Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών το 3ωρο καθημερινό διαβασμα μου δεν κάνει τίποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως τις καθημερινές με το ζόρι διαβάζω ένα τρίωρο γιατί πολύ απλά δε μου μένει άλλος χρόνος.Είμαι υπέρ της άποψης ότι αν παρακολουθείς στο σχολειό και στο φροντιστήριο/ιδιαίτερο δεν υπάρχει λόγος να διαβάζεις πολλές ώρες.
3 ώρες μόνο? Καλά μας δουλεύετε ομαδικώς?
Πότε προλαβαίνετε? Εγώ κάθε μερα κλείνω 6ωρο... Δεν προλαβαίνω. Και στο σχολείο, παρακολουθώ, είμαι η μόνη θα έλεγα, αλλά και τι μ'αυτό... Στο σχολείο δε μας φορτώνουν ιδιαίτερα, στο φροντιστήριο πάλι, εκεί πέφτουν δέκα δέκα οι ασκήσεις.
Parallax
Εκκολαπτόμενο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
3 ώρες μόνο? Καλά μας δουλεύετε ομαδικώς?
Πότε προλαβαίνετε? Εγώ κάθε μερα κλείνω 6ωρο... Δεν προλαβαίνω. Και στο σχολείο, παρακολουθώ, είμαι η μόνη θα έλεγα, αλλά και τι μ'αυτό... Στο σχολείο δε μας φορτώνουν ιδιαίτερα, στο φροντιστήριο πάλι, εκεί πέφτουν δέκα δέκα οι ασκήσεις.
:!:
Που το βρίσκεις το 6ωρο ρε συ???
Εγώ γυρίζω σπίτι κατα τις δύο και 2:30 αρχίζω διάβασμα και μετά φεύγω κατα τις 5 για το μάθημα και γυρίζω σπίτι 11 το βράδυ.Ε και μετά αν έχω δύναμη διαβάζω ενα 2 ωρακι αλλιώς ξυπνάω το πρωί κατα τις 3-4.Και πάλι δεν προλαβαίνω.
Τα υπουργεία τους μέσα.
maraki love
Διάσημο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειμαι β λυκειου και διαβαζω 2 ωρες(οκ οχι παντα)
ποσο πανεξυπνος πρεπει να σαι για να τα μαθαινεις ολα τοσο γρηγορα? -_-
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω προσωπικα ποτε δεν λεω σημερα θα διαβασω χ ωρες ξερω γω.Καθομαι οσο χρειαζεται για να τα κατανοησω ολα.Και απο ασκησεις κανω μονο του φροντ και αμα προλαβω και του σχολειου.Απο βοηθηματα δεν εχω αγγιξει τιποτα ακομα και δεν ξερω αν θα βρω και την ορεξη να αγγιξω ποτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Φιλική συμβουλή: Στίς ασκήσεις του σχολείου να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτά που πέφτουν στο τέλος έχουν σαν βάση αυτές, απλά είναι λίγο πιο δύσκολες.Καλα παντως αμα νομιζετε οτι οποιος διαβαζει πιο πολυ θα γραψει και ποιο καλα(ειδικα σε Τεχνολογικη-θετικη) κανετε μεγαλο λαθος.Ειναι αναλογα και ποσο γρηγορα τα πιανει ο καθενας.
Εγω προσωπικα ποτε δεν λεω σημερα θα διαβασω χ ωρες ξερω γω.Καθομαι οσο χρειαζεται για να τα κατανοησω ολα.Και απο ασκησεις κανω μονο του φροντ και αμα προλαβω και του σχολειου.Απο βοηθηματα δεν εχω αγγιξει τιποτα ακομα και δεν ξερω αν θα βρω και την ορεξη να αγγιξω ποτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρωτα κανω τις ασκησεις για το φροντ, μετα για το σχολειο(ξεκινωντας απο τα κατευθυνσης και μετα γενικης), μετα ααααν εχω ορεξη πιανω κανα θεμα ζορικο απο Μπαρλικο(:p) ή καποιο επαναληπτικο.
Οταν εχω ΑΟΔΕ στο διαβασμα προστιθενται 2 ωρες περιπου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wmaria
- mir
- Volgetas
- Albert.123
- Indecisive2
- Kanastasia_5883
- Dim_99
- aririn
- mathithsgr
- Hased Babis
- Jone
- Aggel0sss
- BiteTheDust
- BorisofBoris.2006.
- loli
- Hellomyfriend
- Lia 2006
- Kzaro
- eltqt
- alexa-24
- Peter Pan13
- Asymvivastos
- Marcos.Kis
- Γιώργος Ζ
- arko
- Joji
- mermaid89
- Johnpoza
- Τρελας123
- Magigi
- Philologist
- topg
- Eirinakiii8
- spiroskrokidis5@gmai
- Anta2004
- Mariapapaki
- Kitana
- Scandal
- 0mar7
- Φωτεινη Τζα.
- Euge.loukia
- spring day
- DeWiN
- SlimShady
- sweater weather
- clevercat
- ggl
- aceon
- το κοριτσι του μαη
- Haraa11
- thecrazycretan
- panagiotis G
- marianna04
- Keeell
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.