voulala
Νεοφερμένος
και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο?Εγώ συπλήρωσα ονομα,επιθετο,ονομα πατρος,μητρος,λυκειο αποφοιτησης,διευθυνση και τηλ,τα άλλα μου τα συμπλήρωσαν εκεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε παιδια με 18.346 πως με βλεπετε για τμημα πολιτικων μηχανικων ξανθης ή βιολογιας πατρας?
Στη βιολογια πατρας εισαι σιγουρα μεσα! Για το πολιτικων ξανθης κατα 90% το πιανεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιτσας χρήστος
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα.......δεν σας είχαν δώσει πρόχειρο μηχανογραφικό από το σχολείο?
Εμάς δεν μας έδωσαν πάντως πρόχειρο..
panagiotap
Νεοφερμένος
xrusa2547
Νεοφερμένος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree:Παιδια καλησπέρα!Επειδή ακούγονται πολλά για τις βάσεις θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την γνώμη σας.Έχω τον εξής προβληματισμό.Έχω βγάλει 19006 στο τρίτο πεδίο και θα ήθελα να δηλώσω οδοντιατρική ως πρώτη επιλογή αλλά με όλα αυτά που ακούγονται έχω ψιλοαπογοητευτεί.Ξέρω οτι το καλύτερο είναι να περιμένω να βγουν οι βάσεις αλλά αν μπορεί κανεις να μου πει την γνώμη του θα το εκτιμούσα...
Natassa
Νεοφερμένος
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποια οδοντιατρικη θες?η αθηνα θα ειναι 19050 και η θεεσσαλονικη γυρω στα 19020:iagree:
ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!!
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Μην ζητατε προβλεψεις και προγνωστικα τζαμπα..
Δεν περναει κανεις...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια να ρωτησω κατι; Ακουσα οτι σε καποιες σχολες εισαγονται περισσοτεροι φοιτητες απο τον αριθμο που ανακοινωνεται οτι θα εισαχθει.Ισχυει κατι τετοιο;
Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν
KostasTheGreek:
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
την απολυτη πραγματικοτητα λεω ρε φιλε οτι θα ανεβουν 150-200 μορια δηλαδη τι να πω με τοσους αριστουχους οτι θα πεσουν?αν ειμαι καπου λαθος πες το μου :iagree:ελεος φιλε...ελεος..!!!το εχεις παραχ@@@@ με αυτες τις προβλεψεις σου!!!!Σταματα το αυτο το κοροιδιλικη....!!!
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
KostasTheGreek:
Μα δικαιο δεν εχω Αλεκα που κοροιδευω την κατασταση?
Εχει καταντησει αηδια πλεον να μπαινει ο καθενας και να δινει τα προγνωστικα του η να μπαινει και να ρωταει προβλεψεις...μηδενικο οφελος...
Αφηστε τα προγνωστικα για τις βασεις και δειτε κανα προγνωστικο για το στοιχημα...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημερα εχω κατα απογοητευτει......
με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες.......
chris_90
Διάσημο μέλος
Natassa
Νεοφερμένος
Εχμ ναι. Αν σκεφτεις τις μετεγγραφες, ομογενεις, κυπριους κλπ, ο αριθμος των εισακτεων καθε σχολης αυξανεται κατα πολύ. Αλλα επιπλεον ατομα απο αυτα που ανακοινωνονται για το 90% και το 10%, οχι δεν μπαινουν
KostasTheGreek:
Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι εννοουσα χωρις τις μετεγγραφες, ομογενεις κυπριους κλπ...Ας πουμε στο παιδαγωγικο Θεσ/νικης οταν θα ανακοινωθουν οι βασεις δε θα εισαχθουν μονο 180 αλλα περισσοτεροι.
Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες;
Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα. που το ακουσες;
Μαλιστα, με το 90% δε θα εισαχθουν 180, αλλα 168 ξερω γω...οι υπολοιποι 12 θα ναι με το 10%. Δε διατιθενται ολες οι θεσεις σ αυτους που εδωσαν πανελληνιες
180 ειναι αυτοι που φαινοντε και ειναι αλλοι που δεν φαινοντε στου εισακτεους ... ας που πουμε ... μεταγραφες χωρις ποσοτικο περιορισμο ...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
please..............................!!!!
Σημερα εχω κατα απογοητευτει......
με 14.336 μορια δε παιρνω Λογοθεραπεια στη Καλαματα??? Ειναι καινουρια σχολη κ δεν εχει ακομα βαση. Πειτε τη γνωμη σας please .....Δε θελω να πιασω καμια απο τις αλλες σχολες.......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.