katerinaki26
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinaki26
Νεοφερμένος
katerinaki26
Νεοφερμένος
bennu
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ricky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είναι η αστρονομική μονάδα??
Το έψαξες καθόλου μόνη σου; Στο google ας πούμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://el.wikipedia.org/wiki/Αστρονομική_μονάδαΤι είναι η αστρονομική μονάδα??
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια από όλες;παιδια sos...μπορει να μου πει κανεις τις απαντησεις στις ασκησεις του σχολικου βιβλιου σελιδα 12;
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος ειναι ο σημαντικοτεροσ ποταμοσ καθε ηπειρου και γιατι
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
πειτε μου λιγο γρηγορα .....................
ποιος ειναι ο σημαντικοτεροσ ποταμοσ καθε ηπειρου και γιατι
Στην Ευρώπη ο Μεγαλύτερος είναι ο Βόλγας αλλά σημαντικοτερος θα λεγα ο Δούναβης,επειδη διασχιζει διαφορες χώρες.Στην Αφρική ο Νείλος γιατι οποιαδήποτε ανθρωπινη δραστηριότητα στη Σαχαρα στηριζεται πανω του.Στη Νότια Αμερική ο Αμαζόνιος,το ποτάμι που εκβάλει τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στον κόσμο ανα λεπτό.Επίσης στηρίζεται πανω του η τοπική ανθρώπινη δραστηριότητα.Βόρεια Αμερική θα εέγα-αν είναι εκει-ο Μισισιπής,δεν ξέρω τι να σου πω,ψαξε το όνομα και θα βρεις πολλά,το οτι το έχω ακουστά κατι λέει.Τωρα για τα ποταμια της Ωκεανίας τι να σου πω,θα ρωτήσω τον φίλο μου τον Καγκουρό
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλο........................................!!!!!Τωρα για τα ποταμια της Ωκεανίας τι να σου πω,θα ρωτήσω τον φίλο μου τον Καγκουρό
επι τη ευκαρια απο την β αμερικη ειναι ο μισσισιπησ διοτι ειναι πλωτος εωσ τις εκβολες του!
απο την ωκεανια μαρει και νταρλινκ!
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος
christos_skyros
Νεοφερμένος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.