Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Την άλλη Τρίτη βγαίνουν σε εμάς!
Και εγώ θα συνεχίσω για Β2
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Prokopis22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
Παιδιά η απόδειξη λέει ότι βγαίνουν στις 12.10.2010 .... Μήπως ξέρει κανείς τι ώρα θα τα ανακοινώσουν περίπου?????????????? Θα μπούμε και από το σχολείο στην ανάγκη!!! Εσένα Προκόπη γιατί βγήκαν πιο νωρίς???? (Μπράβο πάντως!!!)
ολα ανακοινωθηκαν νωριτερα!! και τα δικα σου θα βγηκαν σιγουρα!
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
Δεν μπορώ να τα βρω!!!! Μπορείς να μου στείλεις το link???????
https://www2.goethe.de/cgi-bin/pruefungen.pl?INST=Thessaloniki
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
To πήρα!!!!!!!!!!!!...............................
μπραβο!!!!!!!!!!!!!εγω ειχα 238 εσυ?
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο σου και εσένα!!! Και ευχαριστώ και για το link.... Εγώ είχα 233.5! Και θα σκάσω!!! Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε.... Στα ακουστικά τα είδα όλα από την κόρη του κυρίου μου και πήρα 42,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενώ κανονικά θα έπερνα περίπου στα 60..... Και δεν πήρα gut Και το αστείο είναι ότι η κόρη του κυρίου μου ήταν η καλύτερη και έκανε ελάχιστα λάθη!!! Ααααα!!!!!!! Και τελικά αυτή το πήρε με 300- λίγα(δηλαδή δεν έκανε λάθος στα ακουστικά!!!).......... Τι λέτε να έγινε????? Να τα άλλαζε??????? Να μην τα είδα καλά????????? Και ένας άλλος φίλος μου ακριβώς τα ίδια έπαθε.... ΚΑι το πήρε με ένα πάνω από μένα ευτυχώς.....μπραβο!!!!!!!!!!!!!εγω ειχα 238 εσυ?
Βασικά εντάξει να μην είμαι και αχάριστος....Υπάρχουν και παιδιά που δεν το πήραν καν... Αλλά είναι αδικία!!!! Ένα καλοκαίρι διάβαζα....)
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
Μπράβο σου και εσένα!!! Και ευχαριστώ και για το link.... Εγώ είχα 233.5! Και θα σκάσω!!! Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε.... Στα ακουστικά τα είδα όλα από την κόρη του κυρίου μου και πήρα 42,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενώ κανονικά θα έπερνα περίπου στα 60..... Και δεν πήρα gut Και το αστείο είναι ότι η κόρη του κυρίου μου ήταν η καλύτερη και έκανε ελάχιστα λάθη!!! Ααααα!!!!!!! Και τελικά αυτή το πήρε με 300- λίγα(δηλαδή δεν έκανε λάθος στα ακουστικά!!!).......... Τι λέτε να έγινε????? Να τα άλλαζε??????? Να μην τα είδα καλά????????? Και ένας άλλος φίλος μου ακριβώς τα ίδια έπαθε.... ΚΑι το πήρε με ένα πάνω από μένα ευτυχώς.....
Βασικά εντάξει να μην είμαι και αχάριστος....Υπάρχουν και παιδιά που δεν το πήραν καν... Αλλά είναι αδικία!!!! Ένα καλοκαίρι διάβαζα....)
χαχα μάλλον δεν τα είδες καλά!!!! δεν πειράζει μια χαρά είσαι!!!! στα προφορικά πόσο πήρες??? εγω πήρα 50 αν και νόμιζα ότι τα είχα πάει πολύ καλύτερα...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Και εγώ στα προφορικά πήρα 68!
MARIAELENI1993
Νεοφερμένος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
45/45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο......... Και εγώ έγραψα 37,5 και χαιρόμουνπαιδια το πηρααααμε 61 στα προφορικα.45/45 εκθεση ναι!!!!!!
Prokopis22
Εκκολαπτόμενο μέλος
¨[SIZE=-1]Prüfung: [/SIZE] [SIZE=-1]Zertifikat Deutsch (ZD) [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1]Hörverstehen: [/SIZE] [SIZE=-1]57.5 Punkte[/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1]Schriftlicher Ausdruck: [/SIZE] [SIZE=-1]40.5 Punkte [/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1]Sprachbausteine: [/SIZE] [SIZE=-1]28.5 Punkte [/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE] [SIZE=-1]Ergebnisse Schriftliche Prüfung: [/SIZE] [SIZE=-1]194.0 Punkte [/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE]
[SIZE=-1] [/SIZE]
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Prüfung: Zertifikat Deutsch (ZD)
Leseverstehen: 69.5 Punkte
Hörverstehen: 66.0 Punkte
Schriftlicher Ausdruck: 43 Punkte
Sprachbausteine: 29 Punkte
Ergebnisse Schriftliche Prüfung: 207.5 Punkte
Mündlich: 66.0 Punkte
Gesamtpunktzahl: 273.5 Punkte
Note: sehr gut
Μετά τα σταμάτησα και τώρα θυμάμαι ελάχιστα πράγματα
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
παιδια το πηρααααμε 61 στα προφορικα.45/45 εκθεση ναι!!!!!!
Συγχαρητήρια!! 45/45!!! πως τα κατάφερες;; πραγματικά πολύ καλό!
εγώ στην έκθεση έγραψα 39
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν και λενε πως οι γερμανοι στην εκθεση ειναι σχετικα επιηκεις δηλαδη θελουν απλα να απαντησεις σε αυτα τα 4 punkte .εγω απαντησα 4 σειρες για το καθενα και αυτο
απλα πραγματα ζητανε
ασε που και το θεμα ηταν γελοιο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.