superman
Δραστήριο μέλος
*κατεσχονκατέχω,κατείχον,καθέξω/κατασχήσω,καθέσχον,κατέσχηκα,κατεσχήκειν.
voila!
κι εγω μπορω να δωσω ετοιμη την απαντηση,αλλα προτιμω να το βρει μονη της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pao1133
Νεοφερμένος
εσεσθαι αφικομενης.......σας παρακαλω βοηθηστε.......ερωτηση επειδη ειναι το πρωτο μου ποστ μπορω να κανω τετοιες ερωτησεις ε?παντος παιδια αμα γινεται μεχρι το βρΑδακι να μου το πειτε pleaze
love 2 b hated
Νεοφερμένος
ευχαριστω πολυ (σωστα το ειχα απλα ελεγχα το τετραδιο και το ηθελα για επιβεβαιωση)κατέχω,κατείχον,καθέξω/κατασχήσω,κατέσχον,κατέσχηκα,κατεσχήκειν.
voila!
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
εψαξα και στο βοηθημα τιποτα δεν βρηκα καμια βοηθεια??
jimisrockas
Νεοφερμένος
πολύιχθυς και
χρονική αντικατάσταση τα:
επαύσατο και εισελθών....μια βοηθειούλα...!!!
blinky
Νεοφερμένος
Tasorf
Νεοφερμένος
σελίδα 76 άσκηση 3 οποιος μπορεί αε μου πει την απάντηση γτ δν προλαβαίνω να την κάνω
Ε κλείσε για 5 λεπτά την οθόνη από τον υπολογιστή σου, ασχολήσου λίγο με την άσκηση, ψάξτην και άμα δεν μπορείς να την κάνεις, ξαναέλα....
blinky
Νεοφερμένος
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Ποιους ορους εθεσαν οι Λακεδαιμονιοι?(Αυτο δεν λεει αυτη η ασκηση???)σελίδα 76 άσκηση 3 οποιος μπορεί αε μου πει την απάντηση γτ δν προλαβαίνω να την κάνω
Οι οροι που εθεσαν οι Λακεδαιμονιοι ειναι οι εξης:Να κατεδαφισουν τα Μακρα Τειχη και το τειχος του Πειραια,να παραδωσουν τα πλοια τους (εκτος απο δωδεκα),να επαναφερουν τους ολιγαρχικους εξοριστους,να εχουν τους ιδιους φιλους και εχθρους με τους Λακεδαιμονιους και να ακολουθουν τις εκστρατειες τους στην ξηρα και στη θαλλασα οπου αυτοι τους οδηγουσαν.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
εχω πλ διάβασμα γ αυτο,δν ειπα οτι βρμ...
ε αφου εχεις διαβασμα, γιατι δε διαβαζεις? :what:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κλιθεί:
πολύιχθυς και
χρονική αντικατάσταση τα:
επαύσατο και εισελθών....μια βοηθειούλα...!!!
πολυιχθυς
πολυιχθυος
πολυιχθυι
πολυιχθυν
πολυιχθυ
πολυιχθυες
πολυιχθυων
πολυιχθεσιν
πολυιχθυς
πολυιχθυες
παυεται
επαυετο
παυσεται/παυθησεται
επαυσατο/επαυθην
πεπαυται
επεπαυτο
εισερχων
-
εισιων
εισελθων
εισεληλυθως
-
thanous18
Περιβόητο μέλος
μια παρατηρηση.. δεν ειναι εισερθων ο ενεστωτας... η μετοχη του ερχομαι στον ενεστωτα ειναι ιων, ιουσα, ιον. οπως ακριβως και ο μελλοντας.. δες στην γραμματικη.. αρα εισιων.εισερχων
-
εισιων
εισελθων
εισεληλυθως
-
υπαρχει ερχομενος αλλα ειναι μεταγενεστερος τυπος..
ερχων παντως δεν υπαρχει..
-----------------------------------------
επισης το γ προσωπο οριστικης του παθητικου αοριστου ειναι επαυθη χωρις -ν.
plouplou
Νεοφερμένος
να μεταφερω τη μετοχη καθελοντας στο γ' πληθυντικο προσωπο της οριστικης ολων των χρονων
οποιος μπορει ας βοηθησει
εχω κανει τη χρονικη αντικατασταση αλλα δεν ειμαι συγουρη αν ειναι σωστη
spirosft
Νεοφερμένος
vagia79
Νεοφερμένος
εχω μια ασκηση η οποια λεει
να μεταφερω τη μετοχη καθελοντας στο γ' πληθυντικο προσωπο της οριστικης ολων των χρονων
οποιος μπορει ας βοηθησει
εχω κανει τη χρονικη αντικατασταση αλλα δεν ειμαι συγουρη αν ειναι σωστη
Ε καθαιρουσι (περισπωμένη)
Π καθήρουν
Μ καθαιρήσουσι
Α καθειλον (περισπ)
Π καθη(υπογεγραμμένη)ρήκασι
Υ καθηρήκεσαν
-----------------------------------------
Καλησπέρα...Θα ήθελα την βοήθειά σας με μια άσκιση που έχω για άυριο στα αρχαία....Έχω να κλίνω το ρήμα ορώ σε β' ενικό και β' πληθυντικό πρόσωπο σε όλες τις εγκλίσεις σε Ενεστώτα και Αόριστο Β.....αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα:xixi: Ευχαριστώ πολύ!!!!
ορας-ορατε
ορας - ορατε
ορωης-ορωτε
ορα-ορατε
αόριστος β
ειδες-ειδετε
ίδης-ίδητε
ίδοιμι-ίδοιτε
ιδέ-ίδετε
θέλεις και τόνους?
blinky
Νεοφερμένος
Ποιους ορους εθεσαν οι Λακεδαιμονιοι?(Αυτο δεν λεει αυτη η ασκηση???)
Οι οροι που εθεσαν οι Λακεδαιμονιοι ειναι οι εξης:Να κατεδαφισουν τα Μακρα Τειχη και το τειχος του Πειραια,να παραδωσουν τα πλοια τους (εκτος απο δωδεκα),να επαναφερουν τους ολιγαρχικους εξοριστους,να εχουν τους ιδιους φιλους και εχθρους με τους Λακεδαιμονιους και να ακολουθουν τις εκστρατειες τους στην ξηρα και στη θαλλασα οπου αυτοι τους οδηγουσαν.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
ευχαριστω πολυ να 'σαι καλα)
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Εγκλιτική το πέσοι,το γένηται
Ευχαριστώ προκαταβολικά
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
μεταστρεψων
μεταστρεψας/μεταστραφεις
μετεστροφως
αγομενο
αξομενο/αχθησομενο
αγαγομενο/αχθεντα
ηγμενο
πιπτοι
πεσοιτο
πεσοι
πεπτωκως ειη
γιγνηται
-
-
γενηται
γεγονως η/γεγενημενος η
δεν ξερω αν ειναι σωστα...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ.Με έσωσεςμεταστρεφων
μεταστρεψων
μεταστρεψας/μεταστραφεις
μετεστροφως
αγομενο
αξομενο/αχθησομενο
αγαγομενο/αχθεντα
ηγμενο
πιπτοι
πεσοιτο
πεσοι
πεπτωκως ειη
γιγνηται
-
-
γενηται
γεγονως η/γεγενημενος η
δεν ξερω αν ειναι σωστα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.