Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Toν αλχημιστή τον έχει γράψει ο Πάολο Κοέλιο(Paulo Coelho).Τώρα άμα τον λένε και Ουμπέρτο Έκο δεν ξέρω...
Ωχ, συγγνώμη, απόλυτο δίκιο.
Και κάτι δεν μου φαινόταν σωστό. :s
Τι διορθώνω αμέσως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου αρέσουν : Το φάντασμα της όπερας - Gaston Leroux
Η δύναμη των τριών ( μάγισσες - 1 κύκλος - 1ο επισόδειο) - Eliza Willard
Mη μου λές αντίο - Αναστασία Καλλιοντζή
Γενικά προτείνω βιβλία, τα οποία έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.
Μου αρέσει να συγκρίνω το βιβλίο με το cinema.
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
To βιβλίο είναι από τα μεγάλα αριστουργήματα.
Μία κριτική που είχα διαβάσει έλεγε για το συγκεκριμένο βιβλίο:
To συγκεκριμένο βιβλίο είναι για όλες τις ηλικίες,μόνο που σε κάθε ηλικία αποκομίζεις κάτι διαφορετικό...
Πρότεινε το βιβλίο να διαβαστεί 2-3-4 φορές από κάθε άνθρωπο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ζωής του...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χάρι ποτερ ΟΛΑ!!είναι τέλεια
Μια σειρά από ατυχή γεγονότα(Μέχρι το 10 μετά βαρέθηκα)
Ματίλντα
Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της
με έναν κόμπο στο στομάχι
η τελευταία μάυρη γάτα
Λίγο πριν τα 18
Τηγανιτές αγάπες
Δεν ειναι άλγευρα ο έρωτας
τα κορίτσια κλαίνε και το λένε
ένας γάτος στα αλήθεια 7ψυχος
Ερωτευμένα κορίτσια
Το ημερολόγιο της Πάολας
Κουκλίνα
Τα μυστικά των κοριτσιών
Κάτω απο την καρδιά της
Χωρίς οικογένεια
Ο Εξόριστος
Οι μάγισσες
ΟΜΦΓ
Η ζωγραφιά της Χριστίνας
Η πριγκίπισσα ερωτευμένη
Το τέλος του ονείρου
Η πριγκίπισσα στο φως της δημοσιότητας
Και άλλα ΠΑΡΑ πολλά!Απλά αυτά μου ήρθαν τώρα...!
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χιερ'ς μαϊ λιστ :
Χαρυ Ποτερ (ολα)
Illuminati
Αρκτικος Κυκλος
Eπιστροφη απο την κολαση
Κωδικας Da Vinci
Η αγαπη των ξενων
Βιογραφια του Che
Κομμουνιστικο Μανιφεστο
Και καποια ποιηματα του Μπρεχτ...
Αυτα θυμαμαι....:no1:
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Το έχω διαβάσει.καλό είναι αυτό το βιβλίο...?μας το πρότεινε ο μαθηματικός μας στο φροντιστήριο...αλλά δεν το δίαβασα ακόμα!
Είναι "Ο θείος πέτροσ και η εικασία του Γκόλντμπάχ".
Άποψη μου : "Ένα παιδί μετράει τα άστρα". Ο απόλυτος ΕΛΛΗΝΑΣ λογοτέχνης , μετά τον Καζαντζάκη.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Γιατί ;
Μήπως ο τρόπος που γράφει ο Λουντέμης ;
Εμένα δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα .
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Αξίζει πράγματι να το διαβάσεις
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Ο Θησαυρός της Βαγίας
Το καπλάνι της Βιτρίνας
και ένα βιβλίο το οποίο δεν έχει εκδοθεί αλλά εγώ το έχω διαβάσει.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
2)Θησαυρός της Βαγίας ; Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.
3)Αναφερόμενος στον Λουντέμη
Σύμφωνα με το Βασίλη Βασιλικό, «θεωρείται ο πιο πολυδιαβασμένος Έλληνας έπειτα από τον Νίκο Καζαντζάκη».
Amy 4ever
Νεοφερμένος
1)Μια σειρά από ατυχή γεγονότα (και τα 13/το 13 στα αγγλικά )
2)Οδυσσέας Μουρ
Αστείο
1) Ο μικρός Νικόλας ( όσα έχουν κυκλοφορήσει!!!)
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα το ΕΠ, δεν είναι της Ζωρζ Σαρή ; ΕΠ=Ενωμένες Πάντα. Είναι ένας όρκος της Ζωρζ Σαρή με την Άλκη Ζέη , για να μείνουν φίλες για πάντα . (Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.)
Ακριβώς. Είναι πολύ ωραίο βιβλίο, το'χω διαβάσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.