teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι είναι θέμα μεταβολισμού, αλλά πόσο πια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
εαν εσυ καις τις θερμιδες που παιρνεις, δεν παχαινεις ευκολα οσο κι αν τρως. Ειδικα αν κουραζεσαι πολυ( τωρα με τις πανελληνιες) διαβαζοντας, ξενυχτωντας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσάς σας αρέσουν πιο πολλοί οι αδύνατοι και οι αδύνατες, οι παχουλοί και οι παχουλές ή οι χοντροί και οι χοντρές;
Και έχετε πρόβλημα με κάποιον που είναι τα παραπάνω;
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι θέμα βάρους τόσο πολύ. Παίζουν ρόλο κι οι καμπύλες..
Gate4
Επιφανές μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι 1,70 και μπορεί παραπάνω και την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 57 κιλά.
Θέλω τόσο πολύ να αδυνατίσω.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως το πρόβλημα σου να είναι η κατανομή του βάρους σου μπορείς να αρχίσεις λίγη γυμναστική έτσι ώστε να σφίξεις και να τρως υγιεινά και σίγουρα θα είσαι μια χαρά
reokd
Νεοφερμένος
Τον τελευταίο μήνα πήρα λίγα κιλά ενώ όλη τη χρονιά διατήρησα σταθερό το βάρος μου. Δε φαίνεται μεγάλη αλλαγή στα ρούχα μου (ακόμη φοράω τα παντελόνια της α γυμνασίου), ούτε τολμάω να ανεβώ στη ζυγαριά αλλά νιώθω πολύ βαριά.
Είμαι 1,70 και μπορεί παραπάνω και την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν 57 κιλά.
το βαρος σου μια χαρα ειναι αφου εισαι ψηλη
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Μα το βάρος σου είναι πολύ καλό για την ηλικία σου, είσαι και αρκετά ψηλή!Τον τελευταίο μήνα πήρα λίγα κιλά ενώ όλη τη χρονιά διατήρησα σταθερό το βάρος μου. Δε φαίνεται μεγάλη αλλαγή στα ρούχα μου (ακόμη φοράω τα παντελόνια της α γυμνασίου), ούτε τολμάω να ανεβώ στη ζυγαριά αλλά νιώθω πολύ βαριά.
Κάνεις πλάκα έτσι;Τον τελευταίο μήνα πήρα λίγα κιλά ενώ όλη τη χρονιά διατήρησα σταθερό το βάρος μου. Δε φαίνεται μεγάλη αλλαγή στα ρούχα μου (ακόμη φοράω τα παντελόνια της α γυμνασίου), ούτε τολμάω να ανεβώ στη ζυγαριά αλλά νιώθω πολύ βαριά.
Δεν είναι θέμα κιλών, θέμα γυμναστικής είναι, ίσως και σωματότυπου.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Ελπιζω το καλοκαιρι να καταφερω να τα χασω και να παω στα 67
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Μια συμμαθητρια μου και πρωην φιλη μου,ειναι 1.66 υψος και 50 κιλα,με κανονικο σωματοτυπο και κοιλια σχεδον επιπεδη και λεει συνεχεια πως εχει παχυνει.
Το πιο εκνευριστικο ειναι οτι λεει μπροστα σε ατομα που ειναι λιγο ευσωμα πως ειναι χοντρη και πως αν μεινει σε αυτα τα κιλα θα αυτοκτονησει.
Δηλαδη εγω που ειμαι καπως ευσωμη,τι επρεπε να κανω? Να φουνταρω?
Ελεος!
Αν δεν της αρεσει το σωμα της η' θεωρει πως παχυνε,ας παει γυμναστηριο,τι μας το λεει συνεχεια.
catherine.#
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Η συγκεκριμενη κοπελα,την οποια ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου,πριν δυο χρονια απο την εμμονη της με το χασιμο βαρους επαθε νευρικη ανορεξια και παρολο που γλιτωσε,συνεχιζει τα ιδια. Γι'αυτο το λογο προσωπικα εκνευριζομαι.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Η εμμονη ομως που εχουν ορισμενες κοπελες ενω ειναι αδυνατες να χασουν κι αλλα κιλα,μπορει να αποβει μοιραια.
Η συγκεκριμενη κοπελα,την οποια ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου,πριν δυο χρονια απο την εμμονη της με το χασιμο βαρους επαθε νευρικη ανορεξια και παρολο που γλιτωσε,συνεχιζει τα ιδια. Γι'αυτο το λογο προσωπικα εκνευριζομαι.
Καλά να πάθει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να εκνευρίζεστε αν ο άλλος είναι βλάκας ή υπερβολικός. Εξάλλου είναι αρρώστια όταν φτάνει σε υπερβολικό σημείο (πχ νευρική ανορεξία). Απλώς μην δίνετε σημασία.
catherine.#
Νεοφερμένος
ε καλα δεν εκνευριζομαι κιολας (αυτο ελειπε )απλα ειναι ενοχλητικο και σπαστικο οταν το αναφερουν συνεχεια,γιατι οντως γινεται πια εμμονηΔεν θα πρέπει να εκνευρίζεστε. Ο καθένας μπορεί να θέλει να γίνει όπως θέλει. Τι κακό έχει να θέλουν να χάσουν και άλλα κιλά?
ναι τωρα εχεις δικιο ,συμφωνω (ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βαλω ψηφο?μου λεει δεν μπορειτε να αξιολογησετε θετικα το μηνυμα...)Καλά να πάθει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να εκνευρίζεστε αν ο άλλος είναι βλάκας ή υπερβολικός. Εξάλλου είναι αρρώστια όταν φτάνει σε υπερβολικό σημείο (πχ νευρική ανορεξία). Απλώς μην δίνετε σημασία.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Προσπαθω να μην δινω σημασια,αλλα καποιες φορες κατανταει προσβλητικο.Καλά να πάθει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να εκνευρίζεστε αν ο άλλος είναι βλάκας ή υπερβολικός. Εξάλλου είναι αρρώστια όταν φτάνει σε υπερβολικό σημείο (πχ νευρική ανορεξία). Απλώς μην δίνετε σημασία.
Φαντασου μια αδυνατη-κανονικη κοπελα να λεει:"Εχω γινει σαν φαλαινα! " ενω βρισκεται μαζι με ενα ευσωμο ατομο. Τον προσβαλλεις τον αλλον ετσι αθελα σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.