Revekka
Τιμώμενο Μέλος
αυτό είναι δεδομένο ? δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ο καθηγητής υπογραφεί για εκφοβισμό ?
Αν χρειαζόσαστε εκφοβισμούς συνέχεια, δεν κάνουμε δουλειά. Υπάρχουν οι προειδοποιήσεις. Στις 3 καίγεσαι συνήθως. Το θέμα είναι να καταλαβαίνετε τα όρια. Αν φτάσει στο σημείο να μπει η μονογραφή μπροστά σε όλους τους φοιτητές, είναι οριστικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν χρειαζόσαστε εκφοβισμούς συνέχεια, δεν κάνουμε δουλειά. Υπάρχουν οι προειδοποιήσεις. Στις 3 καίγεσαι συνήθως. Το θέμα είναι να καταλαβαίνετε τα όρια. Αν φτάσει στο σημείο να μπει η μονογραφή μπροστά σε όλους τους φοιτητές, είναι οριστικό.
ρε μην μου λες τέτοια,έλεγα μία απάντηση σε μία κοπέλα και χωρίς καν να με έχουν δει οι επιτηρητές έρχεται και μου βάζει υπογραφή στο χαρτί και τον έπιασα μετά και μου είπε οτι δεν με έχει μηδενίσει και κάτι τέτοια,δηλαδή έχω κοπεί σίγουρα ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως, αν σε μηδένιζε, δεν θα συνέχιζες να γράφεις, θα σε έδιωχνε και θα σου έπαιρνε την κόλλα. Το πιθανότερο είναι να σου κόψει απλά κάτι.
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη φετινη χρονια περασα σε ενα ΤΕΙ αλλα δεν παρακολουθουσα τα μαθηματα ουτε εδωσα εξετασεις(εκτος απο 1 μαθημα οπου κοπηκα) γιατι δεν μου αρεσε το αντικειμενο του.Αποφασισα λοιπον τωρα να κανω μηχανογραφικο με το 10%.Ωστοσο,επειδη υπαρχει παντα η περιπτωση να μην περασω σε καποια σχολη απο αυτες που δηλωσα,θα συνεχισω στο ΤΕΙ -πιο σοβαρα αυτη τη φοραΑν τελικα συνεχισω εκει,σκεφτομαι να ξεκινησω τη νεα χρονια να παρακολουθω τα μαθηματα του πρωτου ετους .Το θεμα ειναι οτι οταν π.χ θεωρητικα θα ειμαι 4ο ετος,πρακτικα θα βρισκομαι στο 3ο..τι γινεται ομως με την πτυχιακη εργασια και την πρακτικη ασκηση? πως θα μπορω να τα κανω αυτα τα δυο ενω ουσιαστικα θα παρακολουθω ακομα μαθηματα απο τον 3ο χρονο?
κανεις δεν ξερει? :/Εχω να κανω μια (χαζη) ερωτηση..
Τη φετινη χρονια περασα σε ενα ΤΕΙ αλλα δεν παρακολουθουσα τα μαθηματα ουτε εδωσα εξετασεις(εκτος απο 1 μαθημα οπου κοπηκα) γιατι δεν μου αρεσε το αντικειμενο του.Αποφασισα λοιπον τωρα να κανω μηχανογραφικο με το 10%.Ωστοσο,επειδη υπαρχει παντα η περιπτωση να μην περασω σε καποια σχολη απο αυτες που δηλωσα,θα συνεχισω στο ΤΕΙ -πιο σοβαρα αυτη τη φοραΑν τελικα συνεχισω εκει,σκεφτομαι να ξεκινησω τη νεα χρονια να παρακολουθω τα μαθηματα του πρωτου ετους .Το θεμα ειναι οτι οταν π.χ θεωρητικα θα ειμαι 4ο ετος,πρακτικα θα βρισκομαι στο 3ο..τι γινεται ομως με την πτυχιακη εργασια και την πρακτικη ασκηση? πως θα μπορω να τα κανω αυτα τα δυο ενω ουσιαστικα θα παρακολουθω ακομα μαθηματα απο τον 3ο χρονο?
mikrh-zouzouna
Νεοφερμένος
κατι ακουσα οτι τωρα για να τελειωσεις μια σχολη θα χρειαζεσαι 3 χρονια αντι για 4...
αλλα γενικα εχω μπερδευτει..τι ισχυει τελικα?
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Για να έχεις μια συνολική εικόνα των αλλαγών δες εδώ: https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...osxedio-nomoy-gia-tin-anotati-ekpaideysi.html και για κριτική και ανάλυση δες στο σχετικό thread του site.
Guest 515609
Επισκέπτης
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Γενικά συνιστά απόδειξη της φοιτητικής ιδιότητας και αποκομίζεις προσφορές από καταστήματα, εστιατόρια κ.λπ. όπου αυτές υπάρχουν.
Δες εδώ:Με το φοιτιτικο πασο τι πλεονεκτηματα εχεις και που?
https://ischool.e-steki.gr/φοιτητικά-θέματα/πάσο-και-προνόμια-52644/
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έχω κάνει 10% και περάσω σε σχολή που θέλω, μετά τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Να ζητήσω διαγραφή άμεσα από την τωρινή σχολή ή πρέπει να φτάσει Οκτώβρης;
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Χαίρετε.
Αν έχω κάνει 10% και περάσω σε σχολή που θέλω, μετά τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Να ζητήσω διαγραφή άμεσα από την τωρινή σχολή ή πρέπει να φτάσει Οκτώβρης;
Θες να αλλαξεις σχολη?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
damian
Νεοφερμένος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΓ
Νεοφερμένος
καλύτερα ρώτα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/1ο-πεδίο/τμήμα-θεωρίας-και-ιστορίας-της-τέχνης-ασκτ-76372/ εδώ είναι άσχετοΜήπως κάποιος από εσάς είναι φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης (ΑΣΚΤ) στην Αθήνα; Μάλλον εκεί περνάω (4η επιλογή μου) και θα ήθελα πληροφορίες. Μπήκα στο σάιτ της σχολής και μου φαίνονται πααααρα πολύ ωραία όλα αυτά που διάβασα για να είναι αληθινά! Γι' αυτό ζητώ πληροφορίες από κάποιους που βιώνουν την πραγματικότητα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΓ
Νεοφερμένος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.