα, το οποίο μάλιστα δεν το είχα προγραμματίσει καν. ΦιλικάΕγώ κάνω μόνο ποδήλατο γύρω στα 40-45 λεπτά σχεδόν καθημερινά, και λίγο κολύμπι.
Είμαι σάπιος.Πάμε για bodybuilding;
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσε τις κρέμες και ξεκίνα τη γυμναστική. Θα δεις τρομερές αλλαγές στο σώμα σου, στην υφή του δέρματος και στην εμφάνιση. Εγώ δεν ήμουν ποτέ της γυμναστικής και πριν 4 μήνες ήμουν 64 κιλά με ύψος 1,68. Ξεκίνησα λοιπόν πιλάτες και σήμερα που ζυγίστηκα είμαι 56. Έχω γράμμωση στα χέρια μου και φαίνονται πολύ έντονα τα collar bones, στο λαιμό, κάτι που πάντα ήθελα! Στην αρχή έλεγα και γω ότι σιγά μην αλλάξει τελείως το σώμα με 1 ώρα γυμναστική την μέρα. Αν σ'ενδιαφέρει στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω τι πρόγραμμα ακολουθώ και να σου στείλω και βίντεο. Μία ώρα την ημέρα πιλάτες στο σπίτι σου και θα δεις σε 1 μήνα αλλαγές.Θα πάω και στη φαρμακείο από βδομάδα να συζητήσω και εκεί για καμιά κρέμα κλπ
Και εσύ στο γκρουπ! Πιλάτες φου του γου ρε παιδί μουυ!!Pilates φου του γου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.