_Sofia_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξέρω τι είναι αυτό αλλά αναφέρεται σε μας όχι στους περσινούς κ λέω μπαααααααας και...
παιδιά αυτή η σελίδα αναφέρεται στους επιτυχόντες για το ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟ έτος 2008-2009,εμείς όμως θα είμαστε επιτυχόντες για το ακαδημαικό έτος 2009-2010,οπότε μάλλον θα δημιουργήσουν καινούργια σελίδα...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
γαμωτο γατι δε με πιστευετε?
σε τι?
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
μην εξάπτεσαι:nono:. Εγώ θέλω να σε πιστέψω!γαμωτο γατι δε με πιστευετε?
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω σε πιστευω γιατι και σε μενα ενας απο το υπουργειο τοτε μου ειπε(απο ερχομενη βδομαδα δηλαδη).....γαμωτο γατι δε με πιστευετε?
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Το αργότερο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αναμένεται να δοθεί τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, την ανακοίνωση των βάσεων καθυστερεί ο έλεγχος για να διαπιστωθεί ποιοι υποψήφιοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, που θεσπίστηκαν φέτος και είναι η βάση του 10 ή τα 10.000 μόρια.
Πάντως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των βαθμολογητών αυξομειώσεις των βάσεων θα παρατηρηθούν και στα 5 επιστημονικά πεδία, ενώ και φέτος θα κινηθούν ψηλά τα περιζήτητα τμήματα.
Ενδεικτικά στο 1ο επιστημονικά πεδίο ψηλά θα κινηθούν οι νομικές σχολές, στο 2ο και 4ο οι πολυτεχνικές σχολές και τα τμήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο 3ο οι ιατρικές σχολές και στο 5ο επιστημονικό πεδίο, οι οικονομικές σχολές αλλά και τα ΤΕΙ με συναφές αντικείμενο σπουδών.
Ψηλά θα κινηθούν οι βάσεις και στις στρατιωτικές σχολές και τα παιδαγωγικά τμήματα καθώς οι υποψήφιοι επιδιώκουν την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσενα σου ειπα περνας.......
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λεβέντή μου, χαλάρωσε
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω Πωωωωω τι πρόβλεψη :"Ενδεικτικά στο 1ο επιστημονικά πεδίο ψηλά θα κινηθούν οι νομικές σχολές, στο 2ο και 4ο οι πολυτεχνικές σχολές και τα τμήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο 3ο οι ιατρικές σχολές και στο 5ο επιστημονικό πεδίο, οι οικονομικές σχολές"Ψηλά τα περιζήτητα τμήματα
Το αργότερο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αναμένεται να δοθεί τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, την ανακοίνωση των βάσεων καθυστερεί ο έλεγχος για να διαπιστωθεί ποιοι υποψήφιοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής, που θεσπίστηκαν φέτος και είναι η βάση του 10 ή τα 10.000 μόρια.
Πάντως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των βαθμολογητών αυξομειώσεις των βάσεων θα παρατηρηθούν και στα 5 επιστημονικά πεδία, ενώ και φέτος θα κινηθούν ψηλά τα περιζήτητα τμήματα.
Ενδεικτικά στο 1ο επιστημονικά πεδίο ψηλά θα κινηθούν οι νομικές σχολές, στο 2ο και 4ο οι πολυτεχνικές σχολές και τα τμήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο 3ο οι ιατρικές σχολές και στο 5ο επιστημονικό πεδίο, οι οικονομικές σχολές αλλά και τα ΤΕΙ με συναφές αντικείμενο σπουδών.
Ψηλά θα κινηθούν οι βάσεις και στις στρατιωτικές σχολές και τα παιδαγωγικά τμήματα καθώς οι υποψήφιοι επιδιώκουν την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8
Σοκαρίστικα!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι,για να τις ευλογήσει πρώτα ο Ύψιστος μπάς και γίνει το miracle...Παιδια απο εγκυρες πηγες(τις γνωστες και μη εξαιρετεες) εμαθα οτι οι βασεις θα βγουν την Κυριακη μετα την εκκλησια.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Ναι,για να τις ευλογήσει πρώτα ο Ύψιστος μπάς και γίνει το miracle...
Ναι,και επισης οι πληροφοριες μου λενε πως οσοι δεν πανε εκκλησια εκεινη την μερα δεν θα περασουν στη σχολη της επιθυμιας τους.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αληθεια? :!: κ εμεις που εχουμε μνημοσυνο τι θα κανουμε? ααα κ ο παπας μας αργει πολυ να τελειωσει τελειωνει κατα τις 11................................Παιδια απο εγκυρες πηγες(τις γνωστες και μη εξαιρετεες) εμαθα οτι οι βασεις θα βγουν την Κυριακη μετα την εκκλησια.
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά σου μιλάνε για ανεξιθρησκεία(έτσι δεν λεγεται;)!Αν είναι έτσι εγώ θα κοινωνήσω κιόλας!!Ναι,και επισης οι πληροφοριες μου λενε πως οσοι δεν πανε εκκλησια εκεινη την μερα δεν θα περασουν στη σχολη της επιθυμιας τους.
Φώναξε "φωτιάααα,φωτιάααα" να βγούνε όλοι έξω για να περάσεις μόνο εσύ!Αληθεια? :!: κ εμεις που εχουμε μνημοσυνο τι θα κανουμε? ααα κ ο παπας μας αργει πολυ να τελειωσει τελειωνει κατα τις 11................................
manoslaw
Νεοφερμένος
Ολοι αγχωμένοι ειστε ρε παιδιά αλλά μεσα στο αγχος σας μας διασκεδαζετε τρελά....Να είστε καλά όλοι και καλή επιτυχία....Εχω ρίξει το άπειρο γέλιο...Μετά σου μιλάνε για ανεξιθρησκεία(έτσι δεν λεγεται;)!Αν είναι έτσι εγώ θα κοινωνήσω κιόλας!!
Φώναξε "φωτιάααα,φωτιάααα" να βγούνε όλοι έξω για να περάσεις μόνο εσύ!
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και κάποιοι που απολαμβάνουν την κατάσταση, μαζί με μένα...Ολοι αγχωμένοι ειστε ρε παιδιά αλλά μεσα στο αγχος σας μας διασκεδαζετε τρελά....Να είστε καλά όλοι και καλή επιτυχία....Εχω ρίξει το άπειρο γέλιο...
Έχουν καταγραφεί επικά ποστ εδώ μέσα
η αλήθεια είναι αυτή
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.