Johnny15
Επιφανές μέλος

Έχετε ακούσει καθόλου φήμες για κυκλοφόρηση Fallout 4 ?![]()
Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ περιμένω να ανακοινώσουν κανένα καλό παιχνίδι εκεί στη Ubisoft
Let me guess LET ME GUESS!! Beyond good and evil 2!!!!

Δες και το From Dust πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι καλό παιχνίδι, δηλαδήΑυτό το The witcher 2 δεν παίζεται. Κάνω 2 βήματα στο δάσος και μου την πέφτουνε 10 nekkers και πεθαίνω...

Πιστεύω, ότι θα υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις προηγουμένως, ώστε να τους ξεφύγεις

Johnny15
Επιφανές μέλος

Δεν είναι καλό παιχνίδι, δηλαδή
Πιστεύω, ότι θα υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις προηγουμένως, ώστε να τους ξεφύγειςΔεν το έχω παίξει το παιχνίδι
![]()
καλό είναι... για τους πωρωμένους hardcore παίχτες. Σοβαρά, όσοι δεν παίζετε 5 ώρες την μέρα RGP στο πιο δύσκολο επίπεδο... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ THE WITCHER 2

Όταν λέμε είναι δύσκολο.. το εννοούμε

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι ο σκληρός το πρόβλημα, άλλα η κάρτα μνήμης (1 GB RAM) και η κάρτα γραφικών 128MB (ξέρω, ξέρω "που πας με τέτοιον υπολογιστή;"). Αυτός είναι ο κύριος υπολογιστής μου, κιόλας (Windows Vista).
μια ram είναι φτηνή και εύκολη στην εγκατάσταση. κάνει γύρω στα 15ευρώ η 2 gb(αν θυμάμαι καλά) μπαίνει εύκολα δίπλα στην παλιά σου(συνολικά θα έχεις 3 gb) και θα δείς μεγάλη διαφορά.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι η RAM το πρόβλημα, όσο είναι η κάρτα γραφικώνμια ram είναι φτηνή και εύκολη στην εγκατάσταση. κάνει γύρω στα 15ευρώ η 2 gb(αν θυμάμαι καλά) μπαίνει εύκολα δίπλα στην παλιά σου(συνολικά θα έχεις 3 gb) και θα δείς μεγάλη διαφορά.

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

alexacker
Νεοφερμένος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Παιδες παίζει κανείς WoW? Έχω να παίξω από το Burning Crusade και λέω να επιστρέψω.....( αυτήν την φορά δεν θα καίγομαι τόσο πολύ)Εχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι? Επίσης λέω να συνεχίσω arena οπότε αν έχετε, προτείνετε κανεναν καλό PvP server να ξεκινήσω..
Έχει αλλάξει αρκετά, ναι (σκέψου ότι έχουν βγει άλλα 2 expansion). Για pvp server δεν ξέρω πολλά, πάντως όταν τα κοίταγα εγώ ο πιο pvp hardcore στην Ευρώπη θεωρούνταν ο Stromscale. Καλό arena partner πάντως έχω την εντύπωση σε κάθε high pvp server θα βρεις.
alexacker
Νεοφερμένος

Οκ φιλος ευχαριστω πολύΈχει αλλάξει αρκετά, ναι (σκέψου ότι έχουν βγει άλλα 2 expansion). Για pvp server δεν ξέρω πολλά, πάντως όταν τα κοίταγα εγώ ο πιο pvp hardcore στην Ευρώπη θεωρούνταν ο Stromscale. Καλό arena partner πάντως έχω την εντύπωση σε κάθε high pvp server θα βρεις.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Siritoss
Νεοφερμένος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Later.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω αν θα βγει σε μια βδομάδα αλλά τόσο το κόβω.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Με τι ψυχή θα παίζουμε εμείς που οδεύουμε στην κόλαση?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.