AgreSor
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purplebutterfly
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john20
Νεοφερμένος

εχω ψαξει γ πανεπιστημια στ εξωτερικο κ εχω παθει τν πλακα μ!!!!οκ,καμια σχεση μ τ δικα μς...τ πραγματα ειναι πολυ π ζορικα εκει...πρωτα πρεπει ν δωσεις εξετασεις γ ν δουν αν ξερεις καλα τν γλωσσα...μετα δινεις κ τεστ γ ν δουν ντ επιπεδο σ κ τ αν ταιριαζεις στ προφιλ τσ σχολης...φυσικα υπαρχει κ τ οικονομικο θεμα...:thanks:
Γιατι τετοια υποτιμηση για τα δικα μας Πανεπιστημια? Περασες και εχεις διαμορφωσει αποψη?Τα πραγματα ειναι απλα, και εδω και στο εξωτερικο για να περασεις μαθηματα ειναι ευκολο αλλα να διακριθεις ειναι δυσκολο!Οι πανελληνιες ειναι πιο δυσκολες απ τα ''τεστ'' τους παντως, ειδικα οταν διαγωνιζεσαι με 90000 κοσμο.
orestis17
Νεοφερμένος

guess
Δραστήριο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Letta
Εκκολαπτόμενο μέλος

virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τράβα στο Deree στην Αθήνα , δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι την Αγγλία. Και πάλι αυτά τα πανεπιστήμια που πάνε πολλοί απο την Ελλάδα δεν αξίζουν.
όχι,εδώ διαφωνώ..τι είναι το deree? ούτε καν κάποιο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,δεν εχει πίσω του...

Iraklis7
Νεοφερμένος

Γίνεται κάποιος που έχει περάσει σε κάποια σχολή στην Ελλάδα είτε ΑΕΙ είτε ΤΕΙ να κάνει την εγγραφή εδώ και να μην πατήσει το ποδι του στην σχολή, αλλά παράλληλα να κάνει και μια εγγραφή σε κάποιο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και να σπουδάζει εκεί?....αλλά αν κάτι πάει στραβά εκεί και γυρίσει στην Ελλάδα μπορέι να πάει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο που έκανε εγγραφή πριν π.χ πριν 2 χρόνια?
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να κάνουν apply στο εξωτερικό και μετά αφού περνάνε στην Ελλάδα να κάνουν το μηχανογραφικό αλλά παρόλα να φεύγουν στο εξωτερικό... δεν ξέρω αν γράφονται πάντως στα πανεπιστήμια
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Μπορείς πάντα να πάρεις υποτροφία ή να πας π.χ. Σκωτία όπου η κυβέρνηση σου πληρώνει τα δίδακτρα του πρώτου πτυχίου αν είσαι μετανάστης φοιτητής από Ε.Ε.
Αυτό σίγουρα ισχύει Dythor?

Γιωργος Δεδες
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

Αυτό σίγουρα ισχύει Dythor?![]()
Ναι, το γνωρίζω κι εγώ. Στην Αγγλία, αντίθετα, χρεώνεσαι ως πολίτης της ΕΕ με τα ίδια λεφτά που χρεώνονται και οι Άγγλοι (3500 λίρες το χρόνο), αλλά όντως στη Σκωτία (και νομιζω και στην Ουαλία) είναι δωρεάν.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι εδω ουτε ιερατικη σχολη μπορω να περασω
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι λετε για σπουδες σε χωρες οπως βουλγαρια ρουμανια κλπ?
Αν θες απλώς ένα χαρτί για να λες οτι είσαι γιατρός,δικηγόρος κλπ καλά είναι.
Εγω θελω να σπουδασω στην Σερβια καθως ο πατερας μου ειναι σερβος και γνωριζω την γλωσσα.Η απορια μου ειναι αν μπορω να αποφυγω (απαλλαγω) τις πανελλαδικες και να γραψω μονο για τα μαθηματα του σχολειου ωστε να παρω το απολυτηριο ? που ειναι το εισητηριο μου...
Γιατι εδω ουτε ιερατικη σχολη μπορω να περασω
Οι πανελλήνιες είναι υποχρεωτικές,δεν τις γλιτώνεις.
Σερβία για ποιό πανεπιστήμιο σκέφτεσαι? Εκεί δεν είναι τόσο εύκολα πια.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι εννοεις δεν ειναι ευκολο ?
Σπιτι εχω,γλωσσα ξερω...
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδαγωγικο
Τι εννοεις δεν ειναι ευκολο ?
Σπιτι εχω,γλωσσα ξερω...
Ναι ενοούσα ποιας πόλης το πανεπιστήμιο σκέφτεσαι.
Τεσπα, αυτό που εννοώ είναι ότι στη Σερβία δεν πάιρνεις τόσο εύκολα πτυχίο πια όπως πχ πριν 8 χρόνια. Έχουν ανέβει πάρα πολύ οι απαιτήσεις τους.
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιωργος Δεδες
Νεοφερμένος

Αν θες απλώς ένα χαρτί για να λες οτι είσαι γιατρός,δικηγόρος κλπ καλά είναι.
γιατι ομως?θελω να πω τι γινεται αλλα πραγματα τουσ μαθαινουν εκει?
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω να πω τι γινεται αλλα πραγματα τουσ μαθαινουν εκει?
Ναι

Σοβαρά τώρα, το επίπεδο είναι υπερβολικά χαμηλό (σε ορισμένα πανεπιστήμια).
Δεν νομίζω να ναι η πρώτη φορά που θ ακούς πως οι φοιτητές πληρώνουν και περνούν τα μαθήματα τους (δυστυχώς, γνωρίζω προσωπικά πολλές τέτοιες περιπτώσεις)
Ακόμη, είναι χαρακτηριστικό πως γιατροί που τελείωσαν έξω, έρχονται στην Ελλάδα για ειδικότητα και δεν γνωρίζουν πολλά βασικά σημεία χειρισμού μηχανημάτων ή νέα φάρμακα.
Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι κάποιος που έχει τελειώσει σε μία από αυτές τις χώρες δεν θα είναι καλός στη δουλεία του, όπως επίσης δεν σημαίνει και πως όλοι οι απόφοιτοι στη Ελλάδα αποκτούν σωστή κατάρτιση. Σχετικά είναι όλα, απλώς ειδικά σ αυτές τις ανατολικές χώρες η κατάσταση είναι τραγική και είναι έγκλημα οι "έξυπνοι" έλληνες να δέχονται τέτοιους επιστήμονες, ειδικά στον τομέα της υγείας.
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NATURALLE
- Reader
- Joji
- Φινεύς
- hyyh4ever
- ~Sonne~
- constansn
- Τρελας123
- mermaid89
- augustine
- Gus Roger10
- NasosJet
- User2350
- anastasis06
- ladybookworm
- Fanimaid123
- Kitana
- Ria99
- Georgekk
- Nikos05
- Mendem
- George_dr
- Meow
- MarcoReus
- tsiobieman
- Pharmacist01
- lnesb
- Nala
- Kostakis45
- Annu
- Devid
- korlef
- Nandia 20103
- ggl
- physicscrazy
- Unboxholics
- george777
- Steliosgkougkou
- AlexTselikas
- Specon
- Revekka
- charmander
- Clary
- Paul33.gr
- hlianaser
- X. K.
- VouDou
- fmarulezkd
- Thanos_D
- mihalis341
- Greg1900
- jimis2001
- clevercat
- No name
- eukleidhs1821
- Athens2002
- leo41
- penelopet
- Paragontas7000
- AK-92
- digitaleducation
- Memetchi
- nucomer
- nicole1982
- Mary Jane
- calliope
- TonyMontanaEse
- neurogirl
- pacheiko
- Scott
- iminspain
- T C
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- angies
- Necropolis
- Viedo
- Satan Claus
- imyrcarn
- SlimShady
- FaidraEuler
- SofiaBrt
- ag97
- stefan
- KingOfPop
- Tribbiani
- Trolling Stones
- thecrazycretan
- taketrance
- gregory nub
- Dr. Gl. Luminous
- johnsala
- Mariliaaa
- Δημήτρης Ρ
- το κοριτσι του μαη
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- jj!
- Chemwizard
- fockos
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Just myself
- Jimmy20
- Alexandros36k
- Nikoleta_Giann
- mariana.kpt
- kostas1233
- New member
- Thoba19
- Pepega'
- kiyoshi
- Mukumbura
- Μάρκος Βασίλης
- Slytherin
- tasost
- giorgosp97
- Monster Hunter
- J.Cameron
- andoc
- Στεφανος56
- B747
- kaaaaate
- olga123
- Prak
- Rene2004
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- jim2015
- Κορώνα
- Depi1996
- hirasawayui
- Vasilis2000kak
- giannhs2001
- Belle26
- jul25
- Lab13
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- ΓιωργοςM
- Panos_02
- efi25
- Έμμα
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Unseen skygge
- panagiotis econ
- tymvorixos
- Neos167
- DonaeB
- Johnny15
- Panagiotis849
- ΘανάσοςG4
- don_vito
- JohnGreek
- Stathis2001a
- Ryuzaki
- χημεια4λαιφ
- ConfusedSalami
- Elenii01
- PanosCh002
- Jocaste
- lamp21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.