qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Α, ξέχασα τα fps (μόνο αληθοφανή, όχι εξωγήινους, τέρατα και μπούρδες) όπως call of duty 1,2,3 (ps2) και call of duty 1,2,4 (pc).
Φυσικά είμαι φαν της σειράς medal of honour, και έχω ΟΛΑ της τα παιχνίδια στο pc και το ps2.
Τέλος, μισώ και τα διαδικτυακά.
(ΥΓ. και είχα βάλει το gta: SA για μια μέρα, δε μου άρεσε καθόλου και το απεγκατέστησα :p )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

αν το πρόσεξες (αν) έχει δίπλα στο 3 μια παρένθεση που γράφει μέσα ps2
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, αλλά όπως το γράφεις είναι σαν λες μισά από εδώ μισά από εκεί και γενικά είναι μπάχαλο. Παίξτε Oblivion να δειτε rpg(που θα πάει θατοβρω το Morrowind)![]()
Βασικά το oblivion είναι action-rpg.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ναι, αλλά όπως το γράφεις είναι σαν λες μισά από εδώ μισά από εκεί και γενικά είναι μπάχαλο. Παίξτε Oblivion να δειτε rpg(που θα πάει θατοβρω το Morrowind)![]()
Μιλά εκεί τα βαρβαρικά συο εσύ και άσε μας ...

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσουν μόνο τα φανταστικα και κυρίως τα sci-fi (τρελαίνομαι για post-apocalyptic κόσμους)
Και ένα απο τα πιο χάσιμο παιχνίδια που έχω παίξει (και δεν το συνέχισα γιατί...φοβήθηκα) είναι το eve-online.
Πάρετε εδώ screenshots:

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

ΜΠΟΥΡΔΕΣ :p
Τι αξία έχει ένα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όσο ζεις?
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

συγχωρέστε με για την έκφραση...
ΜΠΟΥΡΔΕΣ :p
Τι αξία έχει ένα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όσο ζεις?
Ε?
Που κολάει αυτό?
Εσύ παίζεις Age Of Empires. Έχεις ζήσει στις εποχές που αναφέρεται?
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ειναι παιχνιδι. Διασκεδαση, ψυχαγωγια, διευρυνει τη φαντασια κτλ.
ZOOP_14
Νεοφερμένος

Στο ps2 αυτά.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ειναι παιχνιδι. Διασκεδαση, ψυχαγωγια, διευρυνει τη φαντασια κτλ.
Εγώ προσωπικά δε γουστάρω να βλέπω μελλοντολογικά και εξωπραγματικά...

Εγώ προσωπικά δε γουστάρω να βλέπω μελλοντολογικά και εξωπραγματικά...
ε αλλο αυτο. δεν αναφερομουν μονο στα sci-fi βεβαια
Anarki
Διάσημο μέλος

Με την ίδια λογική, τι αξία έχει ενα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που έχει συμβεί ήδη; Δεν προσφέρει τίποτα νέο.Τι αξία έχει ένα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όσο ζεις?
Κι εγώ προτιμάω αληθοφανή παιχνίδια (shooters Β Παγκοσμίου κυρίως), αν και δεν σνομπάρω τα φαντασίασς, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.
RAMONES
Νεοφερμένος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Με την ίδια λογική, τι αξία έχει ενα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που έχει συμβεί ήδη; Δεν προσφέρει τίποτα νέο.
Κι εγώ προτιμάω αληθοφανή παιχνίδια (shooters Β Παγκοσμίου κυρίως), αν και δεν σνομπάρω τα φαντασίασς, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.
Συμφωνώ απολύτως στα υπογραμμισμένα.
Προσφέρει. Μαθαίνεις ιστορία (από τα παιχνίδια της προκοπής, όχι αυτά που τα ξέρουν μόνο οι προγραμματιστές τους :p)
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

E, σε διασκεδάζει ίσως;

Φυσικά βέβαια δεν θα με διδάξει ιστορικά γεγονότα, όπως την επιδημία στον β' παγκόσμιο πόλεμο που αν έμενες για πολύ ώρα ακίνητος πέθαινες, ή οτι οι άνθρωποι και να πεθάινανε μετά απο λίγο ξαναβγαίνανε!
dantez
Νεοφερμένος

PC:Sims2
Xbox:Beach volley+Fable+Sims2+Far Cry+Ninja Gaiden κ.ά
Xbox360:Viva Pinata,Virtua fighter5,Beach volley2,Gears of wars,GTA4 κ.ά.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα παιχνίδι φαντασίας μπορεί να σου βελτιώσει την φαντασία,να σε διασκεδάσει,να νιώσεις κι εσύ πως μπορείς να μπεις στη θέση του πρωταγωνιστή.Σε κάνει να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να περνάς την ώρα σου σε έναν καλύτερο μεν,αλλά φανταστικό δε κόσμο.Τι αξία έχει ένα παιχνίδι που σου δείχνει κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όσο ζεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.