aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sarah96
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
συμφωνω ρε παιδια!τι να κανουμε ομως?αυτη ειναι η ζωη μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sarah96
Νεοφερμένος
περιληψη συγνωμη.
Mimitsaki
Νεοφερμένος
Για σου ειμαι η Σαρα,συμφωνω απολυτα μαζι σου.Κι εμας μας εχουν πρηξει στα απροειδοποιητα!!!(μισω την ιστορια):iagree:
συμφωνω ρε παιδια!τι να κανουμε ομως?αυτη ειναι η ζωη μας!
Βρε παιδια αμα διαβάζετε που είναι το πρόβλημα;
kamy.
Νεοφερμένος
kamy.
Νεοφερμένος
G!Ot@K/
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
δν ξερω για σας, εγω ειμαι της λυσης ''τα διαβαζω στο διαλειμμα πριν την ωρα, τα συγκρατω μεχρι τ τελος τς εξετασης κ μετα τ ξεχναω
Χμ... και αυτό σε τι βοηθάει δηλαδη?? Να μην διαβάζεις την προηγούμενη και να κάθεσαι χαλαρή? Να παίρνεις ένα βαθμό που στην ουσία δεν σου αξίζει για να εντυπωσιάσεις γονείς και καθηγητές? Οι υπόλοιποι όμως (οι περισσότεροι μάλλον) που θα σκοτώνονται για να διαβάσουν και να πάρουν τον πολυπόθητο βαθμό με την αξία τους και όχι με τεχνάσματα τέτοιου τύπου που τους βάζουμε δηλαδή? Τι είναι εκείνοι που παλεύουν...Τα κορόιδα?
Τελοσπάντων...
Δεν είμαι σύμφωνη με αυτό που κάνεις.. με τον τρόπο που ''διαβάζεις'' και με πειράζει όταν ακούω τέτοιες απόψεις...αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι..αυτό είναι δική μου άποψη...
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις.....
(σόρρυ για το off)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά τώρα όμως, αμφιβάλλω αν από το πρώτο μάθημα σας έβαλε τεστ, δηλαδή από 11-16 Σεπτεμβρίου. Και πάνω σε τι ύλη? Από ΄κει και πέρα, παύουν οι δικαιολογίες του στιλ "ακόμα καλοκαίρι είναι" και ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα και τα τεστ. Γι΄αυτό και μην ξαφνιάζεσαι όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής τέλη Σεπτεμβρίου και σας πει "Να γράψουμε κάτι?"
Για να μην σου κάνω τον έξυπνο όμως, κι εγώ είδα κι έμαθα από τα πρώτα απροειδοποίητα του Σεπτέμβρη...μάντεψε τι πήρα στο πρώτο! Μηδέν στα είκοσι!
Chris Rebel
Νεοφερμένος
kourso
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
sarah96
Νεοφερμένος
Μπορειτε να μου πειτε στα διαγωνισματα των κειμενων,τι βαζουν???Σας ρωταω επειδη εμεις γραφουμε την Δευτερα!!!!!Και επισης,εσεις απο που διαβαζετε κειμενα νεολλ. λογοτεχνιας?(δηλαδη και αν διαβαζετε!)
Thank's !!!:s:thanks::thanks:
tzenh
Νεοφερμένος
ποια κειμενα εχετε για διαβασμα?Παιδια!!!!sos
Μπορειτε να μου πειτε στα διαγωνισματα των κειμενων,τι βαζουν???Σας ρωταω επειδη εμεις γραφουμε την Δευτερα!!!!!Και επισης,εσεις απο που διαβαζετε κειμενα νεολλ. λογοτεχνιας?(δηλαδη και αν διαβαζετε!)
Thank's !!!:s:thanks::thanks:
sarah96
Νεοφερμένος
Can you help me??????????
Dmzk
Δραστήριο μέλος
Mimitsaki
Νεοφερμένος
Όταν λες τρελή τι ακριβως εννοείς;παιδια τιν εχω πατηση με μια τρελι
nasa
Νεοφερμένος
Φιλική συμβουλή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.