Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Στους ορους χρησης του site αναφερεται αυτο:Γεια σας, πηγαινω Γ λυκείου και προκειμένου να κατανοήσω καλύτερα την ενότητα της Πλάτωνος Πολιτείας, ενότητα Λαχέσεως Λόγος, διάβασα το πρωτότυπο κείμενο κι έφτιαξα ένα σκίτσο αρκετά κατατοπιστικό, το οποιο έχω αναρτήσει στο blog μου. Θα μπορούσα να αφήσω κάποιο link για να το δείτε κι εσεις ή αντικειται στους ορους χρησης του site?
Διαφήμιση χωρίς την απαραίτητη άδεια.
Ποινή:Σβήσιμο του μηνύματος και αύξηση του ποσοστού αθετήσεων απο 40 εως 100%
Απαγορεύεται η διαφήμιση από μέλος του iSchool.gr, χωρίς την έγκριση των υπευθύνων, είτε αυτή αφορά κάποιο site, είτε οποιοδήποτε προϊόν, είτε αυτή γίνεται δημόσια σε οποιοδήποτε σημείο του site είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων σε άλλους χρήστες του φόρουμ. Εξαιρείται η περίπτωση ο χρήστης να έχει στην υπογραφή του link προς κάποιο νόμιμο και μη πορνογραφικό site.
Εσυ σκιτσο εχεις κανει,δεν διαφημιζεις τιποτα,οποτε βαλε το link να το δουμε.
Πολλοι χρηστες ετσι κι αλλιως εχουν στην υπογραφη τους το link απο το blog τους,οποτε no problem.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gi-manos
Νεοφερμένος
Eλπίζω να σας βοηθήσει, γιατί η εικόνα της ατράκτου ειναι περίπλοκη από μονη της!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
lsofos
Νεοφερμένος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια εικόνα που παρουσιάζει πιο κατανοητά το σχήμα τπου περιγραφεται στο σχολικό βιβλίο της γ' Λυκείου, δηλαδή το Μύθο του Ηρον από την πολιτεία του Πλάτωνα;
https://3.bp.blogspot.com/_gUkF8kRlS6A/SJtQEQz4L_I/AAAAAAAAABs/DzDRu2NVXtI/s400/spilaio_s.jpg
Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένος
this picture is about cave not myth of iros.
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ γτ στα αγγλικα? :what:
κωνσταντινα Β
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
συμφωνώ απόλυτα!!!:no1:Α καλα η ατρακτος ειναι μεγαλη ******και να την μαθεις και να την κατανοησεις....εγω ημουν τυχερη δεν μας επεσε....τωρα αν γινει τιποτα και πεσει.....ωχ....παιδια μονο με συχνη επαναληψη αλλιως ξεχαστε εισαγωγη....και γενικα οι πανελληνιες ειναι επαναληψη.....βαρετη μεν σωτηρια δε
Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένος
my keyboard do not write in greek and i can t write in greeklishα ναι..τα εχω ξεχασει ηδη.
κ γτ στα αγγλικα? :what:
A9ina
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
καλα με την ατρακτο ολοι εχουν προβλημα.εμας η φιλολογος μας μας ειχε φερει μια φωτογραφια απο το διαδικτυο αλλα μας ειπε πως εχει αρκετα λαθη.οποτε προσπαθηστε απλα να την φανταστειτε!!!
Καλα,αυτη η ατρακτος μου'χει βγαλει την πιστη πραγματικα ομως. -.-Α καλα η ατρακτος ειναι μεγαλη ******και να την μαθεις και να την κατανοησεις....εγω ημουν τυχερη δεν μας επεσε....τωρα αν γινει τιποτα και πεσει.....ωχ....παιδια μονο με συχνη επαναληψη αλλιως ξεχαστε εισαγωγη....και γενικα οι πανελληνιες ειναι επαναληψη.....βαρετη μεν σωτηρια δε
Δεν ξερω ποσες φορες εχω διαβασει τις σημειωσεις για να καταλαβω τι στο καλο γινεται.
Ελπιζω να μην πεσει στο τελος.
Στηριζομαι πολυ στο Γνωστο για να γραψω καλα στα Αρχαια,οποτε ευελπιστω να μην πεσει.
Κατευθυνση here.ρε παιδια μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω κανα βοηθημα για τον επιταφιο(αρχαια γενικης)?
Για αυτο που ρωτας παντως,δυστυχως δεν ξερω καποιο καλο site.=/
Οτι αλλο θελεις για τα Αρχαια Γενικης,μπορεις να ρωτησεις εδω:
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=54161
Athanasoulini:)
Νεοφερμένος
_Fay_
Νεοφερμένος
αυτά είναι νομίζω.
Guest 045911
Επισκέπτης
ερωτάω : πρτ . ηρώτων , μελλ. ερωτήσω , αορ. ηρώτησα , πρκ. ηρώτηκα
αυτά είναι νομίζω.
υπάρχει και μέσος μέλλοντας : ερήσομαι
και αόριστος β' :ηρόμην
Νεοφερμένος
thanous18
Περιβόητο μέλος
και αυτοι μαλιστα χρησιμοποιουνται παραπανω απο οτι το ερωτησω και το ηρωτησαυπάρχει και μέσος μέλλοντας : ερήσομαι
και αόριστος β' :ηρόμην
Νεοφερμένος
Ταξιάρχης42940
Νεοφερμένος
Νεοφερμένος
Τεσπα, ρωτώ: συνημμένες ποιες μετοχές θεωρούνται ?
- οι επιθετικές (κλασικά)
- οι κατηγορηματικές
- οι τροπικές
- οι τελικές και...?
-----------------------------------------
Tωρα που το σκέφτομαι, όλες οι ειρρηματικές δεν είναι συνημμένες? ?
Τζαμπα κόλλησα!...:xixi: η οχι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- E.Z
- Gogosps
- Praxis
- jj!
- Γιώργος Ζ
- Cherrylawschoolgirl
- Philologist
- athinoula
- iron deficiency
- francies_nolan
- Hased Babis
- Anhelika
- xakounaamatata
- jims
- SlimShady
- Schlimazel
- margik
- n1ki20
- augustine
- constansn
- Scandal
- Mammy Nun
- nicole1982
- Joji
- ggl
- Scholar
- Maynard
- xrisamikol
- odmeridis
- Nefeloula
- Petros.21
- katiasalonica
- Darkking
- Natassa02
- Gio
- Leukosrinokeros
- ...Αλεξάνδρα...
- Αριάνα123
- louminis
- Κλημεντίνη
- ΘανάσοςG4
- Steffie88
- Άρτεμις Α.
- hirasawayui
- Libertus
- valantis21
- Zetakallipidou
- Έμμα
- uni77
- Jocaste
- eukleidhs1821
- tymvorixos
- tsiobieman
- panagiotis23
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.