Dias
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν επιτρέπεται αφαίρεση μονάδων για τέτοιο λόγο. Απολύτως καμία επίπτωση δεν θα έχει....απλά θα σου αφαιρέσουν μονάδες......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheNikosforever
Νεοφερμένος
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν επιτρέπεται αφαίρεση μονάδων για τέτοιο λόγο. Απολύτως καμία επίπτωση δεν θα έχει.
Μονάδες μπορεί να αφαιρεθούν (ελάχιστες βέβαια) επειδή δεν ταιριάζει να πεις το όνομά σου στο τέλος μιας ομιλίας. Συνήθως συστείνεσαι με το κοινό στην αρχή.
Για κανέναν άλλο λόγο όμως.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Καλησπερα παιδια,στην εκθεση στο τελεος εγραψα το ονομα μου...Κανεις δεν μου ειχε πει οτι απαγορευεται...Ειμαι μαθητης του 19 και κινδυνευω με μηδενισμο να χασω το πολυτεχνιο...Τι θα κανω ;; Αν καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω ας το κανει με καποιο τροπο...Δεν μπορω να κοιμηθω 1 μια βδομαδα τωρα....
συγγνωμη ρε παιδια γτ του βαζετε -4 του παιδιου?
πασχετε?
εκανε ενα λαθος ωραια,γ αυτο ειμαστε εδω να τον καθησυχασουμε ή να του πουμε αν γινεται ή οχι...θα θελατε να ειστε στη θεση του? ειστε απλα τραγικοι.-
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθόμασταν μέχρι τις 1 να σβήνουμε τα ονόματα, με γόμα και με προσοχή μην τρυπήσει το φύλλο!!
Πάντως, για αυτό φταίει το Υπουργείο που δεν δίνει οδηγίες. Δεν είναι καινούργιο το φαινόμενο. Στις εξετάσεις ξένων γλωσσών όταν ζητείται να γράψουν γράμμα ή ομιλία, η εκφώνηση λέει "στο τέλος θα υπογράψετε με το όνομα τάδε" και λέει ένα συγκεκριμένο όνομα, που να το έχουν όλοι και να αποφευχθεί το παραπάνω φαινόμενο. Τόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστεί αυτό και στην έκθεση; ας πει κάποιος φιλόλογος καλύτερα
Τι γίνεται αν αφού έχεις κολλήσει τα αριθμητήρια διαπιστωθεί στη συνέχεια λάθος; πχ ο μαθητής άλλαξε χρώμα στυλό από μπλέ σε μαύρο, ή καταλάθος του θυμήθηκε στο τέλος να γράψει το όνομά του στο καθαρό στην 1η σελίδα κλπ;
Μπορείς να του δώσεις άλλο τετράδιο; μάλλον όχι αφού τα αριθμητήρια τα κολλησες...
το βρήκα και το παρέθεσα..προφανώς μιλάει επιτηρήτρια άρα χαλαρααααααααααααα
nikos9321
Νεοφερμένος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Στην δε ομιλία που είχαμε να γράψουμε φέτος, είναι λάθος να έχεις υπογραφή, ούτως ή άλλως, οπότε πιθανότατα θα χάσεις κάτι, λόγω αστοχίας στο επικοινωνιακό πλαίσιο...
Αλλά, αυτό με την άγνοια των υποψηφίων δεν το δέχομαι... Όσο άγχος και να χει, οφείλει έστω και λίγο να έχει συναίσθηση του τι κάνει... Ρε φίλε, κολλάμε μαύρη αδιαφανή ταινία πάνω από τα στοιχεία σου και τον αριθμό του τετραδίου, για να πας να γράψεις και μέσα τα στοιχεία σου??? Λες να είναι αισθητική προσθήκη η ταινία ή μέσο απόκρυψης των στοιχείων σου...
Είπαμε, δίνουμε πανελλήνιες, αλλά το έχουμε ξεφτιλίσει... Δεν έχουμε το ακαταλόγιστο, όπως προσπαθούν να δείξουν μερικοί εδώ...
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
δουλεια τους δεν ειναι να ψαχνουν τι εχει γραψει ο καθενας γιατι τοτε θα εφευγε απο το σχολειο ο τελευταιος μαθητης στις 10 το βραδυ!
ειναι καθαρα ευθυνη του μαθητη!
τεσπα ευχομαι να πανε ολα καλα!
leftmano
Νεοφερμένος
Πάντως για την περίπτωση του φίλου, θεωρώ πως σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται ο ίδιος, θα έπρεπε στις οδηγίες, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ, να λέει "μην υπογράψετε με το δικό σας όνομα, αλλά ως John, Jean, juan, Maria, Mary ή οτιδήποτε τελος πάντων. Κι αυτό για να προλάβει την αυθόρμητη κίνηση του μαθητή (και καθενός εντέλει) να βάζει το όνομά του. Και δεν νομίζω να εξετάζονται οι μαθητές στην Έκθεση από το αν παρασύρονται στο να βάλουν ή όχι τ' όνομά τους. Άντε, γιατί πολλά φάουλ είχαν αυτές οι εξετάσεις, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Πάντως για την περίπτωση του φίλου, θεωρώ πως σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται ο ίδιος, θα έπρεπε στις οδηγίες, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ, να λέει "μην υπογράψετε με το δικό σας όνομα, αλλά ως John, Jean, juan, Maria, Mary ή οτιδήποτε τελος πάντων. Κι αυτό για να προλάβει την αυθόρμητη κίνηση του μαθητή (και καθενός εντέλει) να βάζει το όνομά του. Και δεν νομίζω να εξετάζονται οι μαθητές στην Έκθεση από το αν παρασύρονται στο να βάλουν ή όχι τ' όνομά τους. Άντε, γιατί πολλά φάουλ είχαν αυτές οι εξετάσεις, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....
Μα δεν χρειαζόταν υπογραφή!!!!
Γιατί να σου πει να υπογράψεις με κάποιο όνομα, εφόσον δεν χρειάζεται???
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
λεανδρος
Νεοφερμένος
thed
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Συγνωμη κιολας,δηλαδη ο επιτηρητης πρεπει να βλεπει τι καθε παπαρια που γραφει ο καθε μαθητης?η' απλως να τον επιτηρει?μηπως να διαβαζε και ολη την εκθεση για να δει μην αναφερει πουθενα το ονομα του ο χαζος μαθητης?εγω φιλε μου πιστευω πως θα σε μηδενισουν...αυτα...
Kαλά τι του λες του παιδιού;Είναι δυνατόν;;;;
Και ναι η δουλειά του επιτηρητή είναι να βλέπει αν υπάρχει κάποιο εμφανές σημάδι που μπορεί να αποκαλύψει το όνομα του μαθητή.Ρώτα αν θες κάποιον καθηγητή σου.
Ό,τι να ναι.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο βλακας ο επιτηρητης δεν εκανε τιποτα παρολο που το ειδε !! και νταξει το γραπτο μου ειναι αριστο τοσο στις απαντησεις οσο και στην εμφανιση δεν νομιζω να νομιζει οτι ειμαι κανας βλακας...Για το διαδικτυο του εγραψα πραγματα που δεν θα εχει ξαναακουσει ποτε του! αλλα τελοςπαντων,εγω ηρεμησα τωρα,αμα γινει κατι ειμαι 18 χρονον κατευθειαν μηνυση θα φανε και ο επιτηρητης και στο σχολειο που δεν μας ειπε τιποτα για αυτο...και ΟΝΤΩΣ δεν μας ειπε γιατι το σιγουρεψα κι απο αλλους...Και ρε παιδια μην ακουω μλκιες τωρα,αμα ηθελε καποιος να κανει "νοημα" μεσο του γραπτου του μπορουσε να κανει κατι καλυτερο απο το ΠΙΟ προφανες,δηλαδη να γραψει το ονομα του,μπορει να πεταξει ενα χ στο περιθωριο να μην φαινεται και τελειωσε αμα ειναι συνενοημενος...Ευχαριστω παντως ρε παιδια,το εκτιμω αυτο μου εφυγε οχι ενα βαρος,ενα βουνο...
Ρε φιλαράκι, κοντεύουν να τελειώσουν οι πανελλήνιες και ακόμη τα ίδια λες; Εντάξει είπαμε έκανες μαλακία κι έγραψες το όνομα σου στο τέλος, από και και πέρα το αν έγραψες πράγματα "που δεν θα έχει ξανακούσει ποτέ του" ή αν θα ρίξεις "μηνύσεις" από δω και από εκεί, μας το είπες μια, μας τα είπες δύο, ε νισάφι πια. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.