evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocolatecookie
Νεοφερμένος
Αν γνωρίζει κάποιος το θέμα ας απαντήσει........................
Έχει πάει κάποιος στα ενωμένα φροντιστήρια στη Λάρισα; Είμαι θετική γ λυκείου και με ενδιαφέρει.Σχόλια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος.
Τα τμήματα ήταν χωρισμένα βάσει δυναμικότητας, ώστε να είναι σε θέση όλοι οι μαθητές να παρακολουθούν χωρίς να μένουν κενά.
Προσωπικά ήμουν σε τμήμα χαμηλής δυναμικότητας, λόγω των βαθμών στις προηγούμενες τάξεις του Λυκείου και η ύλη μας προχωρούσε αργά και αναλυτικά, αφού έπρεπε να καλυφθούν και παλαιότερα κενά. Πιστεύω ότι αυτή η προσέγγιση με βοήθησε.
Τα τμήματα της θετικής κατεύθυνσης, τα οποία ήταν και σημαντικά λιγότερα, τα αναλάμβαναν κυρίως "τα ονόματα" του φροντιστηρίου και οι μαθητές σε κάθε τμήμα ήταν γύρω στους 7.
Οι περισσότεροι καθηγητές που δίδασκαν εκεί είχαν καλή γνώση του αντικειμένου καθώς και μεταδοτικότητα.
Δυστυχώς δε μπορώ να έχω άποψη για την κατάσταση σήμερα, παρά μόνο για τους καθηγητές που είναι ίδιοι με την εποχή που πήγαινα εγώ.
Θα σου συνιστούσα να εμπιστευτείς το συγκεκριμένο φροντιστήριο, αφού οι προσωπικές μου εντυπώσεις είναι θετικές και πιστεύω ότι συνέβαλαν σημαντικά στην επίδοσή μου στις εξετάσεις.
Επειδή δε μπορώ να σου δώσω πληροφορίες που να περιέχουν ονόματα στο φόρουμ, αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε προσωπικό μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocolatecookie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnS
Νεοφερμένος
Ενα καλο φροντηστηριο στην Λαρισα ειναι η Εξελιξη στην κεντρικη πλατεια.!
Μετά από προσωπική εμπειρία έχω να πω: καλύτερα κανείς να μην πάει καθόλου φροντιστήριο, παρά να πάει στο συγκεκριμένο αν έχει υψηλούς στόχους. Απευθύνεται κυρίως σε μέτριους προς κακούς μαθητές. Ένας καλός μαθητής έχει μηδέν βελτίωση.
Καλά φροντιστήρια είναι το Αριστοτέλειο και το Α+
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.