zanazan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι αριστουχοι της θετικης στρεφονται κυριως στις Ιατρικες...Δεν ξερω γιατι αλλα τους εχει πιασει ''μανια'' μ΄ αυτες. Δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι η καλυτερη του πεδιου τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι 1 στους 2 απο τους αριστουχους που ρωτηθηκαν θελουν Ιατρικη...
https://www.makthes.gr/images/news/pdfs/vaseis_20_06_09.pdf
αυτο το κωλοεγγραφο.........τόσα βλαμμένα με 19700+ όλα ιατρική!!! πανε οι θέσειςςςς..............
με 19511 εχετε γεια βρυσούλες!!!
γιατι θεέ μου????
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
κάνει πολύ ε΄θκολη διαφήμιση στο επάγγελμα του, είδες έγινε τώρα γνωστός σεόλους εμάς, ενώ πριν μια εβδόμάδα αγνοούσαμε την ύπαρξη του...
ακριβως...και εγω εν μερει γι αυτο δεν τον εμπιστευομαι τοσο (οχι οτι εμπιστευομαι τους αλλους αλλα λεμε)...
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μακαρι να μην ανεβει τοσο πολυ, αλλα λιγο δυσκολο το κοβω!! Βασικα ειναι μεγαλη αδικια... Εμεις στη θεωρητικη 5 καλες και ενδιαφερουσες σχολες εχουμε ολες κι ολες και πανε τα παιδια της θετικης-τεχνολογικης και μας τρωνε τις θεσεις!! Ξερω πως θα αντιδρασετε, αλλα δεν ειναι δικαιο...Μα το λειτουργημα του δασκαλου ανηκει καθαρα στις ανθρωπιστικες σπουδες!! Ειναι σα να μπορουσε ενα παιδι της θεωρητικης να δηλωσει το μαθηματικο... Τεσπα, για μενα αυτο ειναι μεγαλο λαθος, θα πρεπε να βρισκεται μονο στο 1ο πεδιο!!Οπως είπε το παιδί επάνω υπαρχει αποκλιση +,-10% αρα δεν ξερεις. επισης ειναι εκτιμησεις δεν ξερεις τι θα γινει..
λαθος οχι 10% ;D αλλα υπαρχει αποκλιση γιαυτο χαλαρα..
Κοιτα, με την πολη δεν εχω λεγαλο προβλημα, εγω τη σχολη λατρευω και ηθελα με τα χιλια!! Σκεφτομαι να βαλω την Αλεξανδρουπολη, αλλα δεν εχω καταληξει ακομα... Μεγαλο μπερδεμα!!πήγαινε κρήτης
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ζήτηση των σχολών δε μεταβάλλεται θεαματικά απο χρόνο σε χρόνο. Εξαίρεση τα παιδαγωγικά..Επίσης, μην ξεχνάμε ότι οι βάσεις δεν βασίζονται αποκλειστικά στο πως έγραψαν οι μαθητές, το μέρος που καθορίζει τελικά τα αποτέλεσματα και είναι αδύνατο να προβλεφθεί η να ποσοτικοποιηθεί τουλάχιστον είναι οι επιθυμίες. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να έβγαλε 19900 και να θέλει να πάει σε οικονομικό τμήμα...
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
georg18
Νεοφερμένος
Ο Αμαργιανακης ειναι απο τους πιο αφανεις(κατι το τελειως αντιθετο με τυπους σαν τον Κατσικα) και ομως απο τους καλυτερους ''προφητες'' των πανελλαδικων. Ριξε μια ματια εδω και συγκρινε με τις βασεις του 2007.https://www.orionidef.gr/orion/taseis_vas_2007.htm Χτες αν εβλεπες το πρωι Τσαπανιδου ηταν ο Κατσικας. Προβλεπει ανοδο των Ιατρικων Σχολων απο 100 μεχρι 300 μορια. Αυτο ειναι κατι που μπορω να σου το πω και εγω, χωρις να ειμαι ''εκπαιδευτικος αναλυτης''.. Ο Αμαργιανακης προβλεπει ακριβως (σχεδον, δεν ειναι και ο παντογνωστης) τις βασεις χωρις φανφαρες και προβολη απο την Tv. Εμπιστευσου τον αλλα οχι στον απολυτο βαθμο. Εμπιστευσου καλυτερα τα ματια σου καποια μερα της τελευταιας εβδομαδας του Αυγουστου γυρω στις 9.30....Με καταλαβαινεις...να ρωτησω και κατι?
τι ακριβως στον .l. ειναι αυτος ο αμαργιαννακης?
(ειμαι απαισιος?)
---------------- Now playing: Children Of Bodom - Warheart via FoxyTunes
https://www.orionidef.gr/orion/taseis_vas_2007.htm
zanazan
Νεοφερμένος
με 19511 δεν υπ΄΄αρχει περίπτωση να μην πιάσεις ιατρική αθήναςαυτο το κωλοεγγραφο.........τόσα βλαμμένα με 19700+ όλα ιατρική!!! πανε οι θέσειςςςς..............
με 19511 εχετε γεια βρυσούλες!!!
γιατι θεέ μου????
Albert Wesker
Νεοφερμένος
κάνει πολύ ε΄θκολη διαφήμιση στο επάγγελμα του, είδες έγινε τώρα γνωστός σεόλους εμάς, ενώ πριν μια εβδόμάδα αγνοούσαμε την ύπαρξη του...
ρε σεις αυτο που κανουμε τωρα δεν εχει νοημα εκτος του να αγχωνει ορισμενους χωρις λογο..
αφηστε τι λεει ο ενας και ο αλλος παρλαπιπας, οι βασεις σε 2 μηνακια θα βγουνε, τι καθομαστε και ψιριζουμε την μαιμου τωρα....
ευχαριστηθειτε τις διακοπες σας και οι βασεις (οι πραγματικες..) θα βγουνε, μην στεναχωριεστε
---------------- Now playing: Ludwig van Beethoven - Moonlight Sonata 3rd Movement via FoxyTunes
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφία μου αυτό βρήκα αυτό έδωσα. Τυχαια το βρηκα κι ολας. Ψάξε google μήπως δώσουν τπτ..Savoulinho η σελιδα που εδωσες δειχνει μονο για τα ΑΕΙ. Δωσε τιποτα κ για τα ΤΕΙ....
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λετε;Θα φτασει τα 1000 ποστ το τοπικ μεχρι να βγουν οι βασεις;
μπα, εγω το κοβω να ξεπερνα τον αριθμο των ποστς ενος επικου θρεντ με τιτλο "μετρηστε ως το 10.000"
Ο Αμαργιανακης ειναι απο τους πιο αφανεις(κατι το τελειως αντιθετο με τυπους σαν τον Κατσικα) και ομως απο τους καλυτερους ''προφητες'' των πανελλαδικων. Ριξε μια ματια εδω και συγκρινε με τις βασεις του 2007.https://www.orionidef.gr/orion/taseis_vas_2007.htm Χτες αν εβλεπες το πρωι Τσαπανιδου ηταν ο Κατσικας. Προβλεπει ανοδο των Ιατρικων Σχολων απο 100 μεχρι 300 μορια. Αυτο ειναι κατι που μπορω να σου το πω και εγω, χωρις να ειμαι ''εκπαιδευτικος αναλυτης''.. Ο Αμαργιανακης προβλεπει ακριβως (σχεδον, δεν ειναι και ο παντογνωστης) τις βασεις χωρις φανφαρες και προβολη απο την Tv. Εμπιστευσου τον αλλα οχι στον απολυτο βαθμο. Εμπιστευσου καλυτερα τα ματια σου καποια μερα της τελευταιας εβδομαδας του Αυγουστου γυρω στις 9.30....Με καταλαβαινεις...
https://www.orionidef.gr/orion/taseis_vas_2007.htm
περσι στις ιατρικες εδινε +100 σε ολες και τελικα οι 4 πεσαν, οι 2 μαλιστα απο 100 μορια η καθε μια...γι αυτο μην ακουτε πολλα...
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
με 19511 δεν υπ΄΄αρχει περίπτωση να μην πιάσεις ιατρική αθήνας
θεσσαλονίκη θέλω!!!!!!!!!!!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε, συνάδελφε!!!19223 πολιτικων απθ
zanazan
Νεοφερμένος
η ζήτησ προφανώς και δεν μεταβάλλεται, αλλά υπάρχουν και απρόβλεπτοι παράγοντες... φέτος είναι περισσότεροι οι αριστούχοι και πολλοί δεν το περίμεναν πιθανών να έχουν διαφορετικές προσδοκίες. Πέρσι ένα βασικός λόγος που έπεσαν οι βάσεις στην επαρχία ήταν οι οικονομικές δυσκολίες, φέτος με την κρίση τι θα γίνει.Η ζήτηση των σχολών δε μεταβάλλεται θεαματικά απο χρόνο σε χρόνο. Εξαίρεση τα παιδαγωγικά..
Θέλω να πω πως πέρα από την τάση, την ζήτηση και ότι άλλο θες υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι διαμορφ'ωνουν τις τελικές βάσεις, αλλιώς όλοι προβλέψεις θα κάναμε...
-----------------------------------------
τότε τι γκρινιάζεις....θεσσαλονίκη θέλω!!!!!!!!!!!
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν το πας εκει οκ. Αλλα και πάλι δε με πείθουν και πολυ τα επιχειρήματα περι κρίσης κτλ.. Αποψη μου μπορεί να έχεις και δικιο. :iagree:η ζήτησ προφανώς και δεν μεταβάλλεται, αλλά υπάρχουν και απρόβλεπτοι παράγοντες... φέτος είναι περισσότεροι οι αριστούχοι και πολλοί δεν το περίμεναν πιθανών να έχουν διαφορετικές προσδοκίες. Πέρσι ένα βασικός λόγος που έπεσαν οι βάσεις στην επαρχία ήταν οι οικονομικές δυσκολίες, φέτος με την κρίση τι θα γίνει.
Θέλω να πω πως πέρα από την τάση, την ζήτηση και ότι άλλο θες υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι διαμορφ'ωνουν τις τελικές βάσεις, αλλιώς όλοι προβλέψεις θα κάναμε...
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε, συνάδελφε!!!
Και εσύ με την δεύτερη?
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, άσε!! Η μία ''καλύτερη'' από την άλλη!! Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε!!!Και εσύ με την δεύτερη?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.