Panos_98
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest-90211
Επισκέπτης
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω,ποιο βοηθημα θεωρειται καταλληλοτερο και οτι σε προετοιμαζει καλυτερα;; Παπαδακης ή Μπαρλας;;;
Εγώ χρησιμοποιώ με τον καθηγητή μου Μπάρλα και μόνος μου κάνω και κάποιες ασκήσεις Παπαδάκη.Εγώ θεωρώ τον Μπάρλα πιο καλό από Παπαδάκη γιατί έχει πρωτότυπες ασκήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω,ποιο βοηθημα θεωρειται καταλληλοτερο και οτι σε προετοιμαζει καλυτερα;; Παπαδακης ή Μπαρλας;;;
Το εχουν πει φανταζομαι και αλλοι πριν απο εμενα αλλα ποτε κανεις δεν ακουει οποτε,αντε να το ξαναπουμε αλλη μια φορα :
Πρωτη πρωτεραιοτητα πριν οποιοδηποτε βοηθημα πρεπει να ειναι το σχολικο βιβλιο.Διαβαζεις καλα την θεωρια του & λυνεις τις ασκησεις που εχει.Στη συνεχεια μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα βοηθημα της επιλογης σου.
Εαν θες να μαθεις τις διαφορες των δυο απο πανω ψαξε υπαρχουν παλιοτερα θεματα επι αυτου.
Η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι να δοκιμασεις το 100 θεματα μαθηματικων που πρεπει να βγηκε το 2017 του Κανακη σε συνεργασια με τον Μαυριδη,εκδοσεις Μαυριδη.Το βιβλιο ειναι ανανεωμενη εκδοση παρομοιων παλιοτερων και επειδη ετυχε να το αγορασω απλα απο περιεργεια,μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα δομημενο με καλα θεματα που στοχευουν ακριβως στο πνευμα των πανελληνιων και του σχολικου βιβλιου.Επιπλεον ο ογκος του ειναι μεσαιος αφου περιεχει μονο θεματα και οχι θεωρια.Δηλαδη μπορεις να το κουβαλας μαζι σου με ανεση.
Μονο και μονο απο την πρωτοβουλια να προστεθουν αποφθεγματα σπουδαίων μαθηματικων διεθνους κυρους ειναι απτη αποδειξη οτι το βιβλιο αυτο εχει γραφτει με τροπο ωστε να πεισει τον μαθητη οτι η ενασχοληση του με το μαθημα ειναι δημιουργικη.
Επιπλεον οπως ειπα επειδη δεν υπαρχει η θεωρια,παρα μονο θεματα(πλην Α θεματων) καλο θα ηταν να εχεις τελειωσει την υλη απο αποψη θεωριας και βασικων ασκησεων του σχολικου διαφορατικα θα ειναι αδυνατο να ασχοληθεις με τα θεματα του βιβλιου που αναφερονται σε ολη την υλη.
Γιωργος_1998
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Γιωργος_1998
Νεοφερμένος
Κανενας αλλος με καμια συμβουλη;
Alexismicro
Νεοφερμένος
Johnnyjohnny
Νεοφερμένος
παιδια ψαχνω βοηθημα εκθεσης. ενα που να χει γλωσσικες ασκησεις(πχ συνωνυμα ), ενα με θεωρια ( πχ πειθω ) και ασκησεις πανω σε αυτη, οπως επισης θεματολογια αναπτυγμενη και διατυπωμενη απο τον συγγραφεα και οχι σε βελακια ιδεες. Δε ψαχνω για κριτηρια αξιολογησεις ( αυτα τα παρεχει το φροντ) αλλα θα θελα να εξασκηθω τουλαχιστον σε θεωρητικες ασκησεις και να παρω ιδεες στο πως να αναπτυσσω τον λογο μου.. οτιδηποτε εχετε να μου προτεινετε θα με βοηθουσε
Για ανάπτυξη θεμάτων μπορείς να αγοράσεις τον πειστικό λόγο.Περιέχει πολλές θεματικές ενότητες με μεγάλες αναλύσεις.
Alexismicro
Νεοφερμένος
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
απ'οτι ειδα ο πειστικος λογος εχει 3 τευχη. Εαν δεν εδω τη δυνατοτητα να παρω και τα 3 απλα διαλεγω ενα και αφηνω τα υπολοιπα; :/
λοιπον τα πρωτα δυο εχουν αποκλειστικα θεματικους κυκλους , αναλυση θεματων και κειμενα δηλαδη. Το τριτο τευχος εχει θεωρια . Εγω προσωπικα τα ηθελα μονο για αναλυση θεματων οποτε προμηθευτηκα μονο τους 2 πρωτους τομους. Οποτε εξαρταται τι θες . Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να τα δεις σ'ενα βιβλιοπωλειο για να δεις τι χρειαζεσαι. Προσωπικά , τα πουλάω κιολας αυτα που έχω , σε πιο χαμηλη τιμη απο αρχική (μονο Αθηνα) οποτε αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα για πληροφοριες . Αν θες να τα αγορασεις η καλυτερη λυση ειναι τα δεις πρωτα οπως σου πα απο κοντα.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Έχω καταλήξει πως δεν με βοηθάει ιδιαίτερα αυτός ο τρόπος στο να μαθαίνω τις πληροφορίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Υπάρχει κάποιο βοήθημα στην Έκθεση που δεν τα έχει σχεδιαγραμματικα? Πχ αυτό που έχω τα έχει σε στυλ: οι αιτίες του πολέμου είναι: 1,2,3...
Έχω καταλήξει πως δεν με βοηθάει ιδιαίτερα αυτός ο τρόπος στο να μαθαίνω τις πληροφορίες
Τσέκαρε πειστικό λόγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.