Δεν ανακοινώθηκε ακόμα κάτι.παιδιά συγγνώμη που δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα προηγούμενα ποστ αλλά μήπως γνωρίζετε αν το 25% των πρώτων εισαχθέντων σε μία σχολή δικαιούνται επιδότηση για λάπτοπ; κάτι τέτοιο μου είπανε.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πέρασα χθες από τη γραμματεία και δεν έδιναν πάσο.
όμως θα ξαναπεράσω γιατί μάλλον ήρθε και σε μας.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
ούτε σε μας δεν δώσανε, απο βδομάδα.Ευχαριστώ Ευλαμπία.
εγώ πέρασα χθες από τη γραμματεία και δεν έδιναν πάσο.
όμως θα ξαναπεράσω γιατί μάλλον ήρθε και σε μας.
anna_md
Δραστήριο μέλος
Τι διαφορα εχει το τριπτυχο απτο πασο και σε τι χρησιμευει?
Το τριπτυχο το χρησιμοποιουμε για να παρουμε συγγραμματα, καρτα σιτισσης κλπ.
Το πασο ειναι για μειωμενα εισητηρια ή καρτα για τα ΜΜΜ, cinema κλπ.
Το τριπτυχο ειναι για ολα τα ετη που θα φοιτησεις, ενω το πασο το αλλαζεις καθε χρονο.
Καθε χρονο εχει και διαφορο χρωμα
dante38245
Νεοφερμένος
anna_md
Δραστήριο μέλος
Με το πασο δηλαδη δε θα χρειαζετε να παιρνουμε εισητηρια λεωφορειων και θα μετακινουμαστε ελευθερα?
Οχι, με το πασο δικαιουσαι μειωμενο εισητηριο, δηλαδη στη μιση τιμη. Το ιδιο ισχυει και για καρτα για τα ΜΜΜ.
Aleksandros21
Νεοφερμένος
Ευχαριστω εκ των προτερων
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
φίλε σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στη γραμματεία για να είσαι σίγουρος.παιδια συγγνωμη αν ειναι η ερωτηση μου ακυρη σχετικα με το θεμα του τοπικ.Σας παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει ας το κανει γιατι ειναι καπως επειγον!!!Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης..Οσοι εχουν κανει την ηλεκτρονικη αιτηση για μεταγγραφη τους σε αλλη πολη, θα πρεπει να προσκομισουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα στην γραμματεια του τμηματος που θα πανε με την μεταγγραφη,πριν η μετα απο την ειδοποιηση τους με μνμ(καπου 20 οκτωβρη)οτι εγκριθηκε η μεταγγραφη τους;;
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Μετά.παιδια συγγνωμη αν ειναι η ερωτηση μου ακυρη σχετικα με το θεμα του τοπικ.Σας παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει ας το κανει γιατι ειναι καπως επειγον!!!Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης..Οσοι εχουν κανει την ηλεκτρονικη αιτηση για μεταγγραφη τους σε αλλη πολη, θα πρεπει να προσκομισουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα στην γραμματεια του τμηματος που θα πανε με την μεταγγραφη,πριν η μετα απο την ειδοποιηση τους με μνμ(καπου 20 οκτωβρη)οτι εγκριθηκε η μεταγγραφη τους;;
Κωνσταντινα07
Νεοφερμένος
δηλαδη??? ειμαι καινουρια και δεν 3ερωκάνε δικό σου θέμα αν καίγεσαι
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω!~Το τριπτυχο το χρησιμοποιουμε για να παρουμε συγγραμματα, καρτα σιτισσης κλπ.
Το πασο ειναι για μειωμενα εισητηρια ή καρτα για τα ΜΜΜ, cinema κλπ.
Το τριπτυχο ειναι για ολα τα ετη που θα φοιτησεις, ενω το πασο το αλλαζεις καθε χρονο.
Καθε χρονο εχει και διαφορο χρωμα
Αφου σου στειλουν μαιλ-σμσ οτι εγκριθηκε η μεταγγραφη σου τοτε θα πας με τα απαραιτητα δικαιολογητικα στη γραμματεια!παιδια συγγνωμη αν ειναι η ερωτηση μου ακυρη σχετικα με το θεμα του τοπικ.Σας παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει ας το κανει γιατι ειναι καπως επειγον!!!Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης..Οσοι εχουν κανει την ηλεκτρονικη αιτηση για μεταγγραφη τους σε αλλη πολη, θα πρεπει να προσκομισουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα στην γραμματεια του τμηματος που θα πανε με την μεταγγραφη,πριν η μετα απο την ειδοποιηση τους με μνμ(καπου 20 οκτωβρη)οτι εγκριθηκε η μεταγγραφη τους;;
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Τους ζητιάνους που σε παίρνουν από πίσω μέσα στο πανεπιστήμιο,πώς τους αποφεύγεις?Σήμερα εμένα και δύο φίλους μου μας ακολουθούσαν κάτι μαλάκες και μας έπρηζαν να τους δώσουμε λεφτά,τάχα για πάνε με το λεωφορείο,ενώ το τσιγαράκι το κάπνιζαν. Μάλιστα μας απείλησαν κιόλας λέγοντας"ξέρετε τι κόσμο γνωρίζουμε στη καμάρα?"
nPb
Επιφανές μέλος
μπορεί να είναι λίγο off-topic αλλά όχι και πολύ.
Τους ζητιάνους που σε παίρνουν από πίσω μέσα στο πανεπιστήμιο,πώς τους αποφεύγεις?Σήμερα εμένα και δύο φίλους μου μας ακολουθούσαν κάτι μαλάκες και μας έπρηζαν να τους δώσουμε λεφτά,τάχα για πάνε με το λεωφορείο,ενώ το τσιγαράκι το κάπνιζαν. Μάλιστα μας απείλησαν κιόλας λέγοντας"ξέρετε τι κόσμο γνωρίζουμε στη καμάρα?"
εδώ σε μας, μέσα στην Παν/πολη της Πάτρας, μας ακολουθούν και μας σταματάνε νεαρές ή γριές γύφτισσες για...ένα τσιγάρο ή να τους πούμε την ώρα
...ειδικά σε κάτι γέρους ή ηλίθιους τους ορμάνε οι γύφτισσες και τους έχουν ξαφρίσει τις τσέπες κάνοντας και άλλα πράγματα....
προτείνετε καμία μέθοδο εξαφάνισης των γυφτισσών...
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ευτυχως δεν εχουμε ζητιανους ,ουτε γυφτισσες....ελπιζωνα μν αποκτησουμε...
fly
Δραστήριο μέλος
ευτυχως δεν εχουμε ζητιανους ,ουτε γυφτισσες....ελπιζωνα μν αποκτησουμε...
τι εννοεις??
gs1992
Νεοφερμένος
Jokerman
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.