faygre0
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο γ' αυτο που λες οτι αρρωσταινεις πολυ ευκολα 1 θα σου πω αρρωστησα την τελευταια μερα των Πανελλαδικων...οποτε παει το τελευταιο μαθημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά,τον τελευταίο καιρό έχω κουραστεί αρκετά.Και πραγματικά αναρωτιέμαι αν αξίζει η όλη προσπάθεια.Νιώθω εξουθενωμένη και κυρίως μπερδεμένη για το τι θέλω και τι όχι και πολλές φορές σκέφτομαι να τα παρατήσω.Κι εκείνο που μ' εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι μέχρι το Νοέμβρη ήμουν μια χαρά ψυχολογικά,χωρίς άγχος και λοιπές υστερίες...
Υ.Γ:Κι αυτή η αντίστροφη μέτρηση είναι εξαιρετικά αγχωτική...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα που συνειδητοποίησα ότι μένουν μόλις τέσσερις μήνες, που θα περάσουν τό ίδιο γρηγορα με τους προηγούμενους. Μέχρι και Δεκέμβριο, το αντιμετώπιζα πολύ χαλαρά.
Από τη μια χαίρομαι που τελειώνω το σχολείο, αλλά μόλις σκέφτομαι τη μέρα που θα δώσω, τρέμουν τα πόδια μου.
Είμαι απίστευτα κουρασμένη. Μελετάω αρκετές ώρες, μέχρι αργά, γιατί δεν προλαβαίνω, ειδικά τώρα με τα διαγωνίσματα, και το επόμενο πρωί είμαι συνέχεια με πονοκέφαλο.
Δεν αντέχω άλλο. Τα 'χω παίξει. Θέλω ύπνο.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης να κοιτάζετε τη διατροφή σας και αν γίνεται έστω και λίγο να γυμνάζεστε. Θα σας κρατά πιο ακμαίους και θα ξεδίνετε. Και υπομονή. Που να δείτε μετά τι σας περιμένει
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
για να τα λες κατι θα ξερεις. με ενθαρρυνες λιγο. σε ευχαριστω!Μετά τα Χριστούγεννα υπάρχει συνήθως μια "κοιλιά" στην απόδοση των περισσότερων. Είναι οι μέρες που συνειδητοποιείς ότι από τη μία οι εξετάσεις είναι κοντά και δεν προλαβαίνεις, και από την άλλη μακριά και δεν αντέχεις άλλο. Ψυχραιμία και μεθοδικότητα θέλει. Είναι νωρίς ακόμη να αγχώνεστε.
Επίσης να κοιτάζετε τη διατροφή σας και αν γίνεται έστω και λίγο να γυμνάζεστε. Θα σας κρατά πιο ακμαίους και θα ξεδίνετε. Και υπομονή. Που να δείτε μετά τι σας περιμένει
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Να ρωτήσω εγώ κάτι.Πότε γίνονται πιεστικά τα πράγματα?
Ναι ρωτήσω εγώ κάτι?Να ρωτήσω εγώ κάτι?Νια νια νια
Ήθελες να μάθεις πότε γίνονται πιεστικά.Τώρα που έγιναν τι κατάλαβες.
Στα διάλα πια.
Ντε κενωνία μου μέσα
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εγώ θα χαιρόμουν που θα τελείωνα και ας βρισκόμουν και στη Σάμο μετάΠροσωπικά έχω κατααγχωθεί.
Τώρα που συνειδητοποίησα ότι μένουν μόλις τέσσερις μήνες, που θα περάσουν τό ίδιο γρηγορα με τους προηγούμενους. Μέχρι και Δεκέμβριο, το αντιμετώπιζα πολύ χαλαρά.
Από τη μια χαίρομαι που τελειώνω το σχολείο, αλλά μόλις σκέφτομαι τη μέρα που θα δώσω, τρέμουν τα πόδια μου.
Είμαι απίστευτα κουρασμένη. Μελετάω αρκετές ώρες, μέχρι αργά, γιατί δεν προλαβαίνω, ειδικά τώρα με τα διαγωνίσματα, και το επόμενο πρωί είμαι συνέχεια με πονοκέφαλο.
Δεν αντέχω άλλο. Τα 'χω παίξει. Θέλω ύπνο.
Υοu are a mazoch...Mα γιατί τόσο άγχος;Εγώ διάβαζα κάτι ώρες χημεία και έφτιαξε η διάθεσή μου.
Καλά κάνεις.Εγώ πάντως είμαι ελάχιστα αγχωμένος, προς το παρόν τουλάχιστον. :p
forakos
Νεοφερμένος
GStef
Νεοφερμένος
Παιδιά ξέρω προσωπικά άτομο που εβγαλε στο 3ο πεδιο 19.803 μόρια και ήταν ΚΑΘΕ Σάββατο έξω το βραδυ μεχρι πρωινές ώρες και μια φορά την εβδομάδα για καφέ..Δηλαδή,τι να πω;;;;;; Και την ύλη της την είχε βγαλει μετα την πενθήμερη...Δηλαδη αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον;;;;;;
Ρε σεις είναι γενικά αυτό η πολιτική τρόμου που προσπαθούν να περάσουν. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'όσο τα παρουσιάζουν, και τα θέματα που πεύτουν σχεδόν ποτε δεν είναι πιο δύσκολα από όσα έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μεθοδική προετοιμασία και πάνω απ'όλα ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.
Το παλικάρι που αναφέρεις προφανώς έκανε όσο διάβασμα θεωρούσε απαραίτητο και από κει και πέρα ήταν εντάξει με τον εαυτό τουκαι περνούσε καλά. Στο κάτω κάτω, το διάβασμα πλέον είναι προσωπική υπόθεση, δεν υπάρχουν στάνταρντ ωράρια διαβάσματος. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ανάγκη τον ίδιο χρόνο μελέτης προκειμένου να αποδώσουν.
So, chill out!
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
androuan1992
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την ιστορία ο archidemetres περασε στην δεύτερη επιλογή του ( του μηχανογραφικού του) ενώ η κοπέλα στην πρώτη.Τωρα τελευταια διαβαζω συνεχεια στο forum φρασεις του στυλ: <<η χειροτερη χρονια της ζωης σας>>, <<θα ξεχασετε τι ειναι υπνος>>, <<ολη τη μερα θα τρεχετε>>, κτλ. Για ολες αυτες τις μπουρδες ενα εχω να πω: ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.
Το λεω αυτο επειδη εδωσα το 2009 πανελλαδικες και εβγαλα 19.290+ μορια, και ειλικρινα το λεω οτι μετα τις 11 το βραδυ ουδεποτε ανοιξα βιβλιο. Αντιθετως εβλεπα μια συμμαθητρια μου, ξεσκιζοταν, διαβαζε μεχρι τις 3 το βραδυ (τουλαχιστον ετσι ελεγε), επινε συνεχεια καφεδες για να αντεχει, ηταν μεσα στο αγχος, και απο εκει που ειχε στοχο να βγαλει 19.500+ μορια και να περασει στρατιωτικη ιατρικη, εβγαλε με το ζορι 18.600.
(οχι δεν ειναι πολλα:
1) επειδη εβγαλε 1000 λιγοτερα σχεδον απο οσα περιμενε
2) επειδη σε τετοιας πανευκολιας θεματα ο καλα ετοιμασμενος μαθητης δεν επεφτε κατω απο 19.100)).
Αυτο βεβαια της συνεβη επειδη:
1) Αν δεν κοιμαστε, δεν μπορειτε να ξεκουραστειτε.
2) Αν δεν μπορειτε να ξεκουραστειτε δεν μπορειτε να διαβασετε (αποδοτικα).
Οποτε κλειστε καθε μερα ενα 8αωρο υπνο (βραδυ και μεσημερι).
Επισης, κανονιστε τα φροντιστηρια στις 7-10 ωστε να ξεκουραστε (φαγητο, υπνος) στις 2-3 (ή ακομα και 2-4, ποτε μην διστασετε να κοιμηθειτε αν νιωθετε οτι το εχετε αναγκη), και αν ειναι δυνατον κανονιστε τα σπιτι σας, ωστε να μην τρεχετε.
Οσο για το αγχος, προσπαθηστε να σκεφτεστε οτι απλα δινεται εξετασεις, και οχι <<παιζεται το μελλον μου>>. Οταν βλεπετε οτι καποιος ειναι αγχωμενος και λεει φρασεις του τυπου <<δεν θα γραψουμε>> κτλ, αποφευγεται να βρισκεστε μαζι του.
Επισης, το Σαββατο και την Κυριακη βραδυ (δηλ μετα τις 8) καλο ειναι να σταματησετε το διαβασμα και να ασχοληθειτε με αλλες εξωσχολικες δραστηριοτητες (υπολογιστες, καφε, τηλεοραση, αθληματα κτλ).
Λοιπον, υποψηφιοι μην ακουτε μπουρδολογιες και καντε τη δουλεια σας.
(πως τα φέρνει η ζωή ..)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.