Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover
Νεοφερμένος
Και κατι που ξεχασα φυσικη υπαρχει και κατσικας ο οποιος εχει ψιλοτραβηγμενα θεματα...
Αυτα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ο,τι αφορα τη Χημεια...Ναι, η κυριαρχια του Σαλτερη ειναι αδιαφιλονικητη. Οργανωμενος , ξεκαθαρος και μεσα στο πνευμα των εξετασεων !! Για οποιον θα το ηθελε εχω να προτεινω επισης Γ. Μαρνερη. Ειδικα τον τομο της Οργανικης τον αγαπησα
Και χημεια για οποιον θα ηθελε θα μπορουσα με χαρα να τον κατατοπισω στα αντιστοιχα ιστολογια-sites
Resistance
Νεοφερμένος
Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας:
a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο.
b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari.
c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη.
d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη.
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα .Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους);
Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας:
a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο.
b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari.
c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη.
d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη.
Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b
Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχηΠηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα .
Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b
Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη...
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης.παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε?
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης.
ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο)
στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ?
Φαίλεια
Νεοφερμένος
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
VforVendetta
Νεοφερμένος
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη;
Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω!
Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη!
Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει
Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω!
Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη!
Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει
ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά
Guest 125626
Επισκέπτης
Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Guest 125626
Επισκέπτης
Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία;
Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...
στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.