RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Και το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι καλό.Εγώ πρωσοπικά που το είχα για εξάσκηση Ιστορίας και ειδικά στις εξετάσεις με βοήθεισε παρα πολύ:no1:Παιδιά και εγώ θέλω να αγοράσω βοηθήματα στην φυσική και στα μαθηματικά γιατί με ενδιαφέρουν πολύ και θέλω να είμαι άριστη και τώρα πάλι καλά που βρήκα αυτό το θέμα...για να δω ποιού εκδοτικού οίκου θα αγοράσω...Οι πιο πολλοί λοιπόν προτείνουν Σαβάλλα...Χμμμ μάλλον και εγώ αυτού θα πάρω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Και το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι καλό.Εγώ πρωσοπικά που το είχα για εξάσκηση Ιστορίας και ειδικά στις εξετάσεις με βοήθεισε παρα πολύ:no1:
Το Μεταίχμιο είναι καλό κυρίως για τα θεωρητικά μαθήματα.
Για τα θετικά Σαββάλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
=============================
Εγώ σου προτείνω τα αδέρφια σαββάλα..
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ όλους σαςΈλεος ρε κορίτσια με το off topic.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεος ρε κορίτσια με το off topic.
Συγνώμη απλώς παρασυρθήκαμε...
Σαββάλα λέω αλλά ρε παιδιά και τα 2 τεύχη της φυσικής μαζί 30 ευρώ??
Τέλος πάντων,τι να κάνουμε ,θα τα δώσουμε να πάνε στην ευχή...
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Faint :)
Νεοφερμένος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη απλώς παρασυρθήκαμε...
Σαββάλα λέω αλλά ρε παιδιά και τα 2 τεύχη της φυσικής μαζί 30 ευρώ??
Τέλος πάντων,τι να κάνουμε ,θα τα δώσουμε να πάνε στην ευχή...
Κι εγώ αυτό πήρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...