Lilith13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ap0tiximen05
Νεοφερμένος
NENA!
Νεοφερμένος
mairhath
Νεοφερμένος
στις επαναληπτικες βαζουν πιο δυσκολα?εχετε δει τα θεματα του αοθ?
ap0tiximen05
Νεοφερμένος
NENA!
Νεοφερμένος
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι τέτοιο! Είσαι σίγουρη; Συνήθως, τα θέματα των επαναληπτικών είναι λίγο δυσκολότερα + το ότι πρέπει να έχεις χαρτί νοσοκομείου για να μην δώσεις τώρα.Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη....
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα.
Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει.
-petros
GeOrGiTsA!!
Νεοφερμένος
τι λες καλε??μακαρι να μας πήγαιναν και αυριο να διναμε να τελειώναμε....Εγώ με τα χίλια ζόρια θα προλάβω την επανάληψη της ύλης.
Έλεος ρε παιδιά, θα έπρεπε να δίναμε 1 εβδομάδα μετά τα 6 μαθήματα.
Κι εγώ νιώθω ότι τα έχω ξεχάσει.
-petros
Εξ'αλλου επρεπε να τ εχετε βγάλει κακι μεσα στο πασχα 1 φορα!!εγω τουλάχιστον ετσι΄έκανα και τώρα με μια ανάγνωση ειμαι οκ!!!και απο ασκησεις 2-3 επαναληπτικες απο καθε κεφάλαιο....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ξαναλέω: οι επαναληπτικές είναι θέματα από αρρώστους για αρρώστους, ακριβώς για κάτι παιδιά που κάθονται ένα μήνα παραπάνω να διαβάσουν. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να γράψεις καλά αν κατέβεις την Τρίτη.Εγω δεν εχω προλαβει να τελειωσω την υλη και θα δωσω στις επαναληπτικες σε ενα μηνα...θα κανω την αρρωστη...επειδη παω για πεμπτο πεδιο προτιμω να γραψω στις επαναληπτικες και να γραψω καλυτερα...ειμαι και θεωρητικη....
NENA!
Νεοφερμένος
noodlee999
Νεοφερμένος
ακομα στο 1ο κεφαλαιο ειμαι
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σύμφωνα με τις απαντήσεις είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού:
Scandal
Διαχειριστής
Νομίζω λόγω του "θα αυξήσει την προσφορά".Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η ."
Το σωστό είναι "θα αυξήσει την προσφερόμενη ποσότητα". :iagree:
Η προσφορά μεταβάλλεται μόνο όταν έχουμε μεταβολή κάποιου προσδιοριστικού παράγοντά της ΕΚΤΟΣ της τιμής (η μεταβολή της τιμής σχετίζεται με τη μεταβολή της προσφερόμενης ποσότητας).
Προσοχή σε αυτή την λεπτομέρεια (μεταβολή στη ζήτησης/μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα - αντίστοιχα για την προσφορά), είναι κλασσική παγίδα στην Οικονομία!
-petros
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
ap0tiximen05
Νεοφερμένος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
πω και εγω την ιδια απορια ειχα γιατι να ηταν λαθοςΑρχικό μήνυμα από nick29 (Εμφάνιση μηνύματος)
Μία ερώτηση: Στα φετινά θεματα ΟΕΦΕ, στο Σ-Λ, έπεσε το εξής: "Μία αύξηση της τιμής ενός αγαθού κατά 10% θα αυξήσει την προσφορά του αγαθού κατά 20%, αν η."
ενας καθηγητης ειχε δωσει τυπολογιο σε ενα tread που ηταν μονο για σημειωσεις, γιατι δεν την διαβασεις απο το βιβλιο?Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη.
Scandal
Διαχειριστής
Δεν υπάρχει κάπου δυστυχώς.Παιδια HELP θελω τι θεωρια του αοθ σε pdf ειναι μεγαλη αναγκη.
Διάβασε τη από Βοήθημα - αν έχεις- ή από το σχολικό.
-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Hased Babis
- Mary06
- Lolipop7
- carnage
- Maynard
- Totreno
- phleidhs
- Helen06
- nearos
- Giorgkalo
- Scandal
- suaimhneas
- Eleni123-
- Marel
- Valous
- Verikoko17
- petrosln
- xristosgkm
- Oikonomologistis
- Anna_kitty
- SlimShady
- GeorgePap2003
- panosveki
- Euge.loukia
- xakounaamatata
- george777
- Φωτεινη Τζα.
- Than003
- jYanniss
- Joji
- marilena_
- Αναστασία197
- maria2001
- Panagiotis849
- Nala
- anastasis06
- spring day
- Ada ada
- Jimmis18
- Petros001
- Georgekk
- geokam
- Specon
- annii
- persant
- damn
- Eri0611
- marian
- _Aggelos123
- tsiobieman
- Giii
- Alexecon1991
- constansn
- ggl
- globglogabgalab
- Σωτηρία
- T C
- Sourotiri
- giadespoiamilaei
- Nikkkpat
- calliope
- igeorgeoikonomo
- Alexandros36k
- eukleidhs1821
- imkindalost
- Δήμος56103
- spinalgr1990
- panagiotis G
- Anna10
- thecrazycretan
- JohnGreek
- savasvas
- sweater weather
- manos1234567
- Λαμπρινηη
- Bgpanos
- don_vito
- Αγγελος Μανος
- den antexw allh apotyxia
- kvstas92
- angelikitaraxia
- Livaja10
- Adolfo valencia
- Viedo
- Tommy_civil
- panagiotis econ
- Earendil
- aggelosst9
- jimis2001
- tasost
- Panos_02
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- ΘανάσοςG4
- joanna916
- stamoul1s
- giannis
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.