!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

δν εχω καταλαβει τιποτα απο ... αρχαια !
σχεδον τιποτα δλδ... ομως πολυ λιγα εχω καταλαβει π.χ
τα αρθραεσεις εχετε καταλαβει τιποτα αν ναι τι??
εγώ προσωπικά έχω καταλάβει πολλά.. πχ κλίνω ουσιαστικά και επίθετα όλων των κλίσεων ξέρω ρήματα α και β συζυγίας και πολλά ακόμα

crazygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

crazygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ μέχρι στιγμή τα έχω καταλάβει όλα...! και αυτό επειδή διαβάζω.οπότε άρχισε να διαβάζεις και θα δεις που θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις...!
dadela
Νεοφερμένος

και αμα το ξέρα θα σε βοηθήσω,θα προσπαθήσω δηάδή
αν και συμφωνώ με τος αποπάνω για να τα μάθεις καλά πρέπει να κάτσεις κάτω και να διαβλασεις μια ολόκληρη μέρα αμα θες να βγάλεις την μισή ύλη που έχεις κάνει ως τώρα
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

μονο εξασκηση χαρτι κςι μολυβι διαβασμα κ επαναληψης κατα καιρους
και η α καλη ειναι μονο τα παρα πανω θελουν τιποτε αλλο!!!οπως και να εχει βλεπω οτι καλα τα πας αλλοι που ειχαν 13 γραφουν 15 στις εξετασεις γιατι βαζουν τα ιεματα ολες οι αρχαιολογες χεχεχεχχε εσυ που για 20 πιστευω οτι ειχες θα σκισεις πιστεψε στον εαυτο σου βοηθαει!!!
fffppp
Νεοφερμένος

jimira
Νεοφερμένος

kleokets
Νεοφερμένος

1η πρόταση:Τριήρεις εξέμπεμπον ως γης και θαλάττης άρξοντες.
Τι είδους μετοχή είναι το άρξοντες ??
2η πρόταση : Χαίρουσι περί των άλλων κακώς λέγοντες
Τι είδους μετοχή είναι το λέγοντες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

2η πρόταση: Επιθυμούν να μιλούν με άσχημο τρόπο σχετικά με τα άλλα-λέγοντες: κατηγορηματική μετοχή,γιατί εξαρτάται από ρήμα ψυχικού πάθους(χαίρουσι)
Ελπίζω να σε βοήθησα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

~V~
Νεοφερμένος

kleokets
Νεοφερμένος

-----------------------------------------
Σε παρακαλω μαρακι ή οποιοσδήποτε άλλος μπορει να μου δώσει και αυτή τη μετάφραση:
Ταύτα πράξας εκείνους ευδαίμονας ποιήσεις. Τι μετοχή είναι το πράξας
Εγώ πειράσομαι σε διδάσκειν ότι αληθή λέγω, αρξάμενος από της όψεως.Τι μετοχή είναι το άγουσα:thanks:
maraki love
Διάσημο μέλος

Εγώ θα προσπαθήσω να σου μάθω ότι λέω αληθινά(πράγματα), αφού αρχίσω γενικά(να μιλάω) - αρξάμενος>>χρονική μετοχή και αυτή σε χρόνο αόριστο
Ό,τι άλλο θελήσεις και μπορώ να βοηθήσω μια που είμαι και θεωρητική στείλε μου pm

Ον.ο πολύτιμος οι πολίτιμοι
Γεν.του πολυτίμου των πολυτίμων
Δοτ.τω πολυτίμω τοις πολυτίμοις
Αιτ.τον πολύτιμον τους πολυτίμους
Κλητ.ω πολύτιμε ω πολύτιμοι
Έτσι νομίζω είναι

nasa
Νεοφερμένος

Πιο ενδιαφέρουσα είναι η γ...
Πιο βαρετή όμως...η α!!!
μαριλετακι
Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Gogosps
- xrisamikol
- Habiba Omar
- Schlimazel
- Joji
- spring day
- donsto27
- margik
- SlimShady
- constansn
- Alexecon1991
- Than003
- johnstamatis34
- Scandal
- Panagiotis849
- n1ki20
- Dreamer_SW
- Markiz
- Mapas26
- xakounaamatata
- Ameliak
- Marifei
- karamanly
- anastasis06
- Ermioni89
- το κοριτσι του μαη
- Lia 2006
- globglogabgalab
- angies
- nikolettari
- Σωτηρία
- Dimitris9
- krisd
- missari
- ssalex
- Gio
- Scholar
- mathenogr
- Libertus
- Κλημεντίνη
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.