zanazan
Νεοφερμένος
όοοοχι δεν το παω εκεί απλώς ένα παράδειγμα των ΜΜΕ έδωσα που έλεγαν πέρσι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι επηρεάζει τις αποφάσεις του καθενός, ένας φίλος ήθελε αποκλιστικά ημηυ αθήνα δεν έπισε και κατέληξε ναυπηγός, ενώ θεσσαλονίκη έμπαινε... δεν είχε την οικονομική δυνατότητα...Αν το πας εκει οκ. Αλλα και πάλι δε με πείθουν και πολυ τα επιχειρήματα περι κρίσης κτλ.. Αποψη μου μπορεί να έχεις και δικιο. :iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεσσαλονίκη θέλω!!!!!!!!!!!
Ειλικρινα θεσσαλονικη εισαι μεσα!!! Καλα κάνεις κ θεσ θεσσαλονικη ειναι η καλυτερη πολη της Ελλαδας κ ειδικοτερα για φοιτητικη ζωη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το πας εκει οκ. Αλλα και πάλι δε με πείθουν και πολυ τα επιχειρήματα περι κρίσης κτλ.. Αποψη μου μπορεί να έχεις και δικιο. :iagree:
βασικα αυτο που λεει στεκει εν μερει.
αμα εχεις σπιτι σε μια πολη, διαφοερτικη του τοπου μονιμης κατοικιας των γονιων σου, προτιμας να δηλωσεις κατι παρεμφερες για να μεινεις στο σπιτι σου παρα να πας αλλου. προσωπικο παραδειγμα. και ξερω αρκετους που δηλωνουν μ αυτη τη λογικη
georg18
Νεοφερμένος
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεσσαλονίκη θέλω!!!!!!!!!!!
Ναι, άσε!! Η μία ''καλύτερη'' από την άλλη!! Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε!!!
Σε καταλαβαίνω απολυτα!!!! Το άγχος την δευτερη φορα πολυ περισσοτερο!!!
Που ειχες περασει την πρωτη?
Εγω ΗΜΜΥ ξάνθης
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χημικών μηχανικών απθ :iagree:Σε καταλαβαίνω απολυτα!!!! Το άγχος την δευτερη φορα πολυ περισσοτερο!!!
Που ειχες περασει την πρωτη?
Εγω ΗΜΜΥ ξάνθης
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειλικρινα θεσσαλονικη εισαι μεσα!!! Καλα κάνεις κ θεσ θεσσαλονικη ειναι η καλυτερη πολη της Ελλαδας κ ειδικοτερα για φοιτητικη ζωη!!!
χοχο !! λές να μη το ξέρω !!!!!!
α και catherine συμφωνώ για το αγχος τη δεύτερη φορά......είναι πολλαπλάσιο της πρώτης!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΟΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ!!!!!!! (το είπε μια γνωστή μου)
-----------------------------------------
παιδια με 19023 περνάω σε κάποια ιατρική??? όποια να 'ναι δν με νοιαζει...
αλεξανδρούπολη, ηράκλειο ειναι ευνοικές οι πιθανότητες................
Albert Wesker
Νεοφερμένος
παιδια με 19023 περνάω σε κάποια ιατρική??? όποια να 'ναι δν με νοιαζει...
ναι ρε
---------------- Now playing: Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata 3rd Movement via FoxyTunes
zanazan
Νεοφερμένος
πιστέυω πως στην κρήτη ναι...παιδια με 19023 περνάω σε κάποια ιατρική??? όποια να 'ναι δν με νοιαζει...
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρήτης μπορεί και αλεξανδ. δες εδώ \παιδια με 19023 περνάω σε κάποια ιατρική??? όποια να 'ναι δν με νοιαζει...
https://wwk.kathimerini.gr/kathnews/graph/28-06-09/s29.pdf
δε θέλω να γίνω κουραστικός αλλα μερικοί δεν είδανε το link
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Albert Wesker
Νεοφερμένος
Κρήτης μπορεί και αλεξανδ. δες εδώ
https://wwk.kathimerini.gr/kathnews/graph/28-06-09/s29.pdf
δε θέλω να γίνω κουραστικός αλλα μερικοί δεν είδανε το link
εγω ξαναλεω τη γνωμη μ..(οχι οτι την ζητησε και κανεις )
δεν εχει νοημα αυτο π κανουμε με τις πλασματικες βασεις, και αρκετοι αγχωνονται χωρις λογο..
γτ δεν μπορειτε να εχετε λιιιιγο υπομονη 2 μηνες μεχρι να βγουν οι πραγματικες?
---------------- Now playing: Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata 3rd Movement via FoxyTunes
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ειδα φιλε μου. απλά ρωτάω γιατι ενώ μερικές μέρες πριν ημουν σίγουρος, από χθες απελπίστηκα. ελπίζω να ειναι αλεξανδρούπολη.
μη φοβάσαι εδώ μέσα επικρατεί κλίμα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ !!!! (συγκερασμένο με τη λογική πάντα))
ευχριστώ πάντως τα παδιά που με ανέβασαν για τη θεσσαλονίκη γιατι απελπιστηκα κ εγώ
θα τις βαλεις ολες στο μηχανογραφικό σου κ όπου πιάσεις!!!!!! 900 θεσεις ειναι, τι shiet.......
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
χοχο !! λές να μη το ξέρω !!!!!!
α και catherine συμφωνώ για το αγχος τη δεύτερη φορά......είναι πολλαπλάσιο της πρώτης!!!!!!!!
Και να φανταστείς εγω μένω κ θεσσαλονικη(πολυ κοντα στα πανεπιστημια) και σχεδον ολοι στην παρεα μου ειναι φοιτητες και κανονιζανε μπροστα μου για καφε κ ποτο μερες που εγω δεν μπορουσα!!!!
zanazan
Νεοφερμένος
αυτό ότως είναι φρικτό...χοχο !! λές να μη το ξέρω !!!!!!
Και να φανταστείς εγω μένω κ θεσσαλονικη(πολυ κοντα στα πανεπιστημια) και σχεδον ολοι στην παρεα μου ειναι φοιτητες και κανονιζανε μπροστα μου για καφε κ ποτο μερες που εγω δεν μπορουσα!!!!
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ποσο εβγαλες φετοσ?που θες?χοχο !! λές να μη το ξέρω !!!!!!
Albert Wesker
Νεοφερμένος
δύσκολο να περιμένω 2 μήνες! με τόση αγωνία...
και με αυτο π κανεις επιδεινωνεις την κατασταση ...
---------------- Now playing: Maksim Mvirca - Hungarian Rhapsody No.2 via FoxyTunes ----> του Franz Liszt για οποιον ενδιαφερεται
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποσο εβγαλες φετοσ?που θες?
19223 πολιτικων μηχανικων απθ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.