foreverfreak
Διάσημο μέλος
Υ.Γ: Μαρακι μην πεσεις να με φας!! Δεν εχει σχεση με σενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Βρε παιδακι μου εσενα δε μπορουμε να σε πιασουμε πουθενα τελικα. Στην αρχη μας ελεγες οτι θες Γιαννενα γιατι μαλλον περναει ο κολλητος σου. Μετα Αλεξανδρουπολη κ ησουν κ μεσα στη τρελη χαρα.τωρα..τωρα θελεις στο Ρεθυμνο? πολυ αναποφασιστος μας βγηκες κ εσυ....Λοιπον στο ευχομαι ναι περασεις εκει που θες περισσοτερο....Αφου να φανταστεις εγω..ναι εγω παρακαλαω τωρα να μη πιασω τα Γιαννενα..Λοιπον, αφου ολοι κανατε ευχες, ας κανω και τη δικη μου!! Αν και το θεωρω απιθανο, ευχομαι να ανεβει το παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη απο 360 μορια και πανω... Θελω να παω Ρεθυμνοοοοοοοοο!!! Αυτα...
Υ.Γ: Μαρακι μην πεσεις να με φας!! Δεν εχει σχεση με σενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Τα Γιαννενα ακομη και τωρα τα θελω οσο τιποτα... Απλα ειναι απιαστο ονειρο για μενα!! Στην αρχη, οπως σωστα ειπες, ειχα ενθουσιαστει και με την Αλεξανδρουπολη, κυριως λογω της σχολης που λατρευω και του οτι πετυχα το στοχο μου... Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ομως, δεν ειναι η ιδανικη πολη για μενα!! Απο την αρχη προτιμουσα με τα χιλια το Ρεθυμνο, αλλα με οδηγησαν οι δικοι μου να βαλω πρωτα την Αλεξανδρουπολη, για λογους οικονομικους και αποστασης... Τεσπα, ακομα ομως δεν εχω χασει την ελπιδα μου!! Εσυ γιατι τελικα δε θες να πας στα Γιαννενα?? Το χα ξαναδιαβασει αυτο και μου κανε εντυπωση!!Βρε παιδακι μου εσενα δε μπορουμε να σε πιασουμε πουθενα τελικα. Στην αρχη μας ελεγες οτι θες Γιαννενα γιατι μαλλον περναει ο κολλητος σου. Μετα Αλεξανδρουπολη κ ησουν κ μεσα στη τρελη χαρα.τωρα..τωρα θελεις στο Ρεθυμνο? πολυ αναποφασιστος μας βγηκες κ εσυ....Λοιπον στο ευχομαι ναι περασεις εκει που θες περισσοτερο....Αφου να φανταστεις εγω..ναι εγω παρακαλαω τωρα να μη πιασω τα Γιαννενα..
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιον να πρωτοακούσει ο Θεός(άν υπάρχει) αυτές τις μέρες; Πριν τις πανελληνιες παρακαλούσα να γράψω καλά. Πρίν τα αποτελέσματα παρακαλούσα να βγάλω αρκετά μόρια για να περάσω εκεί που θέλω. Ε τώρα πάλι παρακάλια; Βαρέθηκε νομίζω να μακούει!
-----------------------------------------
ΑΑΑΑ Η Σόφη είναι πάντα σταθερή στις απόψεις τις!Ε ξαδέρφη;Εσυ γιατι τελικα δε θες να πας στα Γιαννενα?? Το χα ξαναδιαβασει αυτο και μου κανε εντυπωση!!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.orionidef.gr/orion/index.htm (στην στήλη δεξια όπου γράφει: οι τάσεις των βάσεων)νομίζω οτι κρίνει ορθολογιστικά και με συνετή κρίση και προπάντων ρεαλιστικά..νομίζω οτι δίνει το ανώτατο όριο στις τάσεις των βάσεων..ετσι δεν είναι?:iagree:Φίλε ποιός είναι ο κύριος? Υπάρχει καποιο link με τις εκτιμήσεις του?
Niwths
Νεοφερμένος
Διαβαστε αυτο το αρθρο και αστε τους αλλους να κανουν εκτιμησεις ακομα...Ειναι το πιο λογικο αρθρο και το πιο κοντινο στην πραγματικοτητα...
gio_santo
Νεοφερμένος
https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/40802.html
Διαβαστε αυτο το αρθρο και αστε τους αλλους να κανουν εκτιμησεις ακομα...Ειναι το πιο λογικο αρθρο και το πιο κοντινο στην πραγματικοτητα...
εχουμε ηδη διαβασει πολλεσ,μπορει και παρα πολλεσ φορεσ αυτο το αρθρο.ποσες φορες θα δημοσιευτει ακομα??
ακουσατε τιποτα νεοτερο σημερα??μασ εχουν λιγο γραμμενουσ απο το υπουργειο ή η ιδεα μου ειναι??
maraki love
Διάσημο μέλος
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
και τι ειπε?παιδια χτες στο τοπικο καναλι μας ειχε ρεπορταζ για τις βασεις και ειπε οτι θα ανακοινωθουν την επομενη εβδομαδα!!μιλησε και ο κατσικας για τις εκτιμησεις του.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
student91
Νεοφερμένος
patricia110991
Νεοφερμένος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
για μενα πηγαινε αυτο?Πω ρε κόλλημα.
-----------------------------------------
ναιΓειαα!! να σας ρωτήσω... την ημέρα που θα βγουν οι βασεις, θα ανακοινωθούν μεσω internet... τηλεορασης... στα σχολειαα ..;
student91
Νεοφερμένος
και στα 3.. αλλα μονο στο σχολειο θα βγει το ονομα σου.. α, νομιζωκαι στην ιστοσελιδα του υπουργειου παιδειας!Γειαα!! να σας ρωτήσω... την ημέρα που θα βγουν οι βασεις, θα ανακοινωθούν μεσω internet... τηλεορασης... στα σχολειαα ..;
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.