Undead
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
...ασε που ο Μπαρλας στις πρωτες σελιδες εχει και το κινητο τ αρα αμα κολλησετε καντε ενα τηλεφωνακι..!
αληθεια λες???τοσα χρονια εκανα Μπαρλα και δεν το ειχα προσεξει...λολ!!Παντως ο κακομοιρης ωρες ωρες τρωει κατι βρισιδια απο τους μαθητες!!χιχι!!!αλλα Μπαρλας for ever!!!!!!!!!!!!!!!!
einstein34
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Sofia_
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειχα του Νακη το οποιο τελειωσα και κατι ασκησεις του Μπαρλα που δανειστηκα απο ενα φιλο μου,ενω προς το τελος εκανα και ενα που ελεγε 100 ασκησεις για μια καλη επαναληψη η καπως ετσι το ελεγαν δεν θυμαμαι ακριβως...
100 θεματα λεγεται.αλλα εκεινο ειναι καθαρα επαναληπτικο
einstein34
Νεοφερμένος
πιστεύω και μαζί με τη δουλεία που θα βγάλεις στο φροντηστήριο(αν πηγίανεις) το επίπεδο γνώσεων που παρέχουν τα παραπάνω βιβλία έιναι υπεραρκετα και δεν χρειάζεται να αγοράσεις και του νακη στεργιου αφου είναι περίπου στο ίδιο στυλ με το μπάρλα και ο μπάρλας κατα τη γνώμη του καθηγητή μου είναι ενα κλικ μπροστα. απο κει και περα για επαναληψη οντως ειναι καλο τα 100 θεματα για μια ποιοτικη επαναληψη απο το μαυριδη
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
einstein34
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πηγαίνω φροντητήριο οπότε πέρα απο τα φροντηστηριακά συγγράμματα δουλεύω απο μαθ.κατ μπάρλα+μαυριδης και φυσ.κατ σαββαλας+μαθιουδάκης/παναγιωτακόπουλος και σκεφτομαι να παρω για τις επαναλήψεις τα 100 θέματα του μαυρίδη και για φυσική και για μαθ κατ λέτε με αυτα να είμαι καλυμμένος ή να πάρω και στεργιου/νάκη για μαθ κατ;. Και θα μπορούσατε παρακαλώ να μου προτείνετε ενα καλο βοήθημα για βιολογία θετικής που έχει πολύ γερές ασκήσεις.Σας ευχαριστώ απο τώρα:no1:.
κοιτα μπαρλα και μαυριδη δεν εκανα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα!! οσο για φυσικη για κυματα και ταλαντωσεις παρε το ΦΥΣΙΚΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Α ΤΕΥΧΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Κ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ και για στερεο και κρουσεις ΦΥΣΙΚΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Β' ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. δεν τα εκανα στο φροντιστηριο αλλα τα διαβασα μονος μου για να συμπληρωσω καποια κενα και αριστευσα φυσικη!! οσο για την βιολογια εγω εκανα του Συγγελάκη απο εκδοσεις Κωστόγιαννος αλλα δεν εδινα και πολυ σημασια στις ασκησεις καλο βοηθημα παντως!!
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη υπομονη!!
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
androuan1992
Νεοφερμένος
Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να ετοιμάσω ενα ''review'' από δύο επώνυμα βιβλία τα οποία αφορούν τα μαθηματικά γενικής.
Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης Γ'Λυκείου Νότα Λαζαράκη-Ιορδάνης Σαράντος Ελληνικά Γράμματα. και Βιολογία Γενικής Παιδείας Γ'Λυκείου ελληνοεκδοτική(μου διαφεύγει ο συγγραφέας αυτή τη στιγμή) αν δεν εχεις εντρυφήσει στην ύλη δεν μπορεις να τα διαβάσεις.
-----------------------------------------
θα συμφωνήσω πάραυταγια μαθηματικά κατέυθηνσης θα σου πρότεινα το βοήθημα των Στεργίου και Νάκκη από τις εκδόσεις σαβάλα έχει μερικές πολύ φευγάτες ασκήσεις και επίσης έχει πολύ ωραία τη θεωρία
Undead
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα ο καλύτερος καιρός για να το αγοράσεις είναι 1 μήνα πριν τις εξετάσεις σου (επαναληπτικό είναι γαρ), και προλαβάνεις ανετα να βγάλεις ένα μεγάλο μέρος του.Αλλα αν καποιος διαβαζειι μεθοδικα γενικη παιδεια γραφει πολυ καλα !
ΛΙΑ ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ
Νεοφερμένος
δεν θυμάμαι πως ακριβώσ ονομάζεται όμως.
(:no1:αν υπάρχει εωδιαφέρον για δύσκολεσ ασκήσεις)
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
εξάλλου ότι πέφτει από εκεί είναι.....
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
ασχετο εχει κανεισ γνωμη για το βοηθειμα του καγκουρο ελλασ επαναληπτηκα θεματα στα μαθηματικα γ λυκειου του λαμπρου-σπανουδακη-δαμβακακισ-κτιστακησ???
αν ειναι καλο η οχι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.