Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Απεύχομαι να γίνει και φέτος.
off: Χρήστο βλέποντας τί σπουδάζεις και την υπογραφή σου,πληροφοριακά βγαίνει σε ταινία νομίζω φέτος τον χειμώνα η ζωή του Alan Turing,must see
Off:Μην αγχώνεσαι είμαι πληροφορημένος.The imitation game.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,ίσως παιδευτείτε λίγο παραπάνω στις εγγραφέςΘέλω να δω τι θα γίνει με τις μετεγγραφές. Αν δε γεμίσουν τα τμήματα και κυλήσει ομαλά η υπόθεση, (θέλω να) πιστεύω ότι δε θα χάσουμε μέρες.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
mel999
Δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
1) εχω καθε διαθεση να αγορασω υπολογιστηΝαι εννοειται πως θα χρειαστει. Μα πως γινεται 18 χρονων κοπελα να μην εχει υπολογιστη και να μην εχει και διαθεση να αγορασει απο οσο φαινεται?
2)οι γονεις μου εχουν καθε διαθεση να μου αγορασουν υπολογιστη γιατι εχουν κι αυτοι την αποψη πως σιγουρα θα μου χρειαστει
3) οι φοιτητες πριν εικοσι χρονια πως εκαναν τις εργασιες τους?
4) απο που φανηκε οτι δεν θελω να αγορασω υπολογιστη?
Την καλύτερη δουλειά κάνει που δεν έχει υπολογιστή. Γιατί να έχει άλλωστε ;
Για να είναι όλη τη μέρα αποβλακωμένη στο διαδίκτυο, για να βλέπει ότι σαχλαμάρα υπάρχει ή για να στερείτε την πραγματική ζωή ;
Αυτή που δεν βρίσκεται μέσα στο ίντερνετ άλλα έξω..
Το μόνο μειονέκτημα είναι μην τυχόν πρέπει να κάνεις κάποια εργασία για το πανεπιστήμιο και χρειάζεσαι τον υπολογιστή, τίποτε άλλο.
Ποτε δεν ξεροσταλιαζα μπροστα απο τον υπολογιστη χανοντας τη ζωη μου... Μηδεν αγαν Αν παρω και λαπτοπ λογικα θα το εχω μονο για τη σχολη (και καμια ταινια)
Την αιτηση εγγραφης νομιζω μονο από τη γραμματεια αλλα δεν ξερω και σιγουρα ¨/
*μπορει να στο παιξουν λιγο δυσκολοι στα ΚΕΠ αλλα γινεται το εκανε μια φιλη μου περυσι
intefina
Δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Πότε περίπου ξεκινάνε οι εγγραφές; Μπαίνω στην ιστοσελίδα του τμήματος και δεν έχει κάποια ανακοίνωση ακόμα..θα μου πείτε εξαρτάται το πανεπιστήμιο..για το πανεπιστήμιο Κρήτης τίποτα;
για ολα τα πανεπιστημια ειναι ιδια η ημερομηνια
15-26/9
https://www.e-dimosio.gr/ekpedefsi/pote-xekinoun-engrafes-sta-panepistimia-ke-technologika-idrimata/
intefina
Δραστήριο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
για ολα τα πανεπιστημια ειναι ιδια η ημερομηνια
15-24/9
https://www.e-dimosio.gr/ekpedefsi/pote-xekinoun-engrafes-sta-panepistimia-ke-technologika-idrimata/
15/9 - 26/9 θα γίνουν οι εγγραφές.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Τη βεβαιωση οτι δε φοιτουμε σε αλλη σχολη απο που την παιρνουμε;
στην δινουν στην γραμματεια και υπογραφεις οτι δεν εισαι φοιτητης αλλου.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
1) εχω καθε διαθεση να αγορασω υπολογιστη
2)οι γονεις μου εχουν καθε διαθεση να μου αγορασουν υπολογιστη γιατι εχουν κι αυτοι την αποψη πως σιγουρα θα μου χρειαστει
3) οι φοιτητες πριν εικοσι χρονια πως εκαναν τις εργασιες τους?
4) απο που φανηκε οτι δεν θελω να αγορασω υπολογιστη?
Ποτε δεν ξεροσταλιαζα μπροστα απο τον υπολογιστη χανοντας τη ζωη μου... Μηδεν αγαν Αν παρω και λαπτοπ λογικα θα το εχω μονο για τη σχολη (και καμια ταινια)
Απο το πρωτο σου μηνυμα φανηκε σαν να ειναι ενα αναγκαιο κακο το να αγορασεις υπολογιστη. Σαν να μη το θες. Οκ, μπορεις να το πηρα εγω στραβα, no problem.
Αν πιασουμε την κουβεντα για το τι εκαναν οταν δεν ειχαν αγαθα του συγχρονου κοσμου δεν θα βγαλουμε ακρη. Με την ιδια λογικη πριν 20 χρονια δεν ειχαν κινητα, αρα δεν χρειαζομαστε, πριν 80 χρονια δεν ειχαν ρευμα, αρα δεν το χρειαζομαστε ή το 1800 δεν ειχαν αυτοκινητα, αρα δεν τα χρειαζομαστε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ενας φιλος μου περασε σε πληροφορικη και τηλεματικη. παρολα αυτα δεν ξερει να χειριζεται το excel Καθολου πειραζει??. ...
σιγά τη πυρηνική φυσική ρε παιδιά. Όχι δε χρειάζεται, κι αν τα χρειαστείς εσύ, θα τα μάθεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.