Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
19345 πολιτικων ΑΠΘπόσα μόρια και για πού???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georg18
Νεοφερμένος
Οι αριστουχοι της θετικης στρεφονται κυριως στις Ιατρικες...Δεν ξερω γιατι αλλα τους εχει πιασει ''μανια'' μ΄ αυτες. Δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι η καλυτερη του πεδιου τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι 1 στους 2 απο τους αριστουχους που ρωτηθηκαν θελουν Ιατρικη...Σεβαστή. Απλά είναι και πολλοί οι αριστούχοι της θετικής. Θα παίξει και αυτό ρόλο.:iagree:
https://www.makthes.gr/images/news/pdfs/vaseis_20_06_09.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanazan
Νεοφερμένος
19600 ιατρική και εγώ το διάβασα, ήμαρτον δηλαδή... πάντως και τις προβλέψεις του αμαριανάκη τις θεωρώ υπερβολικές...συμφωνω μαζι σου γενικα και για αλλες σχολες (ιατρικη πχ που λενε καποιοι 19600 η βαση, τι λετε ρε μεγαλοι ? ) οχι μονο τη δικη μ.
στο κατω κατω περναω και με μεταγραφη εχω αλλα 2 αδερφια, απλα το εχω παρει πατριωτικα να περασω αθηνα
---------------- Now playing: Children Of Bodom - You're Better Off Dead via FoxyTunes
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
19480 λεει ο αμαργιανακης..19600 ιατρική και εγώ το διάβασα, ήμαρτον δηλαδή... πάντως και τις προβλέψεις του αμαριανάκη τις θεωρώ υπερβολικές...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σεβαστή. Απλά είναι και πολλοί οι αριστούχοι της θετικής. Θα παίξει και αυτό ρόλο.:iagree:
ναι αλλα ειναι και πολλοι οι αριστουχοι της τεχνολογικης, αισθητα πιο πολλοι απο περσι
κανείς δεν το ξέρει, εγώ τεχνολ.
Πάντως πέρσι άκουσα ότι ο αμαργιανάκης δεν έπεσε και πολύ μέσα...
ψαξε τις περσινες εκτιμησεις του στη σελιδα https://www.orionidef.gr/orion/index.htm
με μια πρωτη ματια παντως βλεπω πως τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ τους υπολογισε στα 19200, ενω τελικα ηταν 19089 , αλλα τους πολιτικους 19100 κ τελικα η βαση διαμορφωθηκε στο 19090...τι να σου πω...
το οτι επισαε καποιες σχολες περσι ομως δε σημαινει πως θα τις πιασει και φετος ομως...οποτε μην τα πολυ ακουτε αυτα...
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είμαι θετική και θέλω πολυτεχνείο!!!
Και εγω!
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά το καλύτερη είναι πολύ σχετικό, φίλε.Οι αριστουχοι της θετικης στρεφονται κυριως στις Ιατρικες...Δεν ξερω γιατι αλλα τους εχει πιασει ''μανια'' μ΄ αυτες. Δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι η καλυτερη του πεδιου τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι 1 στους 2 απο τους αριστουχους που ρωτηθηκαν θελουν Ιατρικη...
-----------------------------------------
ναι αλλα ειναι και πολλοι οι αριστουχοι της τεχνολογικης, αισθητα πιο πολλοι απο περσι
αυτο ακριβως.. μαλιστα οι 19-20 ΓΒΠ είναι διπλασιοι(της θετικης εννοω)..
foreverfreak
Διάσημο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι αριστουχοι της θετικης στρεφονται κυριως στις Ιατρικες...Δεν ξερω γιατι αλλα τους εχει πιασει ''μανια'' μ΄ αυτες. Δικαιολογημενα βεβαια μιας και ειναι η καλυτερη του πεδιου τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι 1 στους 2 απο τους αριστουχους που ρωτηθηκαν θελουν Ιατρικη...
1. συμφωνω με το σχολιο του σαββα
2. το δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. απο την περιοχη μου (που ειναι αρκετα μεγαλη) απο οσους εβγαλαν μεγαλη βαθμολογια μονο 1 θα δηλωσει ιατρικη
zanazan
Νεοφερμένος
απλώς ο βασικός τους στόχος δενείναι η ενημέρωση αλλά η διαμόρφωση προσδοκιών...ναι αλλα ειναι και πολλοι οι αριστουχοι της τεχνολογικης, αισθητα πιο πολλοι απο περσι
ψαξε τις περσινες εκτιμησεις του στη σελιδα https://www.orionidef.gr/orion/index.htm
με μια πρωτη ματια παντως βλεπω πως τους ΗΜΜΥ ΕΜΠ τους υπολογισε στα 19200, ενω τελικα ηταν 19089 , αλλα τους πολιτικους 19100 κ τελικα η βαση διαμορφωθηκε στο 19090...τι να σου πω...
το οτι επισαε καποιες σχολες περσι ομως δε σημαινει πως θα τις πιασει και φετος ομως...οποτε μην τα πολυ ακουτε αυτα...
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως είπε το παιδί επάνω υπαρχει αποκλιση +,-10% αρα δεν ξερεις. επισης ειναι εκτιμησεις δεν ξερεις τι θα γινει..Το παδαγωγικο στα Γιαννενα το δινει 18250... Το χανω για 22 μορια!!
λαθος οχι 10% ;D αλλα υπαρχει αποκλιση γιαυτο χαλαρα..
zanazan
Νεοφερμένος
πήγαινε κρήτηςΤο παδαγωγικο στα Γιαννενα το δινει 18250... Το χανω για 22 μορια!!
Albert Wesker
Νεοφερμένος
τι ακριβως στον .l. ειναι αυτος ο αμαργιαννακης?
(ειμαι απαισιος?)
---------------- Now playing: Children Of Bodom - Warheart via FoxyTunes
georg18
Νεοφερμένος
Καλά το καλύτερη είναι πολύ σχετικό, φίλε.
-----------------------------------------
αυτο ακριβως.. μαλιστα οι 19-20 ΓΒΠ είναι διπλασιοι(της θετικης εννοω)..
Για ''αμεση'' αποκατασταση(λεμε τωρα) γι' αυτο το λεω καλυτερη. Αν θελουμε να το κοιταξουμε πιο πολυ ιδεαλιστικα ειναι πιο ενδιαφερουσα οπως και να το κανουμε(για το 3ο πεδιο παντα..)
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτησω και κατι?
τι ακριβως στον .l. ειναι αυτος ο αμαργιαννακης?
(ειμαι απαισιος?)
---------------- Now playing: Children Of Bodom - Warheart via FoxyTunes
εγκριτος βασεολογος που λεει κ ο ρολινγκ
σοβαρα τωρα, απλως εχει ενα κεντρο ελευθερων σπουδων, δεν ξερω απο που κ ως που ασχολειται με βασεις...
NoStyle
Νεοφερμένος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο αμαργιανα λεει 18950εχω 18847 μορια .. παιζει να περασω νομικη θεσσαλονικης?
θρακη ειναι 18350 παντως η εκτιμηση
zanazan
Νεοφερμένος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ακριβως.. παντως είναι καιρο στο κουρμπετι της βασεοπρόβλεψης ..:iagree:κάνει πολύ ε΄θκολη διαφήμιση στο επάγγελμα του, είδες έγινε τώρα γνωστός σεόλους εμάς, ενώ πριν μια εβδόμάδα αγνοούσαμε την ύπαρξη του...
NoStyle
Νεοφερμένος
κατα τα αλλα ειναι αξιοπιστες οι εκτιμησεις του κυριου?(αν ξερετε)!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.