Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοεις δεδομενο?? εγω πως δεν ειχα καμια ιδεα οτι επρεπε να τα δηλωσω ηλεκτρονικα?? και οι κυκλοι που εριχνε η αλλη σε ενα χαρτι που υπεγραψα τι ηταν???Δεν στο λένε αυτό στη γραμματεία όταν γράφεσαι....Είναι δεδομένο νομίζω για όλους σ' όλα τα εξάμηνα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η κάρτα σίτισης δεν είναι ξεχωριστή? όταν πήγες τα χαρτιά δεν σου έδωσαν τίποτα?Μέχρι να βγεί η νέα ακαδημαική ταυτότητα, δεν μας έχουν δοθεί ακόμα οι κωδικοί, στην λέσχη θα μπορούμε να τρώμε; Θα δείχνουμε την βεβαίωση σπουδών;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο, είπε πως θα πάρουμε κάποια κάρτα. Αλλού άκουσα πως θα χρησιμοποιούμε την νέα ταυτότητα γι'αυτό.η κάρτα σίτισης δεν είναι ξεχωριστή? όταν πήγες τα χαρτιά δεν σου έδωσαν τίποτα?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε συ γιαννη οταν πηγες εσυ για εγγραφη περσι σου κυκλωναν σε ενα χαρτι τα μαθηματα που θα κανεις και μετα το υπεγραψες??? γιατι εγω σημερα παραλιγο να φαω μεγαλο στραπατσο γιατι εμαθα οτι δηλωνουμε τα μαθηματα ηλεκτρονικα.Ισχυει?? η εκανα καμια μαλακια???η κάρτα σίτισης δεν είναι ξεχωριστή? όταν πήγες τα χαρτιά δεν σου έδωσαν τίποτα?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Αφου σου είπαν στην γραμματεία πως θα πάρετε κάποια κάρτα πήγαινε να ρωτήσεις ξανά τι θα γίνει με την σίτιση! Σε εμάς πέρυσι τουλάχιστον, φέτος δεν πήγα ακόμα να υποβάλλω αίτηση, μας έδωσαν αμέσως μια κάρτα σίτισης! Αλλά από την στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά πανεπιστήμια μόνο από την γραμματεία μπορείς να πάρεις απάντησηΔεν μου έδωσαν τίποτα τέτοιο, είπε πως θα πάρουμε κάποια κάρτα. Αλλού άκουσα πως θα χρησιμοποιούμε την νέα ταυτότητα γι'αυτό.
στην δική μου σχολή τα δηλώνουμε ηλεκτρονικά πάντως τα μαθήματα!ρε συ γιαννη οταν πηγες εσυ για εγγραφη περσι σου κυκλωναν σε ενα χαρτι τα μαθηματα που θα κανεις και μετα το υπεγραψες??? γιατι εγω σημερα παραλιγο να φαω μεγαλο στραπατσο γιατι εμαθα οτι δηλωνουμε τα μαθηματα ηλεκτρονικα.Ισχυει?? η εκανα καμια μαλακια???
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη χειροτερα παναγια μου.Δηλαδη δεν εκανα καμια βλακεια που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα καλου κακου ετσι??? γιατι θυμαμαι πολυ καθαρα οτι υπεγραψα ενα χαρτι που ειχε κυκλωμενα κατι μαθηματα...εσυ σαν πρωτοετης ειχες κατι τετοιο στην εγγραφη σου?? θυμασαι???Αφου σου είπαν στην γραμματεία πως θα πάρετε κάποια κάρτα πήγαινε να ρωτήσεις ξανά τι θα γίνει με την σίτιση! Σε εμάς πέρυσι τουλάχιστον, φέτος δεν πήγα ακόμα να υποβάλλω αίτηση, μας έδωσαν αμέσως μια κάρτα σίτισης! Αλλά από την στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά πανεπιστήμια μόνο από την γραμματεία μπορείς να πάρεις απάντηση
στην δική μου σχολή τα δηλώνουμε ηλεκτρονικά πάντως τα μαθήματα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
όχι απλά μας είχαν πει πως όταν βγει η σχετική ανακοίνωση θα μπούμε στο σαιτ της ηλεκτρονικής γραμματείας του πανεπιστημίου και εκεί θα δηλώσουμε τα μαθήματα του εξαμήνου που θέλουμε! Λογικά ηλεκτρονικά θα χρειαζόταν και στην δική σου, αφού υπήρχε τέτοια δυνατότηταΜη χειροτερα παναγια μου.Δηλαδη δεν εκανα καμια βλακεια που τα δηλωσα και ηλεκτρονικα καλου κακου ετσι??? γιατι θυμαμαι πολυ καθαρα οτι υπεγραψα ενα χαρτι που ειχε κυκλωμενα κατι μαθηματα...εσυ σαν πρωτοετης ειχες κατι τετοιο στην εγγραφη σου?? θυμασαι???
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πιστευεις ρε συ αξα οτι δεν μου ειπαν ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΥΤΥΧΩΣ και μπηκα στην ομαδα του fb και ειδα μια πρωτοετη να γραφει για δηλωση μαθηματων ηλεκτρονικη...όχι απλά μας είχαν πει πως όταν βγει η σχετική ανακοίνωση θα μπούμε στο σαιτ της ηλεκτρονικής γραμματείας του πανεπιστημίου και εκεί θα δηλώσουμε τα μαθήματα του εξαμήνου που θέλουμε! Λογικά ηλεκτρονικά θα χρειαζόταν και στην δική σου, αφού υπήρχε τέτοια δυνατότητα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
στο σάιτ της σχολής, αν υπάρχει, δεν έβγαλαν καμία σχετική ανακοίνωση?Το πιστευεις ρε συ αξα οτι δεν μου ειπαν ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΥΤΥΧΩΣ και μπηκα στην ομαδα του fb και ειδα μια πρωτοετη να γραφει για δηλωση μαθηματων ηλεκτρονικη...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΜΙΑ μονο οταν μπαιενςι με τον κωδικο σου ξερεις που εννοω στην ηλεκτρονικη γραμματεια ντεμεκ τωρα και σου γραφει με κοκκινα μικρα γραμματα οτι ξεκινησαν οι δηλωσεις μαθηματων...πω..τι πηγα να παθω ο καψερος ρε συ...στο σάιτ της σχολής, αν υπάρχει, δεν έβγαλαν καμία σχετική ανακοίνωση?
kwstas211t
Νεοφερμένος
γιατι σήμερα καταλαβα ότι θέλει αστυνομικης ταυτοτητας
Nανσυ94
Νεοφερμένος
souzana
Δραστήριο μέλος
αποκλείεται να μην σου έδωσαν κάποιον κωδικό
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε και δηλωση μαθηματων μου ανεφεραν κατι.
Εμενα μού ειπαν,οτι τα μαθηματα του α εξαμηνου δηλωνονται αυτοματα και δε χρειαζεται να κανουμε κατι..Ισως οταν αρχισουμε,χρειαστει να δηλωσουμε μονο τα εργαστηρια στη γραμματεια...
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 322 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Parsha
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- Billokos1
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Drglitterstar
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.