Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αχαχα0χ0αχ0α0χα...η ομορφιά ωστόσο είναι υποκειμενικήΡε παιδιά εννοώ ότι είναι μια γλώσσα πολύ όμορφη (Μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnnysFoto
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μην το βλέπεις έτσι. Εγώ έκανα Γαλλικά στο γυμνάσιο, αλλά τώρα θα ξεκινήσω Γερμανικά. Ποτέ μη λες ότι θα μάθω μία ξένη γλώσσα για να ψιλοσυνεννοούμαι. Δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Ορίστε εμένα μου χρειάζονται για Erasmus.
Σωστό, αλλά αφού ξέρω ήδη κάποια βασικά, γιατί να ξαναρχίσω πάλι από το 0? Αν ξέρεις έστω τα βασικά έχεις εφόδια για να συνεχίσεις και να συνεχίσεις....
Lizaki k etc
Νεοφερμένος
Κανω Γερμανικα και δεν πιστευω πως ειναι δυσκολα.Στα γαλλικα χρειαζετε μια προφορα και πρεπει ''να το'χεις'' ρε παιδι μου ενω στα γερμανικα -τις περισσοτερες φορες- τα λες οπως τα διαβαζεις (δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα ).Τα ειχα προσπαθησει τα γαλλικα αλλα καθε φορα γελαγα με την προφορα
Το μονο δυσκολο στα γερμανικα ειναι η γραματικη,αλλα και παλι ειναι λιγα αυτα που ειναι δυσκολα.
KnightKostas
Νεοφερμένος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Libertus
Συντονιστής
συμφωνώ..τα γερμανικά είναι πιο χρήσιμα.
Γιατί είναι πιο χρήσιμα?
Και οι 2 γλώσσες μιλιούνται από 2 ισχυρά κράτη (Γερμανία και Γαλλία) και από άλλες χώρες στον κόσμο..
Προσωπικά, γαλλικά έκανα , αλλά δε μου άρεσαν.
Δεν ξέρω, γενικά πρέπει να σ αρέσει και η προφορά για να σ αρέσει και ως γλώσσα.
Εμένα ποτέ δε μου άρεσε , αντίθετα μου την έσπαγε.Απορώ πως άντεξα μέχρι το B2.
Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω , μάλλον θα ξεκινούσα μια διαφορετική γλώσσα.
Είναι στο γούστο του καθενός πάντως !
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Γιατί είναι πιο χρήσιμα?
Και οι 2 γλώσσες μιλιούνται από 2 ισχυρά κράτη (Γερμανία και Γαλλία) και από άλλες χώρες στον κόσμο..
Προσωπικά, γαλλικά έκανα , αλλά δε μου άρεσαν.
Δεν ξέρω, γενικά πρέπει να σ αρέσει και η προφορά για να σ αρέσει και ως γλώσσα.
Εμένα ποτέ δε μου άρεσε , αντίθετα μου την έσπαγε.Απορώ πως άντεξα μέχρι το B2.
Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω , μάλλον θα ξεκινούσα μια διαφορετική γλώσσα.
Είναι στο γούστο του καθενός πάντως !
τα γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορείου και γενικά στην Ελλάδα πολλές εταιρίες ζητάνε ως 2η γλώσσα τα γερμανικά
Libertus
Συντονιστής
τα γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορείου και γενικά στην Ελλάδα πολλές εταιρίες ζητάνε ως 2η γλώσσα τα γερμανικά
Δε μου λέει κάτι αυτό..και τα γαλλικά είναι γλώσσα της διπλωματίας , άρα?
Τα γερμανικά είναι πιο βιομηχανικά και εμπορικά σα γλώσσα , ενώ τα γαλλικά πιο "κουλτουριάρικα" και μιλιούνται από πιο πολλούς.
Πιστεύω ότι είναι και οι 2 εξίσου χρήσιμες , απλά εξαρτάται σε τι θα τις χρειαστείς ( σε ποια δουλειά , για σπουδές κλπ.)
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Δε μου λέει κάτι αυτό..και τα γαλλικά είναι γλώσσα της διπλωματίας , άρα?
Τα γερμανικά είναι πιο βιομηχανικά και εμπορικά σα γλώσσα , ενώ τα γαλλικά πιο "κουλτουριάρικα" και μιλιούνται από πιο πολλούς.
Πιστεύω ότι είναι και οι 2 εξίσου χρήσιμες , απλά εξαρτάται σε τι θα τις χρειαστείς ( σε ποια δουλειά , για σπουδές κλπ.)
καλά όταν πάει κάποιος να δουλέψει σε μια εταιρία και τον ρωτήσουν άμα ξέρει γερμανικά για να συνεννοείται με τις γερμανικές εταιρίες, να πάει να πει: όχι δεν ξέρω..ξέρω γαλλικά που είναι και κουλτουριάρικα.
το θέμα είναι να κάνει μια γλώσσα που θα του προσφέρει όσο περισσότερα + στον χώρο εργασίας. και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, μετά τα αγγλικά είναι τα γερμανικά σε αυτόν τον τομέα.
Τα γαλλικά όπως είπες και εσύ είναι της κουλτούρας και είναι πιο ωραίο να τα μαθαίνει κάποιος για δική του ευχαρίστηση.
Libertus
Συντονιστής
καλά όταν πάει κάποιος να δουλέψει σε μια εταιρία και τον ρωτήσουν άμα ξέρει γερμανικά για να συνεννοείται με τις γερμανικές εταιρίες, να πάει να πει: όχι δεν ξέρω..ξέρω γαλλικά που είναι και κουλτουριάρικα.
το θέμα είναι να κάνει μια γλώσσα που θα του προσφέρει όσο περισσότερα + στον χώρο εργασίας. και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, μετά τα αγγλικά είναι τα γερμανικά σε αυτόν τον τομέα.
Τα γαλλικά όπως είπες και εσύ είναι της κουλτούρας και είναι πιο ωραίο να τα μαθαίνει κάποιος για δική του ευχαρίστηση.
Απλά σου λέω ότι και οι 2 είναι σημαντικές , η καθεμία χρησιμεύει αλλού περισσότερο.
Στην Ελλάδα η καλή γνώση γαλλικών θεωρείται καλό προσόν.Μπορεί να μη σε δεχτούν στις εταιρίες που λες άμα ξέρεις γαλλικά,αλλά δεν παύουν να παραμένουν μια διεθνής γλώσσα σε διπλωματικό και εμπορικό επίπεδο.Έπειτα, είναι απαραίτητα για εργασία σε γαλλόφωνες χώρες και διδάσκονται αρκετά στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.
πάντως πιστεύω πως τα γερμανικά είναι πολύ πιο δύσκολα...και από άποψη γραμματικής και από λεξιλόγιο......για την προφορά δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολη αν κάνεις μία μικρή προσπάθεια στην αρχή μετά θα τα μιλάς μια χαρά....ενώ τα γαλλικά..... Τώρα για το ποια γλώσσα είναι ποιο σημαντική αυτό δεν το ξέρω.....και η δύο είναι σημαντικές και χρήσιμες...
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
socially excluded
Δραστήριο μέλος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
αρχικά πρέπει να δει και που έχει έφεση, γιατί πχ μπορεί να επιλέξει γερμανικά και να μην του αρέσουν..ενώ με τα γαλλικά να τα πάει καλύτερα.
ψάξε κανένα τραγουδάκι γερμανικό και ένα γαλλικό για να δεις ποια προφορά σου αρέσει και μετά κοιτάς και τα υπόλοιπα..το θέμα είναι να σε τραβάει η γλώσσα πριν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της
A propos
Διάσημο μέλος
Καθημερινή αύξηση γαλλόφωνων χωρών και πληθυσμών - Σελίδα 5 • Η ...
Δυστυχώς τα γερμανικά θα είναι μία γλώσσα περιορισμένης επιρροής στην Ευρώπη πριν τελικά παρακμάσει.
Όσο για τα περί εμπορίου (μόνο τα καρφούρ έχουν υπερτριπλάσιους εργαζόμενους από τα λιντλ)
https://www.facebook.com/topic.php?uid=135859253136819&topic=109
Και τα ντία έχουν εξαγοραστεί πια από τα καρεφούρ.
Επίσης οι ΄Ελληνες δεν επενδύουν στην Γερμανία
Οικονομική :: Μάρτιος 2011 :: Η ελληνική επιχειρηματική παρουσία ...
Έχω παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Να μην επαναλαμβάνομαι.........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- BillyTheKid
- bbb
- iiTzArismaltor_
- Billprs
- Μιχαήλ
- Vicky13
- panaman
- nicole1982
- Τρελας123
- Fanimaid123
- mermaid89
- Schlimazel
- oups
- MIT_fan
- Samuel
- Kostas568
- Georgekk
- Meow
- New member
- Nala
- PanMoonlight
- KingOfPop
- ggl
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- Tribbiani
- allall1
- ag97
- snowy
- angies
- augustine
- Memetchi
- charmander
- ougka pougka
- George.S
- Joji
- Arvacon
- P.Dam.
- Marple
- Don25
- ΘανάσοςG4
- Αναστασία197
- ioannites
- Fara
- george777
- alexd99
- Mammy Nun
- Magigi
- katia.m
- Coraline31
- Soleil
- Sense
- Libertus
- Alexandros36k
- Ifigenia
- jj!
- Fanimaid
- uni77
- Power-13
- Alma Libre
- Viedo
- Άνιελ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.