Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,384 μηνύματα σε 105,450 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 351 άτομα.
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,088 μηνύματα.
Οχι εγω, η @thetiki_memes εχει. Μπείτε στην σελιδα τους στο ινστα, πατήστε το λινκ αφου κατεβάσετε την εφαρμογή. Θα δείτε διαφορες πολεις. Πατηστε εκεινη που εχετε περάσει για να γνωρίσετε ατομα της Σχολής σας.
Οχι εγω, η @thetiki_memes εχει. Μπείτε στην σελιδα τους στο ινστα, πατήστε το λινκ αφου κατεβάσετε την εφαρμογή. Θα δείτε διαφορες πολεις. Πατηστε εκεινη που εχετε περάσει για να γνωρίσετε ατομα της Σχολής σας.
Για αυτό ακριβώς και δεν παράτησα την πρώτη αυτή σχολή όταν μπήκα, και είπα θα τελειώσω και μετά θα πάω στην νομική που είναι το όνειρο μου πωπω τέλεια συγχαρητήρια και σένα
Για αυτό ακριβώς και δεν παράτησα την πρώτη αυτή σχολή όταν μπήκα, και είπα θα τελειώσω και μετά θα πάω στην νομική που είναι το όνειρο μου ❤ πωπω τέλεια συγχαρητήρια και σένα ❤
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.