18-06-10

01:13
Εχω μια μεγαλη απορια,εχω μιλησει με διαφορα ατομα που εχουν σπουδασει σε χωρες του εξωτερικου,ενταξει ολοι ξερουμε τις περισσοτερες φορες ειναι καλυτερο να σπουδαζεις στο εξωτερικο γιατι σου προσφερουν περισσοτερες δυνατοτητες τα πανεπιστημια των αλλων χωρων σε σχεση με τα δικα μας.Επιπλεον αποφασιζεις να σπουδασεις αυτα που θες εσυ χωρις να σου βγαινει ο *** να περασεις στις πανελληνιες που θα σου διορθωσει το γραπτο ο καθε *** εξεταστης που δεν πληρωνεται και θα σε γραψει στα ** του αφου και *** να κανει δεν χανει τιποτα,ουτε προστιμο,ουτε τιποτα.
Ας μπω στο ζουμι,θα θελα να μου πειτε οσοι ξερετε και οσοι εχετε σπουδασει στο εξωτερικο ποσο εφικτο ειναι αυτο να γινει,εχω γνωστο που σπουδαζει Σκωτια και τα εξοδα του ειναι πραγματικα λιγοτερα απο οτι εδω.
Προσωπικα εγω θα θελα να σπουδασω στη Σκωτια κατι που να εχει σχεση με ανθρωπιστικα επαγγελματα,οπως δασκαλος σε παιδια με ειδικες αναγκες,γενικα να σχοληθω με τετοιους ανθρωπους που εχουν προβληματα ή και ψυχολογος θα μαρεσε πολυ,ετσι κι αλλιως οι ανθρωποι εκει πανε στον ψυχολογο,οχι σαν εδω που το θεωρουν κακο,ελεος πια.
Σας ευχαριστω που με διαβασετε
Ας μπω στο ζουμι,θα θελα να μου πειτε οσοι ξερετε και οσοι εχετε σπουδασει στο εξωτερικο ποσο εφικτο ειναι αυτο να γινει,εχω γνωστο που σπουδαζει Σκωτια και τα εξοδα του ειναι πραγματικα λιγοτερα απο οτι εδω.
Προσωπικα εγω θα θελα να σπουδασω στη Σκωτια κατι που να εχει σχεση με ανθρωπιστικα επαγγελματα,οπως δασκαλος σε παιδια με ειδικες αναγκες,γενικα να σχοληθω με τετοιους ανθρωπους που εχουν προβληματα ή και ψυχολογος θα μαρεσε πολυ,ετσι κι αλλιως οι ανθρωποι εκει πανε στον ψυχολογο,οχι σαν εδω που το θεωρουν κακο,ελεος πια.
Σας ευχαριστω που με διαβασετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.