isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έγραψα για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Το θεώρησα λίγο πιο σπάνιο σαν θέμα γι' αυτό και το επέλεξα. Τώρα θα δείξει..
Ευτυχώς που το όριο των λέξεων ήταν 300 και όχι 150 όπως παλιά.
καλά έκανες ...εγώ το ψιλομετάνιωσα που πήρα μετανάστευση...πολύ κοινότυπο μου φαίνεται. Βέβαια ο τρόπος που το έγραψα σίγουρα το διαφοροποίησε !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη επιτυχία και σε εσένα...και εγώ αυτή την άποψη έχω , ότι δηλαδή μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα...8α δούμε!!!Κι εγω το ίδιο θέμα επέλεξα! Έπραξες πολυ σωστα, διοτι γίνεται χαμός στην Ελλάδα με το συγκεριμένο ζήτημα τελευταία. Εαν οι απόψεις σου ή οποιουδήποτε άλλου κοπούν λόγω πρωτοτυπίας τότε νομίζω πως ο θεσμός αυτός δεν έχει καμία ουσια. Πάντως, έχοντας παρακολουθήσει προηγούμενες συνεδριάσεις στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι αρκετα παιδια εκφραστηκαν ριζοσπαστικά
μακάρι να περάσουμε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχικά υπάρχει κάποια αξιολόγηση,αλλά επειδή από αυτήν περνάνε πολλά περισσότερα από 300 γραπτά,μετά γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε αυτά που πέρασαν...
Ακριβώς αυτό γίνεται.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Οταν ειχα δηλωσει εγω,δεν υπηρξε καμια αξιολογηση,η επιλογη των γραπτων εγινε εξ αρχης με κληρωση.
Νομίζω γίνεται μια αξιολόγηση για να διαχωρίσουν τα γραπτά με υπερβολικά πολλά λάθη από τα υπόλοιπα και έπειτα κληρώνουν από τα υπόλοιπα, συγκεκριμένο αριθμό σε κάθε νομό.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι και πάλι γινόταν μια αξιολόγηση.Θυμάμαι μάλιστα και έναν κωδικό που μας δίνανε να δούμε αν επιλεγήκαμε στην αξιολόγηση.Οταν ειχα δηλωσει εγω,δεν υπηρξε καμια αξιολογηση,η επιλογη των γραπτων εγινε εξ αρχης με κληρωση.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Όχι και πάλι γινόταν μια αξιολόγηση.Θυμάμαι μάλιστα και έναν κωδικό που μας δίνανε να δούμε αν επιλεγήκαμε στην αξιολόγηση.
Χμμμ...ναι θυμαμαι.Γιαυτο ελεγε οτι προκρίθηκε το γραπτο μου αλλα δεν εκλεχθηκα ?something like that
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμμμ...ναι θυμαμαι.Γιαυτο ελεγε οτι προκρίθηκε το γραπτο μου αλλα δεν εκλεχθηκα ?something like that
Exactly και σε μένα το ίδιο έγινε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι δίκαιο να γίνεται με κλήρωση ακόμα και στο δεύτερο στάδιο.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Lucas
Νεοφερμένος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lucas
Νεοφερμένος
Έχει μεγάλη συμμετοχή από το σχολείο σας; Από το δικό μου είμαστε γύρω στα 30. Μερικά από αυτά όταν έμαθαν ότι πρέπει να γράψουν έκθεση και "δεν θα χάσουν απλώς μάθημα" αποχώρησαν.
Ειμαστε 6 ατομα απο τη ταξη μου και απ' την αλλη νομιζω 4 η 5. συνολο 10-11
Ειμαι σε διλλημα τωρα , πρεπει να αποφασισω για τη να γραψω...
Antonis_Methana
Νεοφερμένος
κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι πηγα προπερσι, τι θελεις να μαθεις?ειναι καποιος που εχει παει η που ξερει τι ακριβως παιζει με το θεμα αυτο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.