panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον τελευταίο καιρό παίζω διαρκώς Pro Evolution Soccer 2009
Μιλάμε για τρελό λιώσιμο :p
μια απ' τα ιδια! :no1::iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex$$$
Νεοφερμένος
2)sims 2
3)hallo 3
και αλλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να το κάνουμε τι;ξαναρωταω κανεις ps3 εδω?
Anarki
Διάσημο μέλος
lak100
Νεοφερμένος
μην το γελας το folding ειναι σοβαρο ενχειρημαΝα το βάζουμε να τρέχει folding@home.
Anarki
Διάσημο μέλος
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Και αντε για τέλος call of duty το 4( το 5 δεν το έχω παιξει....ακόμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mimitsaki
Νεοφερμένος
Α ξέχασα έχω όλα τα expansion και όταν λεω όλα ΟΛΑ και αύριο θα πάω να πάρω και το καινούργιο που βγήκε φέτος το Νοέμβριο .Δεν υπάρχει κάτι σε sims 2 που να μην το έχω και εκτός από αυτά που έχουν βγει στην κυκλοφορία έχω και κάποια που τα έχω βρει σε διάφορες σελίδες στο internet και περιέχουν ρούχα, αντικείμενα,χτενίσματα,γιαλιά,τατουάζ κτλ !!!!!!!!!!!!!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xman
Νεοφερμένος
Έχει παίξει κανεις flatout 2? Ειναι γαματο. Και το lara croft το καινουριο. Θεικα γραφικα!
-----------------------------------------
Και αντε για τέλος call of duty το 4( το 5 δεν το έχω παιξει....ακόμα)
κορυφη.
Εγω τωρα παιζω fable
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
The legend of Zelda (όλα για όλες τις κονσόλες )
Και εννοείται κάψιμο με mario πιο μικρή
xman
Νεοφερμένος
Κορυφή ποιο από όλα;
το flatout 2
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
xman
Νεοφερμένος
Όντως... Έχεις παίξει το carnage?Είναι το καινούριο. Δηλ μία επανέκδοση με καλύτερα γραφικά και κατι επιπλέον αγώνες. Το καλύτερο πάντως αυτοκίνητο το Lentus.
το καινουργιο οχι, αλλα το 2 ειναι μαματο.Υπαρχουν περιπου 5.000 αντικειμενα για σπασιμο.Αν βρω ευκαιρια θα το δοκιμασω.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορυφή ποιο από όλα;
Αν αυτο πηγαινε σε μενα και τα περι τεκκεν, εχω να σου πω οτι μετα το 3, το χαος.
Αν και λιωνω το 5 τωρα. :Ρ
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1:Phoenix Wright: Ace Attorney για το ds (όλα )
The legend of Zelda (όλα για όλες τις κονσόλες )
Και εννοείται κάψιμο με mario πιο μικρή
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
\m/
Zed
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.