greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit
Νεοφερμένος
παρχει κάποιο που να είναι και αξιολογο και να έχει λυσεις;;; (εστω σε ξεχωριχο τεύχος) του παπαδάκη ας πουμε έχει λυσεις;
ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
σχεδον εχω αγαπησει του μαθιουδακη-παναγιωτακοπουλου για φυσικη κατ! υπαρχει κατι αντιστοιχου στυλ για μαθηματικα κατ ??
gregory nub
Διάσημο μέλος
Εγώ θα πάρω το βοήθημα του φροντιστηρίου μου.τα παιδια που εχουν επιλεξει φυσικη γενικης, εχουν βοηθημα??
Αλλά αν θες ν αγοράσεις από βιβλιοπωλείο δεν έχει και πολύ ποικιλία για να ζορίζεσαι ποιο θα πάρεις!
ΥΓ: όταν αρχίσετε τις επαναλήψεις πάρτε φυσική κατ επαναληπτικά θέματα του παναγιωτακόπουλου. Το πουλάει ξεχωριστά.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ καλύφθηκα για ασκήσεις από τον Μπάρλα και αγια θεωρία από το σχολικό βιβλίο που είναι πολύ καλό βιβλίοτου μπαρλα ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων μου φαινεται:/
σχεδον εχω αγαπησει του μαθιουδακη-παναγιωτακοπουλου για φυσικη κατ! υπαρχει κατι αντιστοιχου στυλ για μαθηματικα κατ ??
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
των αδερφων σαββαλα ειχα δει,αλλα το βρηκα αρκετα μετριο:/Εγώ θα πάρω το βοήθημα του φροντιστηρίου μου.
Αλλά αν θες ν αγοράσεις από βιβλιοπωλείο δεν έχει και πολύ ποικιλία για να ζορίζεσαι ποιο θα πάρεις!
ΥΓ: όταν αρχίσετε τις επαναλήψεις πάρτε φυσική κατ επαναληπτικά θέματα του παναγιωτακόπουλου. Το πουλάει ξεχωριστά.
καλα ναι,παω και φροντιστηριο εξαλλου..αλλα εχω πορωθει με το βοηθημα φυσικη κατ. των μαθιουδακη-παναγιωτακοπουλου και θα ηταν τελειο αν υπηρχε κατι αντιστοιχο για μαθηματικα! των στεργιου-νακη ισως?Εγώ καλύφθηκα για ασκήσεις από τον Μπάρλα και αγια θεωρία από το σχολικό βιβλίο που είναι πολύ καλό βιβλίο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Oντως αυτο το Παναγιωτακοπουλου ειναι παρα πολυ καλο!ΥΓ: όταν αρχίσετε τις επαναλήψεις πάρτε φυσική κατ επαναληπτικά θέματα του παναγιωτακόπουλου. Το πουλάει ξεχωριστά.
Κριτήρια Αξιολόγησης Βιολογίας- Γ λυκείου γενικής παιδείας- Βάσω Τριανταφυλλοπούλου- εκδόσεις Σαββάλας
και φυσικά σε συνδυασμό πάντα με το σχολικό βιβλίο...αυτό πότε δε πρέπει να το ξεχνάτε όταν μιλάμε για Πανελλήνιες.
Εμένα αυτά τα τρία βιβλία με βοήθησαν πολύ και βέβαια ο καθήγητής του σχολείου μου, αφού δεν πήγαινα φροντιστήριο.
Εάν θέλεις κάποια από τα δύο τα πουλάω 5€ το ένα. Στείλε μου στο anna_sdr@yahoo.com
Νομάρχης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική Κατ.: Σαββάλας(Άγγελος και Σπύρος Σαββάλας)
Μαθηματικά Κατ.: Σαββάλας(Χαράλαμπος Στεργίου, Ιωάννα Στεργίου, Χρήστος Νάκης)
Βιολογία Κατ.: Σαββάλας(Η. Αρδίττης, Π. Γκιργκινούδης, Δ. Νοταράς, Μ. Πιταροκοίλης)
Χημεία Κατ.: Σαββάλας(Κώστας Σαλτερής)
Θα ήθελα οι συμβουλές σας όσον αφορά την ποιότητα των βοηθημάτων στα μαθηματικά και τη φυσική να έχουν ως γνώμονα το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων, ενώ στη βιολογία και τη χημεία το εκείνον των ερωτήσεων θεωρίας και πολλαπλής επιλογής(διεκδικώ το 20 σε όλα τα μαθήματα και δεν ικανοποιούμαι με οποιονδήποτε κατώτερο βαθμό). Θα αποτελούσε άκρως σημαντική βοήθεια για μένα τόσο η αξιολόγηση των βιβλίων που έχω όσο και οι προτάσεις εναλλακτικών βιβλίων
Μαρκέλλα Μ.
Νεοφερμένος
καλησπέρα παιδιά..!!
αυτό το site πιστεύω θα βοηθήσει σε αρκετούς από εσας..
Sansy16
Νεοφερμένος
math2arch
Νεοφερμένος
sokratis1995
Νεοφερμένος
Σημείωση: Τα μηνύματα 133-140 προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2013" .
gregory nub
Διάσημο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
το βοηθημα του μαυριδη είναι καλό;
Εμένα για τώρα δεν μ'έχει ενθουσιάσει.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
το βοηθημα του μαυριδη είναι καλό;
μπα...το θεωρω πολυ μετριο
iEmma
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Στο study4exams κοίταξες? Νομίζω δεν έχει διαγωνίσματα αλλά έχει πολύ καλές και αρκετές ασκήσεις κάθε είδους.Καλησπέρα. Ψάχνω βοηθήματα Φυσικής Θετικής Κατεύθυνσης με διαγωνίσματα για καθε κεφάλαιο αλλα και συνδυαστικά. Έχετε προτάσεις? Σκοπεύω να πάω να αγοράσω αλλά προς το παρόν ψάχνω να βρω κάποια πρόχειρα διαγωνίσματα(πάνω στις ταλαντώσεις) στο ιντερνετ και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο καλό. Ξέρετε κανένα σάιτ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τώρα για βοήθημα, εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για θεωρία, κοίταξε κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν με επαναληπτικά θέματα.
Ενα τέτοιο είναι του Μαθιουδάκη.
iEmma
Νεοφερμένος
Στο study4exams κοίταξες? Νομίζω δεν έχει διαγωνίσματα αλλά έχει πολύ καλές και αρκετές ασκήσεις κάθε είδους.
Τώρα για βοήθημα, εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για θεωρία, κοίταξε κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν με επαναληπτικά θέματα.
Ενα τέτοιο είναι του Μαθιουδάκη.
Ναι κοίταξα την ιστοσελίδα που μου είπες και όντως έχει κάποια καλά θέματα απλά έχω ήδη βοήθημα με επαναληπτικές ασκήσεις και μάλιστα τον Μαθιουδάκη Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ Μάλλον θα πάω και σε κανένα βιβλιοπωλείο να ρωτήσω.
Guest 278211
Επισκέπτης
Ναι κοίταξα την ιστοσελίδα που μου είπες και όντως έχει κάποια καλά θέματα απλά έχω ήδη βοήθημα με επαναληπτικές ασκήσεις και μάλιστα τον Μαθιουδάκη Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ Μάλλον θα πάω και σε κανένα βιβλιοπωλείο να ρωτήσω.
Παναγιωτακόπουλο ίσως;
(το study4exams δεν έχει απλώς ΚΑΠΟΙΑ καλά θέματα αλλά ΤΑ θέματα--> παρόμοια έπεσαν στις προηγούμενες Πανελλήνιες, ειδικά στα επαναληπτικά του θέματα)
ΥΓ: πού στο διάολο έχουν κρύψει τα διαγωνίσματα στο study4exams?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.