Civilara
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
Πιστεύω ότι το πιάνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
που το στηριζεις?Πιτστεύω ότι το πιάνεις
Πιστεύω ότι το πιάνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
li@kos pit
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
γεια σας παιδια.εχω βγ αλει 18313 μορια.πιστευετε οτι μπορω ν πιασω ηλεκτρολογους πατρα????
Μμμμ. Ίσως ναι ίσως και όχι. Ξέρω παίζω με τον πόνο σου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την πιάσεις και 100%. Έχεις όμως αρκετές ελπίδες.
maraki love
Διάσημο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
για ποιον το πες αυτο?ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ!
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Natassa
Νεοφερμένος
εννοειται πως το πιανεις!! ειπαμε οτι θα ανεβουν οι βασεις αλλα οχι κ τοοοσο!!! μην το ξεφτιλισουμε κ τελειως..στα ορια ειμαστε...Το παιδαγωγικό Αλεξ/πολης έχει 17869..Πόσο θα ανέβει περίπου; Με 18724 το πιάνω;;;
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raspberry
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε σείς νομίζω ο κόσμος,οι εκπαιδευτικοί, δεν ξέρω... Τά'χουν παίξει λίγο ή μου φαίνεται; Απτην μία προβλέπουν βάσεις -μαμούθ και από την άλλη αυτό που έπαθα σήμερα δέν νομίζω να έχει προηγούμενο... Στο σχολέιο μας τα αποτελέσματα των γραπτών μας τα είχαν έτοιμα. Δηλαδή δέν είχαν βαθμολογίες των βαθμολογητών,αλλά απευθείας τον βαθμό μας για να μας διευκολύνουν. Χτές που πήρα το απολυτήριο ξέχασα να πάρω ένα επιπλέον χαρτί και πήγα σήμερα και με την ευκαιρία ζήτησα να δώ αναλυτικά τους βαθμούς μου. έμεινα καγκελο στην έκθεση. Μιλάμε κάποιοι καθηγητές έχουν χοντρό πρόβλημα. Έκθεση Ά βαθμολογητής 95/100 Β' βαθμολογητής 47/100!!!! Μου είπαν από το σχολέιο οι καθηγητές πως πρώτη φορά είδαν κάτι τέτοιο. Έλεος όμως. Δέν ξέρω εάν είμαι απλά τυχερός ή εάν ο ένας βαθμολογητής ήταν επιοικώς άθλιος. Ο τρίτος μου έβαλε 89/100 και τελικά πήρα 18,4. Δηλαδή άν είχα πέσει σε δεύτερο εξίσου άθλιο θα έπαιρνα 9,4!ΕΛΕΟΣ... πάλι καλά να λέω...
προφανως ο δευτερος ηταν πιωμενος ρε συ...η κατι δεν ειδε η δεν εκανε σωστα προσθεση, η κατι ξεχασε...τι να πω...δεν εχω ξανακουσει τετοιο πραγμα..απλα ελεος!!!
Zod
Δραστήριο μέλος
Ρε σείς νομίζω ο κόσμος,οι εκπαιδευτικοί, δεν ξέρω... Τά'χουν παίξει λίγο ή μου φαίνεται; Απτην μία προβλέπουν βάσεις -μαμούθ και από την άλλη αυτό που έπαθα σήμερα δέν νομίζω να έχει προηγούμενο... Στο σχολέιο μας τα αποτελέσματα των γραπτών μας τα είχαν έτοιμα. Δηλαδή δέν είχαν βαθμολογίες των βαθμολογητών,αλλά απευθείας τον βαθμό μας για να μας διευκολύνουν. Χτές που πήρα το απολυτήριο ξέχασα να πάρω ένα επιπλέον χαρτί και πήγα σήμερα και με την ευκαιρία ζήτησα να δώ αναλυτικά τους βαθμούς μου. έμεινα καγκελο στην έκθεση. Μιλάμε κάποιοι καθηγητές έχουν χοντρό πρόβλημα. Έκθεση Ά βαθμολογητής 95/100 Β' βαθμολογητής 47/100!!!! Μου είπαν από το σχολέιο οι καθηγητές πως πρώτη φορά είδαν κάτι τέτοιο. Έλεος όμως. Δέν ξέρω εάν είμαι απλά τυχερός ή εάν ο ένας βαθμολογητής ήταν επιοικώς άθλιος. Ο τρίτος μου έβαλε 89/100 και τελικά πήρα 18,4. Δηλαδή άν είχα πέσει σε δεύτερο εξίσου άθλιο θα έπαιρνα 9,4!ΕΛΕΟΣ... πάλι καλά να λέω...
Από το 100 στο 50... καλά πάμε . Γενικά η Έκθεση σαν μάθημα είναι άθλιο, τι το ψάχνουμε. Αυτό είναι μεν και το κακό με τα εύκολα θέματα. Κρίνεσαι στην τελική από την έκθεση, που αν ο άλλος έχει κ@βλες σου βάζει 90+ και ο άλλος επειδή χώρισε με τη γυναίκα του σου βάζει 40... ανάλογα σε ποιον θα τύχεις πάντα. Βέβαια στην περίπτωση σου είσαι μια χαρά με το 18,4. Φαντάσου όμως να έπαιρνες 9,4 ή 12,4... τότε πάνε οι σχολές πρώτης επιλογής... φτερά κάναν!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφανως ο δευτερος ηταν πιωμενος ρε συ...η κατι δεν ειδε η δεν εκανε σωστα προσθεση, η κατι ξεχασε...τι να πω...δεν εχω ξανακουσει τετοιο πραγμα..απλα ελεος!!!
Έγινε μεγάλο θέμα στο σχολείο μου και όχι μόνο. Εννοείται πως όχι με το αποτέλεσμα γιατι ο βαθμός που τελικά πηρα ηταν ΜΑΚΡΑΝ ψηλότερος από τις προσδοκίες μου αλλά απο την άποψη πως το μέλλον μας κυριολεκτικά εξαρτάται από ανθρώπους που είτε αδιαφορούν είτε είναι ανεύθυνοι είτε,είτε... Και εντάξει πές εγώ ήμουν "τυχερός" και έπεσα σε normal 2ο βαθμολογητή. Εάν όμως κάποιος άλλος δέν ήταν τόσο τυχερός; Το θέμα είναι πως ακόμα και το 1 μόριο μετράει. Και ξέρω πολλούς που για ελάχιστα μόρια έχουν χάσει όχι απλά την πόλη που επιθυμούσαν αλλά την σχολή που ήθελαν και είναι κρίμα. Είναι κρίμα τέτοιοι λόγοι να στερούν σχολές από υποψηφίους. άλλωστε δέν έχουν όλες οι οικογένειες οικονομικές δυνατότητες για εναλλακτικές όπως το εξωτερικό και πολλοί στερούνται σχολές για αυτόν τον λόγο. Τεσπα. Εγώ δόξα το Θεό στάθηκα τυχερός. Μακάρι να μήν χάσει κανείς την σχολή του για τέτοια απαράδεκτα γεγονότα γιατί το 47% με το 95% δείχνει πραγματική αδιαφορία να το πω;Επιπολαιότητα;Κατάντια της Ελληνικής εκπαίδευσης.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοτάξτε πού φτάσαμε! Παιδιά με 19600 να φοβούνται μήπως δεν περάσουν!
Καλά, θα σας πω εγώ αν δεν δηλώσουν και τελικά δούμε πτώση στις Ιατρικές...
αντε ρε νίκο.......μακάαααααρι! μακάαααααρι!!!!!
να σου πώ όλα τα σενάρια παίζουν , δεν ξέρεις καμια φορά!!!
keep on hoping!!!!
Έγινε μεγάλο θέμα στο σχολείο μου και όχι μόνο. Εννοείται πως όχι με το αποτέλεσμα γιατι ο βαθμός που τελικά πηρα ηταν ΜΑΚΡΑΝ ψηλότερος από τις προσδοκίες μου αλλά απο την άποψη πως το μέλλον μας κυριολεκτικά εξαρτάται από ανθρώπους που είτε αδιαφορούν είτε είναι ανεύθυνοι είτε,είτε... Και εντάξει πές εγώ ήμουν "τυχερός" και έπεσα σε normal 2ο βαθμολογητή. Εάν όμως κάποιος άλλος δέν ήταν τόσο τυχερός; Το θέμα είναι πως ακόμα και το 1 μόριο μετράει. Και ξέρω πολλούς που για ελάχιστα μόρια έχουν χάσει όχι απλά την πόλη που επιθυμούσαν αλλά την σχολή που ήθελαν και είναι κρίμα. Είναι κρίμα τέτοιοι λόγοι να στερούν σχολές από υποψηφίους. άλλωστε δέν έχουν όλες οι οικογένειες οικονομικές δυνατότητες για εναλλακτικές όπως το εξωτερικό και πολλοί στερούνται σχολές για αυτόν τον λόγο. Τεσπα. Εγώ δόξα το Θεό στάθηκα τυχερός. Μακάρι να μήν χάσει κανείς την σχολή του για τέτοια απαράδεκτα γεγονότα γιατί το 47% με το 95% δείχνει πραγματική αδιαφορία να το πω;Επιπολαιότητα;Κατάντια της Ελληνικής εκπαίδευσης.
όντως κατάντια...............
δε σας κάνω πλάκα! διορθώνει μια φιλόλογος απο το σχολείο μου , pure psycho, αλλα τυχεροι ειναι αυτοί που πέφτουν στα χεράκια της!!! το 17 το βάζει για την πλάκα!!!!
οτι να ναι διορθώνουν εκεί μέσα και απο το κράτος έλεγχος ΜΗΔΕΝ
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από το 100 στο 50... καλά πάμε . Γενικά η Έκθεση σαν μάθημα είναι άθλιο, τι το ψάχνουμε. Αυτό είναι μεν και το κακό με τα εύκολα θέματα. Κρίνεσαι στην τελική από την έκθεση, που αν ο άλλος έχει κ@βλες σου βάζει 90+ και ο άλλος επειδή χώρισε με τη γυναίκα του σου βάζει 40... ανάλογα σε ποιον θα τύχεις πάντα. Βέβαια στην περίπτωση σου είσαι μια χαρά με το 18,4. Φαντάσου όμως να έπαιρνες 9,4 ή 12,4... τότε πάνε οι σχολές πρώτης επιλογής... φτερά κάναν!
Για να είμαι ειλικρινής ίσως μου έκανε καλό όλο αυτό γιατί συνειδητοποίησα το λάθος που κάνω εδώ και μία βδομάδα. Παρακαλάω να περάσω Θεσσαλονίκη (βασικά για να μήν επιβαρύνω τους γονείς μου,όχι για μένα) ενώ θα έπρεπε να είμαι ευγνώμων.όχι οτι δέν είμαι. Αλλά όταν έχεις τα πολλά δέν εκτιμάς και τα λίγα ,και ακόμα χειρότερα,θές περισσότερα. Μεγάλο λάθος. Υπάρχουν πολλοί που για τέτοιες ηλιθιότητες χάνουν τις σχολές τους,ίσως και το μέλλον τους. Ισως κάποιοι πουν πως είμαι ισοπεδωτικός με αυτά που λέω αλλά για πολλούς,δυστυχώς, είναι αλήθεια.
Zod
Δραστήριο μέλος
Βέβαια δεν είναι και άριστος μαθητής αλλά η αδικία παραμένει αδικία...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.