maraki love
Διάσημο μέλος
μηπως δν ψαχνω σωστα...δν βρισκω θεμα -εγγραφες-
ναι,δεν έχει εγγραφές,αλλά λογικά δεν θα θέλει γιατί ούτε στη δική μλυ σχολή έχει και ξέρω ότι δεν θέλει σίγουρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ακουσα το ονομα μου!εγινε κατι?Μα πως να εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι ενα νεο απ τη στιγμη που ο κουλης ο ιδιος πεταξε απλα μια αοριστη απαντηση?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
ακουσα το ονομα μου!εγινε κατι?
πες μας προβλέψεις
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια μηπως ξερετε αν χρειαζονται εξετασεις για το τμημα πληροφορικης ιονιου?
Και να χρειάζονται δεν θα τις πας. Αν δεν κάνω λάθος μεταγραφή δε θες για ΑΠΘ ;
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Δωσε μας τα φωτα σου!!!!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
ρε κουλη τι εγινε;ποτε θα βγουν οι βασεις;
fostiras13
Νεοφερμένος
η Παρασκευή 21 πέρασε κ. Προφήτη........
κωστακης
Δραστήριο μέλος
λαθος πληροφορια ειχαη Παρασκευή 21 πέρασε κ. Προφήτη........
don_aris91
Δραστήριο μέλος
λαθος πληροφορια ειχα
σωπα καλε....δεν πειραζει,αλλη φορα
maraki love
Διάσημο μέλος
Ασχετο αλλά για μένα σημαντικό. Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ζητάει ιατρικές εξετάσεις?Το Παιδαγωγικό Δ.Ε. εύκολη σχολή δεν είναι? Και τρίτο ερώτημα! Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις τρία πτυχία στυλ lower για τρεις διαφορετικές ξένες γλώσσες? Το άκουσα και τσιτσίριασα!
Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου εύκολη σχολή,γιατί όλες διάβασμα θέλουν! στο παιδαγωγικο αλεξ/πολης παντως δεν χρειαζονται εξετασεις:iagree:
galotsa
Νεοφερμένος
έλα μωρέ κούλη δεν πειράζει.Απλά αν δεν είσαι 1000 % σίγουρος μην είσαι απόλυτοσ γιατι και εμεις εχουμε αγωνία!! τώρα οι πηγέσ σου τι λένε?λαθος πληροφορια ειχα
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου εύκολη σχολή,γιατί όλες διάβασμα θέλουν! στο παιδαγωγικο αλεξ/πολης παντως δεν χρειαζονται εξετασεις:iagree:
το παιδαγωγικο ειναι απο τις ποιο ευκολες σχολες που υπαρχουν,αν καποιος κανει το στοιχειωδες διαβασμα
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό με τα πτυχία ξενών γλωσσών ισχύει?
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλε τι εξετασεις να χρειαζονται αυτες οι σχολες που λετε?
Οι σχολες που χρειαζονται εξετασεις ειναι συγκεκριμενες και λιγες οπως οι στρατιωτικες, οι σχολες της αστυνομιας και η λογοθεραπεια...ισως και κανα δυο οι τρεις αλλες οχι ολες οι σχολες...ειπαμε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
καλα ρωτας αυτο τον χαζο;;;;;
Εεεε λιγος σεβασμος στον αρχιερεα του μαντειου των δελφων!!!!!!!!!
galotsa
Νεοφερμένος
το παιδαγωγικο ειναι απο τις ποιο ευκολες σχολες που υπαρχουν,αν καποιος κανει το στοιχειωδες διαβασμα
καλα ρωτας αυτο τον χαζο;;;;;
η αλήθεια είναι πωσ δεν περιμένω από τον κούλη ούτε απο κανεναν αλλον να με διαφωτίσει...απλα έχω την περιέργεια!!και για να ειμαι ειλικρινησ δεν αγωνιώ και τόοσο πολυ απλα εχει πλακα που ο καθένας λεει το μακρυ του και το κοντο του!!ότι και να λέμε εμεισ οι βασεισ θα βγουν οταν αποφασισουν οι υπαλληλοι του υπουργείου...
ελεος βρε συ..Εεεε λιγος σεβασμος στον αρχιερεα του μαντειου των δελφων!!!!!!!!!
constantin_red
Νεοφερμένος
ρε ελεος, με πλαστελινες τους βαζουν και παιζουνε... την παλευετε? δηλωνετε ολοι παιδαγωγικο για επαγγελματικη αποκατασταση... σκατα νεολαια. Ζητηση πλεον εχει η αποκατασταση, η μονιμοτητα και η σιγουρια ενω θα πρεπε να εχει η δημιουργικοτητα και η ζωη. Ετεροκατευθυνεστε, σας κανουν οτι θελουν και νομιζετε πως πετυχαινετε κατι στη ζωη σας. Ντροπη.
Εdit: Αυτο το εμπνευστηκα απο ενα σημερινο περιστατικο. Δεν απευθυνομαι σε ολους εδω μεσα, ελπιζω να μη θιγονται καποιοι που δε θα πρεπε και ελπιζω να θιγονται καποιοι που θα πρεπε και να ευαισθητοποιουνται ακομα κι αν ειναι αργα.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
η αλήθεια είναι πωσ δεν περιμένω από τον κούλη ούτε απο κανεναν αλλον να με διαφωτίσει...απλα έχω την περιέργεια!!και για να ειμαι ειλικρινησ δεν αγωνιώ και τόοσο πολυ απλα εχει πλακα που ο καθένας λεει το μακρυ του και το κοντο του!!ότι και να λέμε εμεισ οι βασεισ θα βγουν οταν αποφασισουν οι υπαλληλοι του υπουργείου...
ελεος βρε συ..
Βρε συ κουλη μηπως εισαι υπαλληλος του υπουργειου με καθοριστικη θεση και προτεινεις να βασανισουν κι αλλο τα παιδια?????? βασικα εγω, αν ειχες το ονομα ρουλης θα πιστευα οτι μπορει να εισαι κ ο σπηλιωτοπουλος............
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλες σχολες θελουν ιατρικες εξετασεις,περα των στρατιωτικων σχολων!Καλησπερα παιδια...
Καλε τι εξετασεις να χρειαζονται αυτες οι σχολες που λετε?
Οι σχολες που χρειαζονται εξετασεις ειναι συγκεκριμενες και λιγες οπως οι στρατιωτικες, οι σχολες της αστυνομιας και η λογοθεραπεια...ισως και κανα δυο οι τρεις αλλες οχι ολες οι σχολες...ειπαμε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.