Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αν έχετε καλό καθηγητή δε θα θέλει και πολύ διάβασμα, παρά μόνο τη μετάφραση και ορισμένα βασικά πράγματα από τη Γραμματική και το Συντακτικό. Αν έχετε κολλημένο, τότε θα πρέπει να πεις γεια στην ταλαιπωρία και την καθημερινή αρχαιοζαλάδα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Παντως απο την σιχαμερη, αθλια και αυτοκτονικα βαρετη Αντιγονη της Β Λυκειου, ειναι πολυ καλυτερα! :p
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωχ........μη μου λες τετοια........!!σιχαμερη, αθλια και αυτοκτονικα βαρετη Αντιγονη της Β Λυκειου
εχω ακουσει βεβαια οτι ειναι απαιτητικο μαθημα κ εξαιρετικα πιο δυσκολο απ'τα ρητορικα κειμενα κατευθυνσης της Β'
-----------------------------------------
ειπα ΕΑΝΑν ομως εχει παρει αποφαση να παει θετικη/τεχνολογικη γιατι πρεπει να κανει ΤΟΣΟ αναλυτικα και διεξοδικα τα αρχαια; Ειναι περισσοτερες ωρες απ οτι αλγεβρα+γεωμετρια μαζι...
chris_90
Διάσημο μέλος
Εσυ που εισαι θεωρητικη θα τα καταφερεις... εμεις ομως γιατι ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε τοσο απαιτητικα αρχαια κειμενα;
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αν ομως εχει παρει αποφαση να παει θετικη/τεχνολογικη γιατι πρεπει να κανει ΤΟΣΟ αναλυτικα και διεξοδικα τα αρχαια; Ειναι περισσοτερες ωρες απ οτι αλγεβρα+γεωμετρια μαζι...
Εσύ δεν είσαι που μισείς τα Μαθηματικά;
Εγω στο διαγωνισμα Α τετραμηνου Αντιγονης εγραψα 3!! :p Και δεν πηγα και εντελως αδιαβαστος, κατι ειχα διαβασει... δεν καταλαβαινα Χριστο βεβαια.
Εσυ που εισαι θεωρητικη θα τα καταφερεις... εμεις ομως γιατι ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε τοσο απαιτητικα αρχαια κειμενα;
Είμαστε γιατί είναι γλώσσα των προγόνων μας κλπ κλπ και τις λοιπές ασυναρτησίες και δικαιολογίες που προβάλλουν για να μας κάνουν να πάμε δύο τρεις ώρες παραπάνω φροντιστήριο. Αλήθεια, δεν μπορεί η Αντιγόνη να είναι τόσο αηδιαστική...
Ελπίζω δηλαδή γιατί η καθηγήτρια που έχουμε τώρα είναι πολύ καλή και δε θέλω να χαλάσει η Αντιγόνη την εικόνα που έχω για αυτήν.
Πέρυσι βέβαια είχαμε έναν που μας έβαζε τόσες ασκήσεις στα αρχαία που τα μισά από όσα διαβάζαμε ήταν Αρχαία. Μπούχτισα. Τα καταριέμαι. Ξέρω πως είναι σημαντικό μάθημα αλλά με τον τρόπο που γίνεται και με το σημείο στο οποίο εστιάζουν, καταντούν πιο βαρετά κι από "Τα σταφύλια της Οργής" του Τζον Στάιμπεκ... Ελπίζω να μην έχετε αποπειραθεί να το διαβάσετε...
-----------------------------------------
εχεις δικαιο, ειναι φρικτο...ετσι νοιωθω κ γω με αλγεβρα κ φυσικη
Ο καθένας έχει τα δικά του! Το ζήτημα είναι να γίνει πιο προσαρμοστικό και ευέλικτο το πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου. Τη γενική παιδεία την έχει αναλάβει το Γυμνάσιο. Διαφορετικά το Λύκειο θα ήταν υποχρεωτικό.
HALOS
Νεοφερμένος
-------------------------------------------------------
Απο τι εχω ακουω εδω και χρονια το λυκειο θα γινει υποχρεωτικο....τωρα ποτε θα γινει θα σε γελασω!Παντως εγω ξερω 2 παιδια που δεν εχουν βγαλει καν 1 γυμνασιου...ηρθαν στο γυμνασιο μας οταν εγω πηγαινα 2 γυμνασιου και εφυγαν και ξαναρθαν το επομενο χρονο και παλι εφυγαν δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!
chris_90
Διάσημο μέλος
Crook μπροστα στα αρχαια τα μαθηματικα ειναι τιποτα! :p
Crookshanks
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Sed
Νεοφερμένος
Εμείς νομίζω έχουμε 6 ώρες αρχαία… :/ και είναι χαλιά!!εμεις εχουμε 5 ωρες αρχαια... καθως και 3αλγεβρα 2 γεωμετρια... ποιο ευκολο δλδ...
HALOS
Νεοφερμένος
kass0la
Νεοφερμένος
mike19930
Νεοφερμένος
Εγω ας πουμε απο το γυμνασιο δεν ειξερα τιποτα απολυτως ενω τωρα εχω μαθει για πρωτο βημα το ρημα "ειμι" σε ολες τις εγγλισεις σε ολους τους χρονουν σε ολους τους αριθμους και προσοπα μονο μεσα σε 10 λεπτα διαβασμα .. (Βεβεα καθε ωρα το κανω μια επαναλιψη για να μην το ξεχασω )
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.