don_aris91
Δραστήριο μέλος
relaxΧΑΧΑ.. ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙΣ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...spirakos...
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryactr
Νεοφερμένος
ΧΑΧΑ.. ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥ..
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΑΑ τί να πρωτοελέγξω μάι φρέντ! Εχω ανοιχτα το αι σκουλ, το αλφαβιτα βασιλοπουλος-και του πουλιού το γάλα!-,το γιου τιουμπ και ακούω μουσική απο το άι ποντ μου.Να ελεγχετε και τις τηλεορασεις.Θυμαμαι το 2007 τα ειχαν βγαλει απο τις 8 και το ιντερνετ στις 8:30 με 9
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε ναι ειδικά για την ιατρική εγώ αν την ήθελα όπου και να πέρναγα ευχαριστημένος θα ήμουν. Απλά αν έχανα και εγώ για λίγο την Πάτρα (που δε νομίζω να τη χάσει) θα τα έπαιρνα αλλά μέχρι εκεί.οτι το κυριοτερο ειναι οτι περναει εκει που θελει και η πολη δεν παιζει σημασια
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
3 hours 25 minutes 40 seconds until ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΧΑΧΑ.. ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.. [/quote]
Πρόσεξε απτο πολύ το σφίξιμο μην πάθουν οι γύρω σου τίποτις!
Για σένα δεν ανησυχώ!ΑΝΤΕΧΕΙΣΣΣΣ!
...spirakos...
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
όποια πόλη χάσω για λίγο θα τα πάρω! Δηλαδή δεν κατάλαβα! Εγώ δεν χωρούσα στο πανεπιστήμιο αυτό!!!Ε;Ε;Ε;Ακου εκει για λίγα ψωρομόρια...! Στο πηγάδι κατούρησα;;;;Ε ναι ειδικά για την ιατρική εγώ αν την ήθελα όπου και να πέρναγα ευχαριστημένος θα ήμουν. Απλά αν έχανα και εγώ για λίγο την Πάτρα (που δε νομίζω να τη χάσει) θα τα έπαιρνα αλλά μέχρι εκεί.
maryactr
Νεοφερμένος
Δεν ταιριάζει και πολύ με την περίσταση αλλά τρελαίνομαι γι'αυτό..!!!!
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τί να κάνω Koan πού έχω γα***ει το πρόγραμμα μου από τις διακοπές και δε με παίρνει ο ύπνος με τπτ??αρχιμιδης στη θεση σου αφου θα ηξερα τα παντα θα κοιμομουν για κανα 3-4ωρο (εως οτου αρχισουν τα τηλεφωνηματα)
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
φανταζεσαι να κοπει το ρευμα;εκει να δεις γελιο!!φανταζεσται την ωρα των ανακοινωσεων των βασεων απο τη νετ να βαλουν διαφημισεις???θα πεσει γελιο(και βρισιμο...).....
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω αλλιως θα κοιμομουν τωρα .. (πηγα ικαρία βλέπεις... )Τί να κάνω Koan πού έχω γα***ει το πρόγραμμα μου από τις διακοπές και δε με παίρνει ο ύπνος με τπτ??
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
βλεπω θεμα στις ειδησης "το αγχος των υποψηφιων εσπασε ρεκορ επισκεψιμοτητας στο alfavita.gr"...
maryactr
Νεοφερμένος
Πρόσεξε απτο πολύ το σφίξιμο μην πάθουν οι γύρω σου τίποτις!ΧΑΧΑ.. ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥ..
Για σένα δεν ανησυχώ!ΑΝΤΕΧΕΙΣΣΣΣ![/QUOTE]
Αυτήν την ώρα δεν νομίζω να υπάρχει κανένας γύρω μου!!! χαχαχαχαχα
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχι κοίτα μάι φρέντ, είμαι σατισφάιντ απλά άμα δεν γκρινιάξουμε και λίγο που χάσαμε μία πόλη τί κανουμε;; Πόλη είναι αυτή!!!Ε ναι ειδικά για την ιατρική εγώ αν την ήθελα όπου και να πέρναγα ευχαριστημένος θα ήμουν. Απλά αν έχανα και εγώ για λίγο την Πάτρα (που δε νομίζω να τη χάσει) θα τα έπαιρνα αλλά μέχρι εκεί.
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τί "κοπελιά" ρε Koan?? Με αποτέλειωσες τώρα!και εγω κοπελιά αλλιως θα κοιμομουν τωρα .. (πηγα ικαρία βλέπεις... )
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
και τι πολη...όχι κοίτα μάι φρέντ, είμαι σατισφάιντ απλά άμα δεν γκρινιάξουμε και λίγο που χάσαμε μία πόλη τί κανουμε;; Πόλη είναι αυτή!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.