KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις σήμερα είδα ένα παιδί και το ρώτησα πως πήγε, γιατί βαριέμαι να βλέπω και να κουτσομπολεύω τα αποτελέσματα από το σχολείο. Μου λέει στην έκθεση είχε: 1ος βαθμολογητής: 82 και ο 2ος: 50. Και πάει ο 3ος και αντί να τον σώσει του βάζει 60. Δεν είχε διαφορά και 50 μόρια σαν εσένα, αλλά στάθηκε άτυχος από τον 3ο.
-----------------------------------------
Βέβαια δεν είναι και άριστος μαθητής αλλά η αδικία παραμένει αδικία...
Και μετά στενοχωριέμαστε για την Θεσσαλονίκη. έλεος. Αλήθεια εσύ τί θα δηλώσεις μετα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod
Δραστήριο μέλος
Και μετά στενοχωριέμαστε για την Θεσσαλονίκη. έλεος. Αλήθεια εσύ τί θα δηλώσεις μετα;
Θεσσαλονίκη -> Γιάννενα -> Αλεξανδρούπολη (Ιατρικές πάντα) -> καμιά φαρμακευτική. Και λογικά παίζει μεττεγραφή για Θεσσαλονίκη(τρίτεκνος και σπίτι εκεί), αλλά από την άλλη μου τα πρήζουν να πάω Αλεξ/πολη που είναι πιο κοντά στην Ορεστιάδα, όπου μένουμε. Βέβαια, αν μου πάρουν κάνα αυτοκίνητο και κάνα διαμερισματάκι Αλεξ/πολη πάω με χίλια :no1:, και ας είναι και εκεί γκατζολία όπως η Ορεστιάδα! Τώρα μη λέμε τελείως αερολογίες όμως, γιατί με 19166 που έχω στο 3ο εξαιτίας του "πολυαγαπημένου" βιολόγου και του 15 στην έκθεση, παίζει να μην πιάσω ούτε Αλεξ/πολη και να κλαίγομαι. Βέβαια, είμαι σίγουρος την 2η χρονιά θα είμαι 1000% μέσα αν δεν μπω φέτος, γιατί κατά ένα 99% γράφεις καλύτερα τότε :no1:. Εδώ η ξαδέρφη μου 3 φορές έδωσε για να μπει Ιατρική...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεσσαλονίκη -> Γιάννενα -> Αλεξανδρούπολη (Ιατρικές πάντα) -> καμιά φαρμακευτική. Και λογικά παίζει μεττεγραφή για Θεσσαλονίκη(τρίτεκνος και σπίτι εκεί), αλλά από την άλλη μου τα πρήζουν να πάω Αλεξ/πολη που είναι πιο κοντά στην Ορεστιάδα, όπου μένουμε. Βέβαια, αν μου πάρουν κάνα αυτοκίνητο και κάνα διαμερισματάκι Αλεξ/πολη πάω με χίλια :no1:, και ας είναι και εκεί γκατζολία όπως η Ορεστιάδα! Τώρα μη λέμε τελείως αερολογίες όμως, γιατί με 19166 που έχω στο 3ο εξαιτίας του "πολυαγαπημένου" βιολόγου και του 15 στην έκθεση, παίζει να μην πιάσω ούτε Αλεξ/πολη και να κλαίγομαι. Βέβαια, είμαι σίγουρος την 2η χρονιά θα είμαι 1000% μέσα αν δεν μπω φέτος, γιατί κατά ένα 99% γράφεις καλύτερα τότε :no1:. Εδώ η ξαδέρφη μου 3 φορές έδωσε για να μπει Ιατρική...!
οφφ 1: χαρα στο κουραγιο της ξαδερφης σου..πραγματικα respect!!!:no1:
οφφ 2: τι σημαινει το μπολντ;
μετεγγραφη παντως μπορεις να παρεις ακομα κ αν δεν εχεις σπιτι στη σαλονικα...
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαλάρωσε ρε! Ιατρική εννοείται πιάνεις. Απλά λίγο δύσκολο για Θεσσαλονίκη. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας,όχι και να αμφιβάλλεις πως θα περάσεις και ιατρική με τέτοια βαθμάρα. Ελεος!
Zod
Δραστήριο μέλος
οφφ 1: χαρα στο κουραγιο της ξαδερφης σου..πραγματικα respect!!!:no1:
οφφ 2: τι σημαινει το μπολντ;
μετεγγραφη παντως μπορεις να παρεις ακομα κ αν δεν εχεις σπιτι στη σαλονικα...
Γκατζολία=όταν ο τόπος είναι γεμάτος εποπάδες και φαντάρια . Και όταν συμβαίνει αυτό ξέρεις τι γίνεται... ειδικά σε μια μικρή πόλη!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτός εάν κάποιο από τα αδέρφια σου είναι άνω των 26.. τότε δέν δικαιούσαι ώς τρίτεκνος μετεγγραφή.μετεγγραφη παντως μπορεις να παρεις ακομα κ αν δεν εχεις σπιτι στη σαλονικα...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
Γενικά είναι μόδα οι επαρχιώτες να έρχονται Θεσσαλονίκη :xixi:, όχι πως συμφωνώ με αυτήν την λογική!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Κατσε ρε φιλε γιατι με αγχωσες τωρα!! Εγω κατα πασα πιθανοτητα περναω παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη, αλλα ολα αυτα τα στρατιωτικα-φανταριλικια δεν τα αντεχω, μου τη δινουν απιστευτα... Οταν λες ξερεις τι γινεται, τι ακριβως εννοεις??Γκατζολία=όταν ο τόπος είναι γεμάτος εποπάδες και φαντάρια . Και όταν συμβαίνει αυτό ξέρεις τι γίνεται... ειδικά σε μια μικρή πόλη!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
Κατσε ρε φιλε γιατι με αγχωσες τωρα!! Εγω κατα πασα πιθανοτητα περναω παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη, αλλα ολα αυτα τα στρατιωτικα-φανταριλικια δεν τα αντεχω, μου τη δινουν απιστευτα... Οταν λες ξερεις τι γινεται, τι ακριβως εννοεις??
Σε Αλεξανδρούπολη δεν είναι τόσο μεγάλο το φαινόμενο όσο στην Ορεστιάδα, που βρίσκονται τα περισσότερα φυλάκια τριγύρω κτλ. Αλλά όσο νάναι υπάρχει, έστω και ελάχιστα.
Όταν λέω ξέρεις τι γίνεται εννοώ πως την πέφτουν σε όλες τις γκόμενες, δέρνονται στα κλαμπάκια και γενικά πουλάνε μούρι οι εποπάδες με τα φτιαγμένα αμαξάκια!
Πιο πολύ για πλάκα το είπα μόνο μην αγχώνεσαι, στην Αλεξανδρούπολη το φαινόμενο έχει σχεδόν εξαληφθεί:no1:.
Στην Ορεστιάδα μεν είναι πολύ πιο έντονο εφόσον είναι μία μικρή πόλη σε αντίθεση με την Αλεξ/πολη.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Α, παλι καλα, γιατι κατι τετοιοι ειναι για τρελες μπατσες!! Ησυχασα τωρα... Δε μου λες, η Αλεξανδρουπολη απο τη Θεσσαλονικη ποση ωρα ειναι με την Εγνατια?? Πανω απο 2κ30 ωρες??Σε Αλεξανδρούπολη δεν είναι τόσο μεγάλο το φαινόμενο όσο στην Ορεστιάδα, που βρίσκονται τα περισσότερα φυλάκια τριγύρω κτλ. Αλλά όσο νάναι υπάρχει, έστω και ελάχιστα.
Όταν λέω ξέρεις τι γίνεται εννοώ πως την πέφτουν σε όλες τις γκόμενες, δέρνονται στα κλαμπάκια και γενικά πουλάνε μούρι οι εποπάδες με τα φτιαγμένα αμαξάκια!
Πιο πολύ για πλάκα το είπα μόνο μην αγχώνεσαι, στην Αλεξανδρούπολη το φαινόμενο έχει σχεδόν εξαληφθεί:no1:.
Στην Ορεστιάδα μεν είναι πολύ πιο έντονο εφόσον είναι μία μικρή πόλη σε αντίθεση με την Αλεξ/πολη.
Zod
Δραστήριο μέλος
Α, παλι καλα, γιατι κατι τετοιοι ειναι για τρελες μπατσες!! Ησυχασα τωρα... Δε μου λες, η Αλεξανδρουπολη απο τη Θεσσαλονικη ποση ωρα ειναι με την Εγνατια?? Πανω απο 2κ30 ωρες??
Αν δεν απατούμαι είναι 3 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Ίσως και πιο λίγο ανάλογα την κίνηση.
Raspberry
Νεοφερμένος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με Ι.Χ. εννοείς μάλλον, ε;Αν δεν απατούμαι είναι 3 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Ίσως και πιο λίγο ανάλογα την κίνηση.
lolek
Νεοφερμένος
Όχι πως καίγομαι και πολύ για Θεσσαλονίκη. Αλλά όσο νάναι έχω νουνούς, θείες/θείους και ξαδέρφια εκεί. Από την άλλη οι κολλητοί μου είναι στάνταρ μέσα σε Θεσσαλονίκη, ο ένας θέλει φυσικό και ο άλλος θα πάρει μεττεγραφή σε ΗΜΜΥ ΑΠΘ.
Γενικά είναι μόδα οι επαρχιώτες να έρχονται Θεσσαλονίκη :xixi:, όχι πως συμφωνώ με αυτήν την λογική!
ναι όντως... και η επαρχία φέτος μας έδειξε πολύ καλά κομμάτια .
ελπίζω και από Οκτώβριο να δούμε ανάλογα
paganini666
Δραστήριο μέλος
Εγω εχω 19550. Το θεωρω απαραδεκτο αυτο που εχει γινει. Μαθητες με τοσα μορια που κοντευουν να αγγιξουν την οροφη της βαθμολογιας να κινδυνευουν να μεινουν απ'εξω απο την 1η επιλογη τους. Θεωρω οτι πρεπει να διαμαρτυρηθουμε για τη καταντια και για την ψηφοθηρικη πολιτικη της Νεας Δημοκρατιας και ΕΠΙΣΗΜΑ (εφοσον βγουν οι βασεις).
constantin_red
Νεοφερμένος
edit: *στο εξωτερικο εννοω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.