mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα εγω ειμαι της αποψης πως αν οι γονεις θελουν πραγματικα να στηρηξουν τα παιδια οι οικονομικοι λογοι ξεπερνιουναται γιατι ενω δεν ειμαι πλουσιοκοριτσο δεν θα μου ελεγαν ποτε να επιλεξω σχολη αναλογα με την πολη...ειναι σκληρο πιστευω...ειναι η πολη που με φοβιζει οσον αφορα τη φοιτιτικη ζωη...καρδιτσα δεν θες να πας για οικονομικους λογους/δεν ειναι καλη η σχολη εκει/ή δεν σ αρεσει η πολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ναι.....μπερδευτηκαμε...και εγω ημμυ θελω κ μετα μηχ-μηχεγω για Ηλεκ Μηχ ενδιαφερομαι! δηλαδη ο φιλος σου εννοεις πως δεν επιασε τους Μηχ. Μηχ.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε καλε οχι...απλα το δουλευω πολυ το αγγλικο!χιχι
καλά τοτε δώσε kick στην medical school και τράβα προς αγγλική φιλολογία!!!
(μην απογοητεύεσαι υπάρχουν κ κατατακτήριες μετά απο 6 χρόνια βασανιστηκών εργαστηρίων ανατομίας!!!)
Darkness
Περιβόητο μέλος
Χαιρομαι που μας υποστηριζουν και μας καταλαβαινουν και τα μικροτερα παιδια...Συμπάσχω και εγώ ο μικρός μαζί σας
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα εγω ειμαι της αποψης πως αν οι γονεις θελουν πραγματικα να στηρηξουν τα παιδια οι οικονομικοι λογοι ξεπερνιουναται γιατι ενω δεν ειμαι πλουσιοκοριτσο δεν θα μου ελεγαν ποτε να επιλεξω σχολη αναλογα με την πολη...ειναι σκληρο πιστευω...ειναι η πολη που με φοβιζει οσον αφορα τη φοιτιτικη ζωη...
το 'χεις ψαξει ομως αν ισχυει οτι δεν εχει φοιτητικη ζωη η καρδιτσα?
mixalis50
Νεοφερμένος
michalisgr
Νεοφερμένος
ναι ναι.....μπερδευτηκαμε...και εγω ημμυ θελω κ μετα μηχ-μηχ
ποσα μορια εχεις?
και για να καταλανω ξανα ο φιλος σου ποσα εχει και τι δεν επιασε?
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωωω κουλατα θα μαστε μαζι!!!αλανι μ...thanks!congratulations in advance!:thanks:
πω πω εγώ δε το δουλεύω τόσο το αγγλικό και δε σε καταλαβαίνω!! απο δώ κ πέρα θα ΜΕ μιλάς σαλονικιότικα!!!
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
michalisgr
Νεοφερμένος
https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm
aphana
Νεοφερμένος
καλά τοτε δώσε kick στην medical school και τράβα προς αγγλική φιλολογία!!!
(μην απογοητεύεσαι υπάρχουν κ κατατακτήριες μετά απο 6 χρόνια βασανιστηκών εργαστηρίων ανατομίας!!!)
αγορι μ επικοινωνεις??φαε τη γλωσσα σου!!η μαλλον θ στην ξεριζωσω εγω στην ... ανατομια!wish μην στεκεσαι διπλα μ !back off!
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου λενε οτι υπαρχουν μπουζουκια και τετοια αλλα δεν ξερω καθολου...και για την σχολη δεν ξερω..τηε θεσσαλονικης ειναι καλη εχω ακουσει και διεθνος αλλα για καρδιτσα δεν ξερω τιποτατο 'χεις ψαξει ομως αν ισχυει οτι δεν εχει φοιτητικη ζωη η καρδιτσα?
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω 17736 κ ελπιζω μονο για το ημμυ ξανθης αλλα εχω δικαιωμα μεταγραφης....το παιδι με 18650 δεν επιασε μηχ-μηχ θεσσαλονικηποσα μορια εχεις?
και για να καταλανω ξανα ο φιλος σου ποσα εχει και τι δεν επιασε?
Αφροδίτη-Λυδία
Νεοφερμένος
Ηρθα και εγω...
Θα το ξενυχτησουμε αποψε πιστευω..ε? Αντε η παρεα ακομα καλα κρατει...
Αληθεια οσοι εχετε μαθει που εχετε περασει γιατι μπενετε ακομα εδω μεσα?
Ελπιζω οχι για να γελατε μαζι μας.....
Μαζί σου....και γω μόλις μπήκα....είμαι πολύ αγχωμένη γαμώτο...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
κοιτα εγω ειμαι της αποψης πως αν οι γονεις θελουν πραγματικα να στηρηξουν τα παιδια οι οικονομικοι λογοι ξεπερνιουναται γιατι ενω δεν ειμαι πλουσιοκοριτσο δεν θα μου ελεγαν ποτε να επιλεξω σχολη αναλογα με την πολη...ειναι σκληρο πιστευω...ειναι η πολη που με φοβιζει οσον αφορα τη φοιτιτικη ζωη...
Καλα αυτο το φοβο ολοι τον εχουμε.Αν θα ειναι ενταξει πολη αν θα βρουμε καλα ατομα αν θα κανουμε φιλιες και παρεες αν θα εχει ζωη και δεν θα ειναι νεκρα αν αν .......,,..
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ποιο link βαζουμε αυριο τον κωδικο? διοτι δεν το βρισκω πουθενα! βρισκω μονο αυτα...
https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm
https://www.ypepth.gr/efarmoges/katalliloi_mil.php
aphana
Νεοφερμένος
πω πω εγώ δε το δουλεύω τόσο το αγγλικό και δε σε καταλαβαίνω!! απο δώ κ πέρα θα ΜΕ μιλάς σαλονικιότικα!!!
ενταξει ρε μεγαλλε...να παμε για καμια φραπεδια..στα χαλλαρα
Elementstv
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.