Mercury
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα παιδιά!
Έδωσα πανελλήνιες το 2014 και πέρασα σε μια οικονομική σχολή. Λοιπόν στη πορεία μετάνιωσα για την επιλογή μου και έκανα μηχανογραφικό με το 10% για πολυτεχνικες σχολές που μου άρεσαν ανεκαθεν (ΜΑΛΛΟΝ πιάνω ηλεκτρολογους ή μηχανολογους στη Πάτρα αφού είμαι 800-900 μορια πανω απο την περσινή του 90%)
Το θέμα που με αγχωνει είναι ο,τι έχω ενα χρόνο να ασχοληθώ με φυσικές και δύσκολα μαθηματικά και αποφάσισα να ξεκινησω επαναληψεις. Πιστευετε ο,τι θα τα βρω πολύ σκούρα στη σχολή για αυτό το λόγο;
Έχω αποφασίσει να αρχίσω να διαβάζω θεωρία κ ασκήσεις από τα σχολικά.βιβλία και στη συνέχεια να κοιταω θέματα πανελληνιων.Καμία αλλη ιδέα για αποδοτικοτερη επανάληψη; Στο κάτω κάτω δεν μου είναι και τελείως άγνωστα.Θέλω όμως ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΜΑ.
Khan Academy για να καλυψεις τα κενα στα μαθηματικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LKalN
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soph-d
Νεοφερμένος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Αν καποιος ξερει να μου εξηγησει γιατι παλια εμπαιναν σε Α και Β.
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
παιδια ερωτηση : στην νομικη δπθ τα βιβλια χορηγουνται δωρεαν στον μαθητη η πρεπει να τα αγορασουμε?
Όσο υπάρχουν λεφτά, τα συγγράματα σε όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα διατίθενται δωρεάν. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τη νομική ΔΠΘ.
Επίσης, δεν είσαι μαθητής πλέον .
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα ενταξει ρε φιλε πεστο σπουδαστη ...παντα εχεις ομως το μικρο εαυτο σου μεσα σου οποτε στην ουσια ισχυει αυτο που ειπα btw ευχαριστωΌσο υπάρχουν λεφτά, τα συγγράματα σε όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα διατίθενται δωρεάν. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τη νομική ΔΠΘ.
Επίσης, δεν είσαι μαθητής πλέον .
Navarro1996
Νεοφερμένος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν ξερει καποιος θα ειναι εκεινοι και θα σου πουν και διαδικασια.
Επισης γινεται να πας το πρωτο 6μηνο να σπουδασεις σε μια σχολη και μετα αν δεν σου αρεσει να δωσεις τελικα Πανελληνιες ξανα;
Εχω αποριες βοηθηστε με
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
λιγο ασχετο...αλλα γινεται να ξαναδωσεις του χρονου και αν δεν περασεις πουθενα να πας στην σχολη που περασες φετος;
Επισης γινεται να πας το πρωτο 6μηνο να σπουδασεις σε μια σχολη και μετα αν δεν σου αρεσει να δωσεις τελικα Πανελληνιες ξανα;
Εχω αποριες βοηθηστε με
Ναι φιλε γινεται , να γραφτεις σιγουρα να εχεις μια καβατζα πισω σου!
Το ναι πηγαινε και στα δυο ερωτηματα μου;Ναι φιλε γινεται , να γραφτεις σιγουρα να εχεις μια καβατζα πισω σου!
Σε ευχαριστω πολυ!
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ναι πηγαινε και στα δυο ερωτηματα μου;
Σε ευχαριστω πολυ!
Προφανως.!
Alan
Δραστήριο μέλος
Αν έχεις πάρει πτυχίο.Τις κατατακτήριες εξετάσεις γίνεται να τις δώσεις μόνο αφού έχεις πάρει πτυχίο ή και κατά τη διάρκεια;
Σε ευχαριστω!Αν έχεις πάρει πτυχίο.
the plant
Νεοφερμένος
valia_dad
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Συγγνωμη για την ασχετη ερωτηση,αλλα ξερετε ποτε μπορουμε να μαθουμε για το ποτε ξεκινανε τα πανεπιστημια?
Θα το βρεις στην ιστοσελίδα της σχολής σου. Ίσως δεν το λέει γιατί είναι νωρίς ακόμα. Κάθε πανεπιστήμιο ξεκινάει διαφορετική ημερομηνία.
Guest 699855
Επισκέπτης
Παιδια για να διαγραφω απο την σχολη που περασα περισυ (πανελληνιες 2014) τι πρεπει να κανω? Καπου διαβασα παραπανω οτι πρεπει να παω σε ενα κεπ και να εχω και το πασο μαζι μου, αλλα το θεμα ειναι οτι το πασο το ειχα παραδοσει στην σχολη μου γιατι εκανα αναστολη σπουδων!! Η διαδικασια διαγραφης τελικα γινεται στο ΚΕΠ ή στην σχολη?
Θα πρέπει να πας στη σχολή να κάνεις τη διαγραφή σου και να τους ζητήσεις και τη βεβαίωση διαγραφής πριν κάνεις την εγγραφή σου στην καινούρια σχολή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.