Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα.

10-10-09

23:52
Και γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτό?Φωνάξτε κάντε κατάληψη μην το αφήσετε να περάσει έτσι...οχι ειμαστε τ μονο σχολειο π δν εχουμε παρει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα.

11-10-09

01:46
Και γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτό?Φωνάξτε κάντε κατάληψη μην το αφήσετε να περάσει έτσι...
Κατάληψη!!Πωπω!!Μου θύμισες τα μαθητικά μου χρόνια ρε Μάριε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα.

12-10-09

13:59
οχι ειμαστε τ μονο σχολειο π δν εχουμε παρει..
Αι καλα.........Απο το κακο στο χειροτερο παμε παιδια!!!!
Μου φενεται χειροτερα θα ειμαστε εμεις φετος απο τα περσινα παιδια.
Χαιρετησματα

keep walking!
Νεοφερμένος
Ο keep walking! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

31-10-09

12:09
παρακαλω και γω οτι υπαρχει απο προγραμματισμο ανεβαστε.θερμη παρακληση!
georgina18
Νεοφερμένος
Η jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.

01-11-09

15:18
https://www.ischool.gr/downloads.php?do=cat&id=26
βρε παιδια γιατι κανεις δεν ψαχνει στην βιβλιοθηκη???????

Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα.

02-11-09

01:05
Κάνε ένα search έχω ανεβάσει πολύ μα πάρα πολύ υλικόπαρακαλω και γω οτι υπαρχει απο προγραμματισμο ανεβαστε.θερμη παρακληση!

Εσύ που χάθηκες πάλι?https://www.ischool.gr/downloads.php?do=cat&id=26
![]()

02-12-14

21:54
Παιζει καμια σημειωση παιδια ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...