Butterfly_Sophie
Νεοφερμένος
Εγώ έχω του ΦΩΤΗ ΛΑΖΑΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Σου το προτείνω
και εγω το χρησιμοποιω αυτο ειναι πολυ καλο.. και εκδοσεις ζητη επισης μπορεις να δεις... εκει εχει και λαγο πιο δυσκολες ασκησεις απο τον κλειδαριθμο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
philosophos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiridoula21180
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnaCroN
Νεοφερμένος
Πολύ καλό βοήθημα είναι του Παναγιώτη Τσιωτάκη (Σαββάλας). Όλα είναι συμβατά με το βιβλίο.
Το συγκεκριμένο βοήθημα το χρησιμοποιώ κι εγώ και είμαι αρκετα ευχαριστημένος. Τώρα σε σχέση με άλλα βοηθήματα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και είναι το μοναδικό που διαθέτω! :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiridoula21180
Νεοφερμένος
Στου Τσιωτάκη το βοήθημα όλοι οι αλγόριθμοι γράφονται χωρίς δήλωση μεταβλητών (όπως και στο βιβλίο). Σε άλλα βοηθήματα είτε είναι αλγόριθμος, είτε γλώσσα δηλώνονται οι μεταβλητές.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα...
Στου Τσιωτάκη το βοήθημα όλοι οι αλγόριθμοι γράφονται χωρίς δήλωση μεταβλητών (όπως και στο βιβλίο). Σε άλλα βοηθήματα είτε είναι αλγόριθμος, είτε γλώσσα δηλώνονται οι μεταβλητές.
Λάθος!!!
Ούτε σε αυτό το βοήθημα του κυρίου Λαζαρίνη δηλώνονται μεταβλητές σε αλγορίθμους!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Που είναι και το σωστό, καθώς δεν πρέπει να δηλώνεις μεταβλητές στον αλγόριθμο.Λάθος!!!
Ούτε σε αυτό το βοήθημα του κυρίου Λαζαρίνη δηλώνονται μεταβλητές σε αλγορίθμους!
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα το νέο βοήθημα του κ. Λαζαρίνη και είναι πάρα πολύ καλό! (ΑΕΠΠ - Βιβλιοεκδοτική). Αξίζει να το αγοράσετε. Απλώς το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι έχει τυπογραφικά! Βέβαια, στις επόμενες εκδόσεις σίγουρα θα βελτιωθούν!
Πολύ καλή προσπάθεια πάντως και αξίζουν συγχαρητήρια στον συγγραφέα! :thanks:
Κάγκουρας
Νεοφερμένος
Τι έχετε να μου προτείνετε? Περισότερο με νοιάζει ο τρόπος παρουσίασης της θεωρίας για να την κατανοήσω καλά και πλήρες και μετά οι ποικίλες λυμένες ασκήσεις. Δεν με νοιάζει το πόσες άλυτες θα έχει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
katergaris
Νεοφερμένος
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria3008
Νεοφερμένος
nickzor
Νεοφερμένος
Πάντως θεωρώ οτι το καλύτερο είναι να έχεις αρκετά βοηθήματα για μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων.
azio
Νεοφερμένος
Aggelos!
Νεοφερμένος
John_Megadeth
Νεοφερμένος
Εγω θα σου συνιστούσα του Μπάρλα . Οι ασκήσεις και τα θέματα που έχει ειναι περισσότερο στο στύλ των ασκήσεων που βάζουν στις πανελλαδικές .
Και εμάς στο φροντηστήριο του Μπάρλα μας είπαν να πάρουμε! Πήγα χθες και το πήρα και μου φαίνεται πολύ καλό!:no1:
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aggelos!
Νεοφερμένος
Καλο ειναι του μπαρλα αλλα δεν εχει και πολυ δυσκολες ασκησεις
Εχει και δύσκολες ασκήσεις ( οχι βέβαια οσο αλλων βοηθημάτων απο οσο ξέρω) αλλα στη φάση που βρίσκεται κάποιος πρίν δώσει πανελλαδικές σημαντικό είναι να μάθει να λύνει σωστά ασκήσεις που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπούν και όχι ασκήσεις που υπάρχει 1% πιθανότητα να πέσουν αν δν ξυπνήσει καλά αυτός που βάζει τα θέματα ...
haroulistasos
Νεοφερμένος
_ann_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.