iLiaC
Νεοφερμένος
Σου προτεινω 100% ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
μια γνωστη μου εκανε για 2 χρονια μονο κολυμβηση και εχεουν ανοιξει πολυ οι πλατες της...το λεω γιατι ειναι πραγματικα αντιαισθητικοΚοιτα, το κολυμβητηριο εχει πιο πολυ πλακα αλλα εισαι κοπελα και εχω ακουσει πως κανει μεγαλες πλατες το κολυμπι.τωρα το γυμναστηριο ειναι πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου αν εισαι βεβαια και αθλητικος τυπος...{η αδερφη μου ειχε πληρωσει συνδρομη για ενα χρονο και πηγαινε μια στο τοσο γτ βαριοταν...}
Orlando
Δραστήριο μέλος
Υπαρχει κατι που λεγεται "θερμενομενη πισινα",γιου νοου?εγω πηγαινω γημναστηριο κ κολυμβηση!αν ομως μ λεγαν να διαλεξω θα διαλεγα γυμναστηριο!!!το να δροσιστεις τωρα που αρχιζουν τ κρυα δν νομιζω οτι παιζει ρολο!οχι μονο αυτο αλλα ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ γυμναζεις συγκεκριμενους μυς ή αν δεν το θελεις αυτο κανεις ασκησεις μονο για χασιμο κιλων!!!!!!!
Σου προτεινω 100% ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!:no1:
Sofo
Νεοφερμένος
Μικρότερη καταπόνηση του σώματος και μεγαλύτερη άσκηση.
Εξάλου στο γυμναστήριο τα παιδιά κάνουν πολύ περισσότερο βάρη παρά τρέξιμο κάτι το οποίο κουράζει το σώμα και δυσκολύνει την ανάπτυξη.
Οπότε κολυμβητήριο....
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofo
Νεοφερμένος
Ζώ για να κολυμπάω.
Όλο το χειμώνα περιμένω για το καλοκαίρι να πηγαίνω μπάνια και εσύ μου λες πως είναι βαρετό?
Ή να πω για τα γυμναστήρια που είναι γεμάτα στους μποντιμπιλνταράδες με τις πρωτείνες και τα χαπάκια?
Σε ένα κλειστό χώρο με τους περισσότερους άντρες και με διχτυωτές μπλούζες για να γαίνονται οι μύες!!!!
χαχαχαχαχαχα
αηδία το λέω εγώ αυτό.
Με τη κολύμβηση δεν καταπονείς τον οργανισμό και είναι και φυσικός τροπος εκγύμνασης των μυών όλου του σώματος.....
Orlando
Δραστήριο μέλος
Καμια σχεση.Στο καλυμβητηριο κανεις κατι,κολυμπας.Καθολου βαρετο.Το γυμναστηριο το κανεις οχι γιατι σου αρεσει,αλλα γιατι θες να φτιαξεις σωμα.Συνεπως μοιαζει με αγγαρεια.Το κολυμβητηριο δεν ειναι καθολου βαρετο.Στο γυμναστηριο βαρας ενεσεις.Το γυμναστήριο πιστεύω οτι κάνει περισσότερη δουλειά και είναι λιγότερο βαρετό!
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή να πω για τα γυμναστήρια που είναι γεμάτα στους μποντιμπιλνταράδες με τις πρωτείνες και τα χαπάκια?
Σε ένα κλειστό χώρο με τους περισσότερους άντρες και με διχτυωτές μπλούζες για να γαίνονται οι μύες!!!!
χαχαχαχαχαχα
αηδία το λέω εγώ αυτό.
Με τη κολύμβηση δεν καταπονείς τον οργανισμό και είναι και φυσικός τροπος εκγύμνασης των μυών όλου του σώματος.....
Μια χαρα ειναι τα γυμναστηρια,ειναι θεμα προτιμησεων
-----------------------------------------
Το γυμναστηριο το κανεις οχι γιατι σου αρεσει,αλλα γιατι θες να φτιαξεις σωμα.Συνεπως μοιαζει με αγγαρεια..
Μπα ρε φιλε.Το κανεις και για τα 2.Το ενα φερνει το αλλο αν δε σου αρεσει και το κανεις σαν αγγαρια τοτε δε φτιαχνεις ποτε σωμα.Ετσι απλα
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν πιστευω να υπαρχει normal ανθρωπος που να του αρεσει να πιανει ενα βαρακι και να κανει επαναληψεις(και ολα τα σχετικα).Ολοι το κανουν σαν αγγαρεια.
χμμ μαλλον δεν ειμαι normal τοτε
btw ξερω πααααρααα πολλους που το κανουν γιατι τους αρεσει.
Εσυ το βρισκεις αγγαρεια.Οκ γουστο σου:no1:
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω κανω και τα 2!και κολυμπι παω 3 ωρες καθε μερα και πριν για 1 ωρα γυμναστηριο
Και τα συνδυάζεις αυτά,παρόλο που είσαι Γ Λυκείου;:no1:
Orlando
Δραστήριο μέλος
ΟΥΤΕ εσενα σου αρεσει να κανεις καμψεις,κοιλιακους κλπ.Ειμαι σιγουρος.Το κανεις για το αποτελεσμα που θα εχει.Σωμα κλπ.Χωρις παρεξηγηση.Απλως το βρισκω βαρετο να ασχολεισαι με τα οργανα γυμναστικης.Καλυτερα να κανεις την ιδια δουλεια κανοντας κατι πιο ενδιαφερον--->κολυμπι.χμμ μαλλον δεν ειμαι normal τοτε
btw ξερω πααααρααα πολλους που το κανουν γιατι τους αρεσει.
Εσυ το βρισκεις αγγαρεια.Οκ γουστο σου:no1:
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΤΕ εσενα σου αρεσει να κανεις καμψεις,κοιλιακους κλπ.Ειμαι σιγουρος.Το κανεις για το αποτελεσμα που θα εχει.Σωμα κλπ.
Κοιτα αν δεν αρεζε σε κανεναν τοτε δεν θα υπηρχε καμμια διαφορα απο ανθρωπο σε ανθρωπο και κανεις δεν θα ειχε σωμα.Η διαφορα ειναι οτι καποιοι το κανουν με ορεξη και καποιοι αλλοι οχι,οποτε και το παραταν ή δε το κανουν σωστα για μεγαλο διαστημα,ΔΕ βλεπουν αποτελεσματα και παλι το παραταν.Στο κατω κατω σε καθε ανθρωπο αρεσουν διαφορετικα πραγματα,δεν ειναι δυνατον ολοι να την βρισκουν με αυτη τη διαδικασια του γυμναστηριου.
Οσο για μενα,ξερω πολυ καλα τι μ'αρεσει και τι οχι,εσυ δεν μπορεις να ξερειςοποτε πως μιλας με τοση σιγουρια?
Orlando
Δραστήριο μέλος
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλως ειμαι σιγουρος οτι ολοι προτιμουν να εχουν τα κερδη που τους αποφερει το γυμναστηριο κανοντας αλλες δραστηριοτητες περισσοτερο ενδιαφερουσες.
Αυτο ακριβως...ειναι θεμα επιλογων
iLiaC
Νεοφερμένος
(ΥΓ.αλλα αποτελεσματα εχει τ γυμναστηριο κ αλλα η κολυμβηση)
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη?συμφωνω μ τν χρηστο!κ γω γυμναστηριο πηγαινω γ τ αποτελεσμα κ λογικο ειναι!αλλα παν απ ολα μ αρεσει κ τ κανω!αλλιως θ χα φυγει απ τν πρωτη μερα!!!!
(ΥΓ.αλλα αποτελεσματα εχει τ γυμναστηριο κ αλλα η κολυμβηση)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.