κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Γράψε το Πάτερ Ημών 5-6 φορές ίσα ίσα να γεμίσεις σελίδες και πήρες 20
Εναλλακτικα μπορεις να γραψεις 2-3 φορες το Πιστευω που ειναι μεγαλυτερο και γεμιζει πιο ευκολα τις σελιδες
Θα προτεινα και το "Χριστος Ανεστη" αλλά δεν το λεμε πια οποτε μην το ρισκαρεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Edomustang
Νεοφερμένος
Κείμενα:
Καντάτα
13/12/43
Νέοι Σιδώνος
Για ενα παιδί που κοιμάται
Τα ρέστα
Άωρα και παράωρα.
Ποιο είναι sos??????????????????
Νέοι της Σιδώνος....
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οταν γίνω υπουργός παιδείας θα καταργήσω το ΔΙΑΒΑΣΜΑ! ολε!
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρέπει να διαβασω βιολογία γενικής... ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
δυστυχώς όμως πρέπει να κάνουμε και εκεί μια προσπάθεια... εγώ προσωπικά
από μαθήτρια του 19-20 και σημαιοφόρος... κατέληξα στις πανελλαδικές να μην έχω βγάλει ούτε 16 xD
Οπότε με τις ενδοσχολικές ίσως μπορέσω να σώσω κάτι για το απολυτήριο
Συμπέρασμα;... διάβασμα
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
δεν ξέρω πόσες σελίδες είναι... μιας και δεν έχω ανοίξει ποτέ στη ζωή μου το εν λόγω βιβλίο
Μαθηματικά γενικής πάλι.. δεν μας έχει βγάλει ΤΙΠΟΤΑ!!
είναι έλεος το άτομο!
Λογοτεχνία... παραμονή των εξετάσεων θα μας σφυρίξει ποιο κείμενο να διαβάσουμε!
Καλά θα περάσουμε
edit:... Ωχ??? τι έγινε;... έγιναν merge τα τοπικς??? xD
κάποιος καλός mod να κάνει merge και τα posts μου.. δεν το πρόσεξα
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεσπα, εγω θα προσπαθησω για το καλυτερο, αλλα θα περιμενω και βοηθεια απο καθηγητες
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχ!! μαζί σου!!
δυστυχώς όμως πρέπει να κάνουμε και εκεί μια προσπάθεια... εγώ προσωπικά
από μαθήτρια του 19-20 και σημαιοφόρος... κατέληξα στις πανελλαδικές να μην έχω βγάλει ούτε 16 xD
Οπότε με τις ενδοσχολικές ίσως μπορέσω να σώσω κάτι για το απολυτήριο
Συμπέρασμα;... διάβασμα
Και εγω ρε γμτο του 19-20 είμαι και σημαιοφόρος αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Ο συγκεκριμένος όμως καθηγητής (κοινωνιολογίας) βρωμάει τσιγάρο, φτύνει και έχει κίτρινα δάχτυλα και δεν έχω πάει ποτέ στο μάθημα του παω 5 λεπτά πριν χτυπήσει για έξω για να μου σβήσει την απουσία!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και εγώ ΒΑΡΙΕΜΑΙ κυρίως για τα Μαθηματικά γενικής εγώ...Και εγω ρε γμτο του 19-20 είμαι και σημαιοφόρος αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Ο συγκεκριμένος όμως καθηγητής (κοινωνιολογίας) βρωμάει τσιγάρο, φτύνει και έχει κίτρινα δάχτυλα και δεν έχω πάει ποτέ στο μάθημα του παω 5 λεπτά πριν χτυπήσει για έξω για να μου σβήσει την απουσία!
αλλά μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά;
antwwwnis
Διάσημο μέλος
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά γενικής έχουμε το 1ο και το 2ο κεφάλαιο.
Κοινωνιολογία 20 σελίδες, ιστορία μας έχει δώσει σος κομμάτια και στη βιολογία θέματα...
Αύριο δε γράφω, δίνουν φυσική γενικής οι υπόλοιποι...
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά δε ξέρω πότε και τι δίνω...
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
1. Είναι λογικό ο Διευθυντής του εργοστασίου έχει μεγαλύτερο μισθό από τον υπάλληλο σούπερ μάρκετ. Όμως είναι παράλογο τα παιδιά του πρώτου να έχουν περισσότερες ευκαιρίες από τα παιδιά του δεύτερου. Να σχολιάσετε.
2. Πώς έχει συμβάλλει το σχολείο στην κοινωνικοποίησή σας;
3. Ποια μέτρα πρέπει να παρθούν για την εξάλειψη της κοινωνικής ανισότητας;
Αυτά. Εναλλακτικά θέματα, δε μπορείτε να πείτε!!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
βαριέμαι τόοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο να ανοίξω αυτό το γαμωβιβλίο φυσική γενικής για να μην γράψω αύριο μονάδα................
εγω ανοιξω δεν ανοιξω την μοναδα την εχω σιγουρη καποιος προθυμος δεν θα βρεθει να αντιγραψω λιγουλακι να πιασω κανα 11 ?! θα βρεθει,θα βρεθει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.