4AGE
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gogo_Gadget
Νεοφερμένος
1)https://www.ellinadiko.com/forum/showthread.php?t=282716
2)https://www.ellinadiko.com/forum/showthread.php?t=282716
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά εχω αυτο που ψάχνεται! Επειδη αμα σου πω μόνο το url δεν νομιω να σε αφήσουν, μπες στο ellinadiko.com!φτιαξε λογαριασμό και μετά μπες για να δείς που θα τα κατεβάσεις εδω
1)https://www.ellinadiko.com/forum/showthread.php?t=282716
2)https://www.ellinadiko.com/forum/showthread.php?t=282716
δε λειτουργουν να Link.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
σου λέει το παιδί, φτιάξε λογαριασμό :p
Εχω φτιάξει ήδη. Είμαι μέλος από πέρισυ αλλά δεν ανοίγουν.Τωρα βγάλανε μήνυμα. Κάνουν αναβάθμιση.
eilsi
Νεοφερμένος
τωρα πραγματικά σου αρέσουν τα μα8ηματικά!!!????γτ όντωσ πιστεύω (με ενα αλλο μελοσ δν 8θμαμαι ονομα σορρυ)οτι δεν α3ιζει απο τωρα.......παρολα αθτα δικη σου η αποφασι και δικα σου και τα λεφτα(των γονιών σου βασικά_)...........:xixi:οκ ευχαριστω ρε παιδια...
κοιταξετε εγω 8α πληρωνω σε εναν αψογο καθηγητη 1000 εθρω το μηνα για μαθηματικα!!!
οποτε λετε να μην παρω λυσαρι θα εχει αυτος το δικο του ετσι?? ?? και ισως μ κανει κ λιγο φυσικη κ χημεια..
korineto
Νεοφερμένος
Το ιδιο και η φυσική
Και περυσι δεν ειχε γραψει πανω απο την βαση, με αυτο τον καθηγητη οπυ μου κανει ιδιαιτερα κατω απο 18 δεν εχω πιάσει
Εχω εθιστεί πολυ. Απο εκεί που έλεγα να πάρω θεωριτική κατευθυνση τώρα τεχνολογική και δεν αλλάζω με τίποτα
Ευχαριστώ πολυ παιδια για τις απαντησεις σας
Iliaso
Περιβόητο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
1000 euro το μηνα????? καθε μερα θα σ κανει????????? btw εισαι πλ μικρη για να λες θα παω τεχνολογικη η θεωρητικη κτλ... σιγα τα μαθηματικα π κανετε για να κρινεις απο τωρα !
Γιατί αυτά δεν είναι μαθηματικά; Μια αλυσίδα δεν είναι τα μαθηματικά; Κάνουν τέτοια πράγματα γιατί τέτοια πράγματα είναι σε θέση να καταλάβουν... Όταν κάνουν τα δύσκολα, θα είναι σε θέση να καταλάβουν τα δύσκολα, απλό είναι
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
math2arch
Νεοφερμένος
Μάλιστα σε ένα καλό λυσάρι(δε θυμάμαι τώρα το όνομά του)(Μαθηματικών) θα βρεις τις καλύτερες λύσεις και ασκήσεις. Είναι τέλειο.
-----------------------------------------
Θέμα μαθηματικών προς λύση! Όποιος το λύσει είναι τέλειος!!
Ένας έχει 10 βαρέλια με λύρες, οι οποίες ζυγίζουν 1gr. η καθεμιά. Ένα από αυτά τα βαρέλια περιέχει κάλπικες λύρες. Με μία μόνο ζύγιση να βρείτε ποιο βαρέλι τις περιέχει.
και κάτι ακόμα:
[Να λυθεί ο τύπος:
{g}^{2}*3\frac{22}{5}x\sqrt[3]{8}+6{2}^{4\Leftrightarrow }6-2.6+3xLATEX][/LATEX]
xa, xa, xa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jld!!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔεΣποινETTA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ετυ που εκανετ το θέμα, τι επαθετ; Μπερδεπτετ τη γλώττα του;
alextorres
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.