Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Και του Σαββαλα και του Παπαθεοδωρου μια χαρα ασκησεις εχουν,που ανταποκρινονται στη δυσκολια των θεματων των τελευταιων ετων!α οκ...απλά επειδή κάθε χρόνο δυσκολεύουν τα θέματα είπα μήπως ανανεώνονται τα βοηθήματα με καινούριες ασκήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ο Δημόπουλος έχει καλή θεωρία,αλλά από ασκήσεις δεν είναι και τοσο...έχω ακούσει επίσης για Δημόπουλο όπως και για τα βιβλία του Παλόγου...μήπως γνωρίζεις κάτι γι'αυτά ;;
Το 2ο δεν το ξέρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Αλλά θα το βρεις σε επιλεγμενα καταστηματα...Σου βαζω το link:
https://www.korfiatisbooks.gr/index....page.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=4
antonisd95
Δραστήριο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
τιποτα!οκ σ'ευχαριστώ...
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
antonisd95
Δραστήριο μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για πρώτο φυσική να πάρω πένεση ή παναγιωτακόπουλο?
Πενέση.
dpa2007
Νεοφερμένος
δείτε και τα βιβλία του Βασίλη Τσιούνη:
https://www.btsounis.gr/βιβλια/τα-βιβλια-μου/
από ΕΚδοτικό Όμιλο Συγγραφέων Καθηγητών:
https://eosk.gr/category.php?id_category=91
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωρορα
Νεοφερμένος
Κοίτα εμένα με βόλεψε ο Μαθιουδάκης ο οποίος έχει πολλές και καλές ασκήσεις. Στη θεωρία ωστόσο δεν με βόλευε η μέθοδος ερώτηση - απάντηση. Βέβαια έχει και πίνακες όπου παρουσιάζει διαγραμματικά τους τύπους και τη θεωρία στην οποία βασίζονται. Καλή θεωρία στις ταλαντώσεις έχει ο Γκρίτζαλης όπου την παρουσιάζει αναλυτικά ,αλλά και συνοπτικά σε γκρι πλαίσια. Στο στερεό είχα αγοράσει του Πενέση και έμεινα ευχαριστημένη , διότι είχε πληθώρα παραδειγμάτων και αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας. Θεωρώ ότι αναλύει τη μεθοδολογία στο κομμάτι του στερεού καλύτερα από τον Μαθιουδάκη , πιστεύω πως αυτό θα ισχύει και για το α τεύχος. Πήγαινε καλύτερα σε κάποιο βιβλιοπωλείο να δεις ποιος τρόπος παρουσίασης σου ταιριάζει περισσότεροΜπαίνω Β' Λυκείου φέτος και σε βοηθήματα Α' και Β' Λυκείου έχω επιλέξει των αδερφών Σαββάλα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδή φέτος θα βγάλω ένα κομμάτι της ύλης της Γ(μου αρέσει η φυσική και είμαι καλός) αναρωτιέμαι αν πρέπει να αγοράσω των αδερφών Σαββάλα για το Α' μέρος ή αυτό των Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου. Ακούω ότι το 2ο είναι καλύτερο στο κομμάτι των ασκήσεων όμως επειδή τα βοηθήματα έχουν και τον υποκειμενικό παράγοντα φοβάμαι μήπως δεν μου αρέσει στην κατανόηση της θεωρίας(σύστημα ερώτηση/απάντηση έχει). Καμία γνώμη;
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο φροντ κανουμε ασκησεις, του καθηγητη μου και απο τον παναγιωτακοπουλο, εγω ομως ειμαι γενικα ανασφαλης και θελω να λυνω οταν κανω επαναληψη για διαγωνισμα κι αλλες ασκσηεις που δεν εχω ξαναλυσει , θα επαιρνα τον πανα/τακπουλο-μαθιουδακη που εχει και πολλες ασκησεις και δυσκολες, ομως δεν θελω να τυχει να μου πεσει καμια σε διαγωνισμα γιατι ετσι το διαγωνισμα αχρηστευεται(εννοω πως θελω να μου ειναι αγνωστες οι ασκησεις στα διαγωνισματ -μας βαζει θεματα απο τον παναγιωτακουπουλο) οποτε μαλλον θα πρεπει να παρω καποιο αλλο .Τ ο θεμα ειναι οτι ολοι λενε οτι του παναγιωτακουπουλυο ειναι το πιο καλο και δυσκολο αν στοχευεις σε υψηλη βαθμολογια στην φυσικη .Δεν μπορει ρε παιδια . Δεν υπαρχει καποιο αλλο βοηθημα ανταξιο σε επιπεδο δυσκολιας του παανγιωτακπουλου?? ( ο δημοπουλος πχ εχει ωραια θεωρια αλλα ασκησεις στις κρουσεις και ταλαντωσεις που κανω τωρα ειναι γενικα απλες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.